- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #3.941
En azından sebebi biliyosun sonuca üzüleceğini biliyorsun yakın zamanda tekrar böyle bişey yapmazsın diye düşünüyorum :) kilo 67 çok değil ama boyunu bilmiyorumBenim 67 kilo tabi akşamki yemekten sonra az bile ah benim man kafam
Bence seninde direnç kiloların bunlar, kırmak için nasıl bir çaban olacak :)Günaydın kızlar 74.9.
gecen cuma 74.7 di sanırım ama pazartesi 74.4 dum yani yine artilardayim
İstikrarliyim ya 74 un altına inmiyorum 75 i de çıkmıyorum
Boş gözlerle bakıyorum mesajınaBence seninde direnç kiloların bunlar, kırmak için nasıl bir çaban olacak :)
goldenheart kendini anlatıșını sevsinler :) sonuç güzel eksidesin ama geçen hafta sonundan bana ekstra bir - 300 gram borcun var haberin olsun
Boş değil gayet cevapla gelmişsin tabi ki öncelikle tahlilleri yaptırmalısın bizim amacımız sağlıklı ve fit olmak eksikleri yerine takviye ettikten sonra veririz gider kiloları, bu kiloda uzun zaman geçirmen vücudun alışık olduğu bir şey daha fazla çabayla gidecektir canını sıkma moralin hızlı düşüyor artı çıktığında demek ki aynı hız eksi çıktığında da olacak seni tutana aşk olsun ondan sonra :)Boş gözlerle bakıyorum mesajına
Bu aralıkta uzun süre kaldım hatta kilo almadan önceki dönemlerde de yıllarca kaldım bu kiloyu normal sayıyor sanırım birde ciddi bir demir eksikliği kansızlık problemim var tahlilleri yaptırmakla işe başlasam iyi olacak insülin direncimde olabilir mi diyorum annem 15 yıldır insülin kullanıyor teyzeler dayım kuzenler benimde hamileliğin ilk aylarında yükseliyordu bu işi de halletsem iyi olacak
Sen böyle şeyler söylediğinde kendimi çok iyi hissediyorum :) iki güne 200 er gram desek işte sana 68 kapısıCanımm sayende eksiye düşmeler bana eziyet değil zevk veriyor.. yemediğim şeylerde aklım kalmıyor.
Sana borcumu ödeyeceğim hem de seve seve, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi yaktığın için çok teşekkürler kadim dostum.
Öyleyse seninde vücuduna boynunla bağlanmış üzerinde bazı duyu organları ve içinde yaşamsal organ bulunan kısmına gelsinKolay gelsin arkadaslar. Kolaysa basina gelsin demeyin :)
Aynen öyle çabuk modum düşüyor verince cosuyorum sürekli aynalara bakıyorum hafta içi bu işi halledrim inşallahBoş değil gayet cevapla gelmişsin tabi ki öncelikle tahlilleri yaptırmalısın bizim amacımız sağlıklı ve fit olmak eksikleri yerine takviye ettikten sonra veririz gider kiloları, bu kiloda uzun zaman geçirmen vücudun alışık olduğu bir şey daha fazla çabayla gidecektir canını sıkma moralin hızlı düşüyor artı çıktığında demek ki aynı hız eksi çıktığında da olacak seni tutana aşk olsun ondan sonra :)
Goruyorum cok ugrasiyorsunuz, gazi da sen veriyorsun cogunlukla. Korumaya gectin tabi rahatsin.Öyleyse seninde vücuduna boynunla bağlanmış üzerinde bazı duyu organları ve içinde yaşamsal organ bulunan kısmına gelsin
Bunu da günün en kötüsü olarak buraya bırakayım
Tabi daha rahatım yardımım oluyor az biraz benide burda olmak motive ediyor spor günlüğümeGoruyorum cok ugrasiyorsunuz, gazi da sen veriyorsun cogunlukla. Korumaya gectin tabi rahatsin.
Birakmayin arkadaslar, 300-500 gram aldiniz diye moralinizi bozmayin. Kilo vermenin ozu sabirli olmaktan geciyor.
Tabi daha rahatım yardımım oluyor az biraz benide burda olmak motive ediyor spor günlüğüme
Senin hem bdv hem diyet günlüklerinde görüyorum burayada gelirsin
6_8 kiloVer gazi yilbasi gelmeden 6- 8 kilo versinler. Sizde bana gelin dermisim.Biliyorsun kilo isleri sabir istiyor. Sporla destekleyince daha da iyi.
Fatas canım seni de ekliiim mi?
Görüyorsun biz üçlü kalakaldık kendi halimize @fatma7454 ve M Melek1450 ..
İnşallah düzenli bildirimde bulunursun. 77 de kötü bir kilo değil tam ortalarda, ama ortalarda olan bizim gibi kilolarda olanlar biraz daha zor veriyor sanki.
Ekle canim ekle bulunurum tabi sanitim oyle bide bende pcos oldugundan zaten kilo vermem dahada zorlasiyormus bu hafta daha iyi asilicam insallahFatas canım seni de ekliiim mi?
Görüyorsun biz üçlü kalakaldık kendi halimize @fatma7454 ve M Melek1450 ..
İnşallah düzenli bildirimde bulunursun. 77 de kötü bir kilo değil tam ortalarda, ama ortalarda olan bizim gibi kilolarda olanlar biraz daha zor veriyor sanki.
6_8 kiloben bir 5 kilo versem yapıştıracam çocuğu kızıma kardeş benim kilo vermeme bağlı sanıyorum üniversiteye falan başlar ben kilo verene kadar zaten benimde menopoz yaşım gelir
Ver gazi yilbasi gelmeden 6- 8 kilo versinler. Sizde bana gelin dermisim.Biliyorsun kilo isleri sabir istiyor. Sporla destekleyince daha da iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?