Sıkıştık. Üzülüyorum

Eğer okulunu bitirdikten sonra iş bulma sıkıntın olmayacaksa al derim. Aksi halde çok daha büyük sıkıntıya gidebilirsin. Okulunu bitirinceye kadar dişini sık bence, burs ayarlamaya çalış, iş olayını zorla...

Eğer okulunu bitirdikten sonra iş bulma sıkıntın olmayacaksa al derim. Aksi halde çok daha büyük sıkıntıya gidebilirsin. Okulunu bitirinceye kadar dişini sık bence, burs ayarlamaya çalış, iş olayını zorla...

Garanti işim torpilim yok ondan korkuyorum işte.

Ya canım zaten öğrenim kredisi ödemesi mezuniyetten iki sene sonra başlıyor hatta iki sene sonra ise girmemişsen yine erteletiyorsun bu kadar korkma şimdiden hesaplama onu herhalde mezun olduktan sonra bi şekilde çalışacaksın ben ertelete ertelete bu güne kadar getirdim zaten ödemeyenlere de ikide bir vergi affı gibi bisey çıkıyor yeniden yapılandırma oluyor şuan iki ayda bir 440 TL ödüyorum

Ya canım zaten öğrenim kredisi ödemesi mezuniyetten iki sene sonra başlıyor hatta iki sene sonra ise girmemişsen yine erteletiyorsun bu kadar korkma şimdiden hesaplama onu herhalde mezun olduktan sonra bi şekilde çalışacaksın ben ertelete ertelete bu güne kadar getirdim zaten ödemeyenlere de ikide bir vergi affı gibi bisey çıkıyor yeniden yapılandırma oluyor şuan iki ayda bir 440 TL ödüyorum

Iyiymis o zaman ya alayım ben o zaman. Teşekkürler :)

Canim geti odemesi kesinlikle cok
Zor. Ulke sartlarinda aninda is bulmak ne yazikki cok zor. Isin olmasa dahi iki yil snra odemeye basliyosun. Cok yakin arkadasim su an 213 yatirilmamis taksitinin 700kusur lira faizini nasil odeyecegini dusunuyor. Is olayini bilemicem kaldirabilirmisin vizeler finaller ama benim sahsi fikrim krediye hiic bulasmaman yonunde;)

Merabalar bizde bugunlerde bu konuyla fazlasiyla mesguluz. Arkadasimin evine faizlerlw dolu bi kagit geldi ve kyk dan cikmis vergi dairesine devredilmis kredi konusu artik. 2012 mezunu ve henuz is guc yok tabiki. Siz bu erteleme yapilandirmasini nerden ne sekilde yaptiniz acaba yardimci olursaniz cook sevinicem

Canim geti odemesi kesinlikle cok
Zor. Ulke sartlarinda aninda is bulmak ne yazikki cok zor. Isin olmasa dahi iki yil snra odemeye basliyosun. Cok yakin arkadasim su an 213 yatirilmamis taksitinin 700kusur lira faizini nasil odeyecegini dusunuyor. Is olayini bilemicem kaldirabilirmisin vizeler finaller ama benim sahsi fikrim krediye hiic bulasmaman yonunde:KK66:
Offf kafam karıştı o_O

Yurtta kal bence, kalabalik ders calisilmiyot bir bahane, yurtta kalip yatay gecis yapip daha iyi universitelere giden var sikisacagina duruma kendini uyarla, universite de herkes.eve çıkmıyor...

Ben de almıştım ve üniversitedeki yol paramı hep onunla karşılamıştım (3 vesaitle gidip geliyordum günlük 12 lira falan) Şimdi geri ödüyorum her ay 250 lira.. 2 yılı bitirdim kaldı 2 yıllık borç..

16 bini kaca boluyorlar?

Arastiricam teşekkürler :) market isleri icin markete mi basvuruluyor peki?
hayır. ajanslara başvuruosun. alsancakta ve bornova da çok var böyle yerler. günlük iş çıktıkça işin yapar 15 günde bir ayda bir de topluca paranı alırsın

Ben kredi almadim, iyi ki de almamisim, simdi cocuklarim var calismiyorum, esimin kredisini anca odedik, o da cok pisman aldigina, bir de acikcasi bu benim inanisim ama hicbir sekilde faize bulasmak da istemem. Bizim de durumumuz yoktum cok sukur ki ayni sehirdeydim, evden gidip geldim, 2 saat yol suruyordu, aylik akbille gidip geldim. Bu sekildr masraf olmadi. Ama eger farkli sehirde olsam veya.ulasim imkanim olmasa yurtta kalirdim heralde. Bence ise girebiliyorsan gir ama ailenin durumu yoksa ev olaylarina hic girme derim. Yurtlar zordur, biliyorum tecrubem var, ama bu sekilde yurtlarda kalip basarili olan cok arkadasim var. Okulun kutuphanesinde vakit gecirirlerdi. Siz bilirsiniz tabi ama benim fikrim bu. Kredi olayi insan ustunde yuktur.

Back
X