- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Benim normalde bu tarz sıkıntım olduğunda tahmin ettiğim şey olur ama bu sefer korkuyorum..
Bi çoğunuz bilir belki bu sevgilimden önce aldatılmıştım..
Bunda hiç bi aldatma potansiyeli görmedim şimdilik(!)
Ama olur mu olur ALLAH korusun..
Neyse bi baştan anlatayım
Bundan öncekilerde ne zaman bitmeye yakın zamana girsek o kişiyle aramız süper olsa bile yani bana öyle hissettirse bile içimden bişey kopuyor ve kısa sürede de bitiyor.
Öncekilerde bu durum çoğunlukla vardı ve çıkıyordu..
Genellikle bu sıralarda yaşanıyordu ayrılıklar yani eylül ekim ve aralık ayına kadar olan süreçte..
Şu andada bu his var..
Ya korkularım çok fazla ayların havaların etkisi var yani o aylardayız ya ondan yada doğru şeyi hissediyorum bilemiyorum..
Aylar olsa geçen yıl hissettiğimde bu derece değildi bu kadar yoğun değildi yani..
Sizce niye olabilir..
Sormak istediğiniz bişey olursa sorun cevaplıyayım önyargıyla gelmeyin lütfen
Bi çoğunuz bilir belki bu sevgilimden önce aldatılmıştım..
Bunda hiç bi aldatma potansiyeli görmedim şimdilik(!)
Ama olur mu olur ALLAH korusun..
Neyse bi baştan anlatayım
Bundan öncekilerde ne zaman bitmeye yakın zamana girsek o kişiyle aramız süper olsa bile yani bana öyle hissettirse bile içimden bişey kopuyor ve kısa sürede de bitiyor.
Öncekilerde bu durum çoğunlukla vardı ve çıkıyordu..
Genellikle bu sıralarda yaşanıyordu ayrılıklar yani eylül ekim ve aralık ayına kadar olan süreçte..
Şu andada bu his var..
Ya korkularım çok fazla ayların havaların etkisi var yani o aylardayız ya ondan yada doğru şeyi hissediyorum bilemiyorum..
Aylar olsa geçen yıl hissettiğimde bu derece değildi bu kadar yoğun değildi yani..
Sizce niye olabilir..
Sormak istediğiniz bişey olursa sorun cevaplıyayım önyargıyla gelmeyin lütfen
Son düzenleme: