• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntım var yine yine yenideennn

hayatın süprizi illa aldatmak olcak diye bir şey yok demek istediğim yarını bilemezsin ve insan 18 yaında bunun ne kadar klişe olduğunu düşünsede aklına gelmeyecek şeyleri yaşayıp yanılabiliyor, sen korkuları boşver onların olacağı varsa sen korksanda olur korkmasan da zaten, sıkıntılarla karşılaşınca güçlü olman için yaşıyorsun ne yaşıyorsan ve bir süre sonra hiç bir şey GERÇEKTEN acıtmıyor, içinde yaşadığın o garip duygu var ya o korku bile değil belki de güzel günleri hissedip heyecanlanıyorsun...

Aynen yaşım 18 belki kısmetimdeki şu an yanımda olanlar veya benimle olanlar olmayabilir ama ben acı çekmekten korkuyorum..
İnşALLAH iyi günlere çıkar bu korkular

ahahah :D
Teşekkürler bu arada :)

Gözümden düşersin geri döndüğün zaman.

Yan gece gündüz yan, milim milim yannn,
:32: :32: :32: :32: :32::32:

Yanan yanıyor zaten..
Ama ben bu ilişkimi yıpratmak istemiyorum ona bişey söylemiyorum ama içimde rahat etmiyor
:)))
içini rahAt tutmaya çalış onada yazık. hiç bişeyden haberi yok belkide bunları hiç hak etmiyor:34:

:)))
içini rahAt tutmaya çalış onada yazık. hiç bişeyden haberi yok belkide bunları hiç hak etmiyor:34:

Nasıl hiç bişeyden haberi yok belkide
Benimbu hislerimden mi önceki yaşadıklarımdan mı ? :)

ama bunları at artık 2 sene olmuş... hem eminim aralarındaki farkın farkındasındır

Var tabii o fark
Nasıl diyeyim diğerleri bakırsa bu altın ama ayarı kaç bilemiyorum :52::52::52::52:

Back
X