- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #3.101
 krizantem3
 canım senin kilon da iyi zaten az az ver yeter, alma yeter.

krizantem3
 canım senin kilon da iyi zaten az az ver yeter, alma yeter.Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 krizantem3
 canım senin kilon da iyi zaten az az ver yeter, alma yeter.

krizantem3
 canım senin kilon da iyi zaten az az ver yeter, alma yeter.Ay kendime kızıyorum degerlendiremedim ramazan da vermem gerekirken aldım resmen her gün az yiyecegim diyorum ama resmen şişiyorum çok yemekten ya
Tebrikler canım 400 gr bence hic fena degil.Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.3
-400 gr
Fotoyu yarın yüklerim gıcık tlf yapmıyor.
Gerçekten 60 a dayandın Fatmam tebrikler.Net çıkmamış yazayım 64.3
Sağol canım hedefe 9 kilo kaldı senin daha az sanırım malum aradaki boy farkı var aranız da baya bu kez olacak inşallah başaracağız. Bu arada ramazan boyunca diyetisyene gitmemeye karar verdim çünkü verdiği listeye uyabileceğimi zannetmiyorum. Çünkü sahur yapamıyorum ve senin gibi salatayla iftarı kapatamıyorum malesef.Gerçekten 60 a dayandın Fatmam tebrikler.

Canım hic üzülme kalıcı bi artış değildir oruç tutup ara verdiğin için oluyor malum bide misafir ağırlamak ne kadar az yesen de saat 9u buluyor yemek onun da etkisi vardır tekrar oruca başlayınca düzelir. Adet döneminde benimde ayni oldu 68i gördüm ama oruca başlayınca 1 günde normale döndü bozma moralini halledersinİyi geceler kızlar. Ben de 58.2 çıktım iftardan önce. Halbuki ne de güzel gidiyordum başlarda. Oruca ara vermek hiç iyi gelmedi bana ve de misafir almak
Umarım bundan sonra iyi olur
Günaydın kızlar bende sidelya gibi oruca ara verince artı 800 gr almışım 64.4 geldimmm tatlilar pideler al sana mutlulukkk

tek suçlu pideler demiiiiiiii
tek suçlu pideler demiiiiiiiiİyi geceler kızlar. Ben de 58.2 çıktım iftardan önce. Halbuki ne de güzel gidiyordum başlarda. Oruca ara vermek hiç iyi gelmedi bana ve de misafir almak
Umarım bundan sonra iyi olur
 Muttapa7555
 de ne güzel anlatmış, sorun değil, kilon çok güzel ve takip ediyorsun kendini ona göre önlem alıp oruca da başlayınca hemen normale dönersin.

Muttapa7555
 de ne güzel anlatmış, sorun değil, kilon çok güzel ve takip ediyorsun kendini ona göre önlem alıp oruca da başlayınca hemen normale dönersin. Muttapa7555
  senin ödül ne oldu bitanem, 65 oldun çok şükür.. 65'in gerisine geldin bile..

Muttapa7555
  senin ödül ne oldu bitanem, 65 oldun çok şükür.. 65'in gerisine geldin bile..
 EMELinEMELi

EMELinEMELi
 goldenheart
  canim hakkını helal et tek trk uğraşıyorsun sonuçlarla. Ben bahsettiğim pantalona girebiliyorum artik 57 kilo iken almıştım giyememiştim hic. Oturduğumda gobegimi sıkıyor biraz o kadar. Artik cekemeyenler bile zayıfladın demek zorunda kalıyor çünkü belli oluyor. Tek sorun karin bölgem hamilelikler nedeniyle bi tuhaf malum o da toparlanirsa şeklim idare eder

goldenheart
  canim hakkını helal et tek trk uğraşıyorsun sonuçlarla. Ben bahsettiğim pantalona girebiliyorum artik 57 kilo iken almıştım giyememiştim hic. Oturduğumda gobegimi sıkıyor biraz o kadar. Artik cekemeyenler bile zayıfladın demek zorunda kalıyor çünkü belli oluyor. Tek sorun karin bölgem hamilelikler nedeniyle bi tuhaf malum o da toparlanirsa şeklim idare eder
Tabiki deeee ne sandın kiiiiitek suçlu pideler demiiiiiiii
Tabiki deeee ne sandın kiiiii
vayyy krizantemim gayet güzel vermişsin, bana yaklaşmıssınGünaydın kızlar bende sidelya gibi oruca ara verince artı 800 gr almışım 64.4 geldimmm tatlilar pideler al sana mutlulukkk