Onun bu davranışı beni çok eskilere götürdü. O kadın doğumcularda çatallara oturmalarım , canımın dahası ruhumun yanmaları.. Kimsenin bunlar umurunda değil , çok acımasız bir hayat.Haklısınız sonuna kadar. Çok yüzeysel davranıyoruz malesef. Bizim için gelip geçici şeyler karşımızdakini çok incitebiliyor. Boş boğaz çok görev edinmiş bazısı bunu. Çok sağlıklı bı tavsiye olmayacak belki ama bunu ne kadar düşünürseniz o kadar gözünüze batacak. Ciddiye almayın kaldı ki daha 28 yaşınız. Boşanmak kolay bı şey değil çoğu kadın malesef kurulu düzenini bozmamak adına bile bosanmayip mutsuzlasiyor. Siz daha mutlu olmak adına bosanmissiniz birkaç boş boğaz için sıkmayin canınızı
Teşekkür ederim evet öyle yapacağım inşallahHerkesin her konuda fikri var, ben tersleyip susturma taraftarıyım. “Ay bişey dememiştim ki”, “ay şaka yaptım alınma” diye diye terazinin dengesini kaçırıyorlar. Susturun, tersleyin.
Söyleyecek çok söz var ama bunu anlayacak zekaya sahip olan insan çok az.Toplumun kanayan yarası resmen bu konu. Düşündükçe yazıyorum yazdıkça düşünüyorum kısır döngüye girdim
Evlilere bile neden çocuk yapmıyosun demeyin Allah rızası için
Pek merak bi milletizEvlilere bile neden çocuk yapmıyosun demeyin Allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?