inş teşekkür ederim umarım hepimizin gönlüne göre olurinsallah basasirsin canim,
Başaran birilerini duymak iyi geliyor çünkü bazen geliyorlar bana hep böyle kalacakmışım gibi ...kaç kilodan ne kadar zamanda kurtuldun yazarsan sevinirim benim 210 gün gibi bir hedefim var ama ne kadar gerçekçi bilemiyorum yapılabilir mi ama uğraşacağım teşekkürlerkilo vermede başarılar diliyorum bende bir zamanlar aynı senin yaşadığın duygulara sahiptm çok şükür geride kaldı yani sende bunu yapabilirsin buna inanıyorum
Sağol canım diyetisyenim verdi listeyi şimdilik böyle bir daha kine biraz daha hızandıracakmış bakalım sabah başlıyorum tek şeker çikolata ve türevlerinden korkuyorum resmen bağımlıyım oğlumun doğum gününe kadar zayıflamak derdindeyimKolay gelsin canım listeni çok beğendim tabi mühim olan uygulayabilmek. Güzel hedef belirlemişsin
Zayiflarsin inşallah. Hedefini belirlemişsin listeni de. Gerisi sana kalıyo. Yapacağına inan ve bunun için çabala. Sonuç harika olucak eminim. Burdan hedefime ulaştım yazıp öyle ayrilicaksin...Sağol canım diyetisyenim verdi listeyi şimdilik böyle bir daha kine biraz daha hızandıracakmış bakalım sabah başlıyorum tek şeker çikolata ve türevlerinden korkuyorum resmen bağımlıyım oğlumun doğum gününe kadar zayıflamak derdindeyim
ayyyyyyy inş eski halime dönmek istiyorum umarım hepimiz gönlümüzde ki gibi oluruz her yeni listede yeni küçük hedefler koymayı düşündüm işe yarar gibi geliyor ilk liste 15 gün hedef 3 kğ zor gibi ama olsun teşekkür ederim desteğin içinZayiflarsin inşallah. Hedefini belirlemişsin listeni de. Gerisi sana kalıyo. Yapacağına inan ve bunun için çabala. Sonuç harika olucak eminim. Burdan hedefime ulaştım yazıp öyle ayrilicaksin...
ben yaklaşık 8.5 aydır 89 kilodan şimdi 63.5 dustum hala devam ediyorum son iki ay duraklama olduBaşaran birilerini duymak iyi geliyor çünkü bazen geliyorlar bana hep böyle kalacakmışım gibi ...kaç kilodan ne kadar zamanda kurtuldun yazarsan sevinirim benim 210 gün gibi bir hedefim var ama ne kadar gerçekçi bilemiyorum yapılabilir mi ama uğraşacağım teşekkürler
Çok iyiymiş yaklaşik 30 kg darısı başıma müthiş başarı diyetisyenle miverdin kendi çabanla mı özel olarak dikkat ettiğin bir şey var mı ne çok sordum dimi ama 30 kg az değil maşallahben yaklaşık 8.5 aydır 89 kilodan şimdi 63.5 dustum hala devam ediyorum son iki ay duraklama oldu
yok canım burdaki günlüklrdn birine katıldım öyle kendi çabamla biraz kalori hesabı yaparak sağlıklı beslenme tarzı. bi de leslie 3 yaptımÇok iyiymiş yaklaşik 30 kg darısı başıma müthiş başarı diyetisyenle miverdin kendi çabanla mı özel olarak dikkat ettiğin bir şey var mı ne çok sordum dimi ama 30 kg az değil maşallah
sağol canım leslie gerçekten iyi ben 2 lt dogrultayım da başka bir şey istemiyorum darısı benim başımayok canım burdaki günlüklrdn birine katıldım öyle kendi çabamla biraz kalori hesabı yaparak sağlıklı beslenme tarzı. bi de leslie 3 yaptım
günde muhakkak 3 litre su ve 3 fincan yeşil çay
inşallah kolay gelsin sanasağol canım leslie gerçekten iyi ben 2 lt dogrultayım da başka bir şey istemiyorum darısı benim başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?