- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
Günaydın kızlar bu gün dihetisyene gittim 2.700 vermişim liste mi değiştirdi 15 dk plates ekledi su 2.5 lt devam bisikletim gelmedi geleceği de mechul sinir oldum. Neyse kasmayalım kendimizi
goldenheart valla bişey söylemenin bi anlamı yok çünkü sen zaten yanlış kısımların farkındasın. Uyku kısmına takılma ihtiyacı varmış demek ki vücudunun. İmkan varsa bugünü ekmeksiz salata tavuk yogurt şeklinde geçirmeye çalış dengelersin. Dünü unut ki moralin bozulmasın heer yeni gün yeni başlangıç unutma
Kızlar nerelerdesiniz ben menümü yazayım
Sabah 9.00 1 dilim ekmek 6 zeytin yeşilçay yeşillik 2 kaşık lor
Öğle 13.00 5 yk kuru fasulye 1 kepçe tarhana 1 kase salata
Ara 16.00 1 su bardağı kefir 1 kivi
Akşam 19.30 5 yk mantarlı tavuk 1 bardak ayran 1 kase salata 1 kepçe tarhana
Ara 21.30 6 badem 3 kuru erik
Spor 3 mil (yaptım) 20 dk pilates(yapacağım)
Su 2.5 olur
Valla ben diyetisyene uyuyorum da sen de harika gidiyorsun bence listen çok güzel bravo başaracagız biz bu işi:))Bnde yazayim menumu
... MENUM...
SABAH (07.30)
5zeytin
2 dlm tb.ekmegi
1 kkb peynir
ARA (10.30)
Yarim elma
1 sb sut
ÖĞLE (13.30)
Kozde k. Biberli omlet
Yesillik
2 dlm tb.ekmegi
4yk yogurtlu ispanak yemegi
ARA (17.30)
1 sb kefir
AKSAM (19.00)
1 kase mercimek corbasi
5 yk pirasa yemegi
Salata
SU 2.5 yaparim
InsallahhhhhhValla ben diyetisyene uyuyorum da sen de harika gidiyorsun bence listen çok güzel bravo başaracagız biz bu işi:))
goldenheart menun çok güzel sadece fıstık yerine 6 badem 8 fındık 4 ceviz 1 avuç leblebi 1 yk kuru üzüm bunlardan birini seçip tüketebilirsin bide kavrulmuş değil de çiğ daha uygunmuş.
goldenheart menun çok güzel sadece fıstık yerine 6 badem 8 fındık 4 ceviz 1 avuç leblebi 1 yk kuru üzüm bunlardan birini seçip tüketebilirsin bide kavrulmuş değil de çiğ daha uygunmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?