Sıkıntılı durumlar

Seda Ats

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
26
1
6
30
Merhaba arkadaşlar. Bu dert mi bilmiyorum ama 4 aylık evliyim. Tokata gelin geldim . Ama eşimin ailesiyle görüşmüyoruz. Komşularımda yok.Ve benim kimsem yok bu şehirde çok sıkılıyorum . Tokatta olup kurslara vs. sosyalleşebileceğim yerler bir yerler var mı ?

merhaba :halay:ben de yillar once tokata evlenip gitmistim. merkezdeydim. gittigim donemde henuz orada hicbirsey yoktu. avm vardi ama. is bulana kadar halkegitimin actigi kuralara katilmistim. dikia kursuna gittim bir donem. ayni zamanda pasta kurslari var. hanimeli ismini verdikleri belediyeye ait kuruluslar var. onlari arastirmani tavsiye ederim

Bende merkezdeyim. Hala bir avm var ve çevresinde kafeler restaurantlar var. Pek değişim yok 😂 bakayım o kurslara bir aktivite olur bari bana

Çorumdan geldim bende 😂 sen büyük şehirden gelmişsin zor oluyor mu senin içinde

12 sene olacak benim gençliğim burada gitti diyebilirim.zor oldumu başlarda gençlik ask fln derken sonra çocuk iş hayatı çok anlamadım hep bir mücadeleyle geçti .ikinciye hamileyim şimdi çok yalnızım ne eşimin ailesi ne arkadaşlar şu an hicbirseyemleketimin yerini doldurmuyor.burnumdan tütüyor yaş geçtikçe kendi kulturumu arıyorum akraba arıyorum candan kandan sevecek birilerini arıyorum.tabi bunun sebebi çok fazla kültür farklılığı ne kadar ugrassamda şu an bakıyorum boşa kürek çekmişim hep kendimden ödün vermişim kendim olmaktan çıktım ve mutsuzum.ben heryerde mutlu olabilecek yapıda bir insanim çok uyumluyum ama tek taraflı biryere kadar.sen daha yolun çok basindasin ailende yakınmış ben bebek olunca rahat 2 sene memleketime gidemiyorum hamilelik vs .

Benimde aynı şekilde eşimin ailesiyle pek iyi değiliz. Pek gelip gitme yok. Bende üniversite okudum sosyaldim gezip tozardım evde oturmaya alışamadım kafama göre de kimse olmayınca zaman geçmiyor resmen. şimdilik çalışmıyorum da. Ama ayda bir falan gidiyorum ailemin yanına ama. 29 gün burdayım sonuçta bende kendimi aynı şekilde yalnız ve mutsuz hissediyorum

İstanbul'dan Tokat'a gelin gitmek tokat gibi çarpmıştır...İyi cesaret
Cahil cesareti diyeyim o şevkle daldım bu hayata 10 sene sonra sudan çıkmış balığa döndüm .geri dönüşü de beceremedim.cocuk olunca .İstanbul'un en güzel yerlerinden birinden geldim.bu ara gidemyecegim uzun bir süre fotolarına bakiuorum anca

Cahil cesareti diyeyim o şevkle daldım bu hayata 10 sene sonra sudan çıkmış balığa döndüm .geri dönüşü de beceremedim.cocuk olunca .İstanbul'un en güzel yerlerinden birinden geldim.bu ara gidemyecegim uzun bir süre fotolarına bakiuorum anca

Çok yazık olmuş...Erkek için değmez...İstanbul'da erkek yok muydu?

Benimde aynı şekilde eşimin ailesiyle pek iyi değiliz. Pek gelip gitme yok. Bende üniversite okudum sosyaldim gezip tozardım evde oturmaya alışamadım kafama göre de kimse olmayınca zaman geçmiyor resmen. şimdilik çalışmıyorum da. Ama ayda bir falan gidiyorum ailemin yanına ama. 29 gün burdayım sonuçta bende kendimi aynı şekilde yalnız ve mutsuz hissediyorum
Evlendigim yıl atanmamistim 1 yıl evde kaldım ama o dönem Tokat'ta hiç bir şey yok.su halinin gözünü seveyim.hastanede yanıma oturanlara bile arkadaş olmaya çalışıyordum o kadar yalnızdım.simdi kurslar var baya geçen yil gittim bende üzerine iş hayatı zaten yoruyor çocuk ta olunca işler değişiyor .benim durum farklı biraz herşey yolunda gidiyorsa kurslarla vs sosyallesip mutlu olabilirsiniz.beni iş kurs çocuk kesmiyor artık yaş geçince farklı oluyormuş .deli gibi özlüyorum memleketimi .aldığım yanlış kararın ceremesini cekecegim

Evlendigim yıl atanmamistim 1 yıl evde kaldım ama o dönem Tokat'ta hiç bir şey yok.su halinin gözünü seveyim.hastanede yanıma oturanlara bile arkadaş olmaya çalışıyordum o kadar yalnızdım.simdi kurslar var baya geçen yil gittim bende üzerine iş hayatı zaten yoruyor çocuk ta olunca işler değişiyor .benim durum farklı biraz herşey yolunda gidiyorsa kurslarla vs sosyallesip mutlu olabilirsiniz.beni iş kurs çocuk kesmiyor artık yaş geçince farklı oluyormuş .deli gibi özlüyorum memleketimi .aldığım yanlış kararın ceremesini cekecegim

Bende öyle düşünüyorum kurs falan birşeyler katılmak iyi olacak . Benim için bile zor oluyor yabancı bir memleket sen birde gidip gelemiyormuşsun dahada sıkıntılıdır

Bende öyle düşünüyorum kurs falan birşeyler katılmak iyi olacak . Benim için bile zor oluyor yabancı bir memleket sen birde gidip gelemiyormuşsun dahada sıkıntılıdır
Hayırlısı olsun sizin içinde inşallah çok mutlu olursunuz.kultur olarak yakın yerler alissacaginizi düşünüyorum.

Hayırlısı olsun sizin içinde inşallah çok mutlu olursunuz.kultur olarak yakın yerler alissacaginizi düşünüyorum.
Yakın değil malesef ne kadar yakın olsada sadece küçük şehirde yaşamaya alışkınım diyelim. İnşallah daha yeni bakalım zaman neler gösterecek. Sizde hamilesiniz biraz duygular coşmuş sanırım . Siz gidemiyorsanız aileniz gelsin biraz fazla bunalmış gibisiniz

Evet ne kadar yakın desekte ha diyince gidilmiyor tabi.yok ay hamilelikle ilgili değil ben genel 12 yıllık ozetimi çıkardım size normal hayatına devam ediyorum tabiiki sadece yaş ilerleyince geçmişe daha çok bakıp sorgulamaya başlıyorsunuz.ben aileden çok büyükşehir hayatını özlüyorum.bir de haber vermeden iş çıkışında canın sıkkın olduğunda kalkıp gidebilecegin annenin ablanın teyzenin olması çok güzel bir duygudur .bunu hiç yaşamamak hele ki hasta olduğunda çok koyuyor insana.boyle işte iyi geceler🙋

Evet ne kadar yakın desekte ha diyince gidilmiyor tabi.yok ay hamilelikle ilgili değil ben genel 12 yıllık ozetimi çıkardım size normal hayatına devam ediyorum tabiiki sadece yaş ilerleyince geçmişe daha çok bakıp sorgulamaya başlıyorsunuz.ben aileden çok büyükşehir hayatını özlüyorum.bir de haber vermeden iş çıkışında canın sıkkın olduğunda kalkıp gidebilecegin annenin ablanın teyzenin olması çok güzel bir duygudur .bunu hiç yaşamamak hele ki hasta olduğunda çok koyuyor insana.boyle işte iyi geceler🙋
Doğrudur daha bende yaşayıp göreceğim. İyi geceler

Back
X