- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.016
- 133
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #4.481
Ben 25 yasindayim evlenmeden once 53 kg idim.simdi 57 kg oda sabahlari tartildigimda gun iicinde 58.3 oluyor.Hoşgeldiiin.. anlatsana biraz kendini
Hoşgeldin öncelikle kilon az olduğu için az gitmesi normal ki bize göre çok çok iyi çünkü biz gramlarla ilerleyen bi grubuzBen 25 yasindayim evlenmeden once 53 kg idim.simdi 57 kg oda sabahlari tartildigimda gun iicinde 58.3 oluyor.
1 haftadir hamur isi cok cok az yedim oda sabahleri oglenleri sadece corba bir de meyveli sutler var ya ondan 1 tane.Aksam esimle beraber mecbur oturuyosun sofraya ekmek yok ama.Bir de yatmadan yogurt limon aci pul biber bu sabah 56.3 700 gram gitmis cok az ya ;(
Bende gelsem aranıza[/QUOTE
Gel gel.Hos geldin gelen pisman olmaz ben dahil.Burasi motive etti beni 8 gunde 700 gram verdim diye uzuluyodumm.Sarj oldum burda gram veriliyormuss.agir ama guzel kilolar vercez insallah
Ben 25 yasindayim evlenmeden once 53 kg idim.simdi 57 kg oda sabahlari tartildigimda gun iicinde 58.3 oluyor.
1 haftadir hamur isi cok cok az yedim oda sabahleri oglenleri sadece corba bir de meyveli sutler var ya ondan 1 tane.Aksam esimle beraber mecbur oturuyosun sofraya ekmek yok ama.Bir de yatmadan yogurt limon aci pul biber bu sabah 56.3 700 gram gitmis cok az ya ;(
Hurma diyeti ney kiz.Sekerli nasil olcak diyet gun boyu hurma mi yiyecegizSlm kizlar kilo verme direncim kirilsin diye haftaya hurma diyetine baslicam bakalim insallah ise yarar
krizantem3 canım günaydın..
Sarellam canım öbür grubun devam etmesi harika oldu.. burdan oradan devam!
Yarın burada da tartı bildirimimiz var.
Elimizden geldiğince fotoğraflı tartı bildirelim. Yalnız sen bir durum belire benim önerim iç çamaşırlı bir tartı rutinin olsun
ewet günde 21 hurmaya tamamlican ve yoğurt yağsız ama bugün karabuğdaya başladım çok etkili olduğu söyleniyor bu bitsin sonra hurma
163 boy. Pantolonlara giremiyorumm
Haftaya yazacam insallah.Hep birlikte verelim kilolari
selamlar gençler
ugünki beslenme çok fena karbonhidrata yüklendim farkında olmadan inşallah akşama dengelerim bkalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?