Sil baştan başlamak..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398
Merhabalar;
Uzun zamandır siteye gelmiyor ve konu açmıyordum. Bu süre içinde işe başladım her şey fena gitmezken , bir çalışan benim bir arkadaşımı tanıyormuş. Bu boş boğazlı arkadaşım boşandığımı anlatmış. Ben kimseye söylemiyordum boşandığımı. Biliyorsunuz , maalesef ki boşanmış kadına bakış açısını. Neyse uzun sürmedi bana sormaya falan başladılar. Zaten daha yeni yeni toparlanıyorken bir de yeniden bu durumun içinde buldum kendimi. Rabbim düşmanıma yaşatmasın o kadar zor ki. Terslesem bile anlayacak kapasitesi olmayan insanlardan bahsediyorum.
Yaş oldu 28 herkesin bir düzeni bir hayatı varken ben resmen düzensiz bir hayat yaşıyorum. Kaçmak istedikçe bu sürekli önüme geliyor. Özellikle bir kadın var bana bugün çocuk olmadı mı ? Yapmak mı istemedin ? Falan gibi sorular sordu. Ben boşanmışım bitmiş gitmiş ne çocuğu yahu ? Kadın kadına bu kadar acımasız nasıl olabiliyor gerçekten bilmiyorum. Bir de bana gelmiş diyor ki 28yaşında 2 çocuğum vardı sen evlenince hemen çocuk yap. Bunun sonrasında ben tabi göstermek istesem de yıkıldım. Çocuk hayallerim , evliliğimde yaşadıklarım hepsi üst üste geldi.
Ben şimdi tek bir şey rica ediyorum lütfen kimseye bu denli özel şeyler sormayın.. Neden evlenmedin ? Neden boşandın ? Neden çocuk istemediniz? Vs vs. Karşınızda ki insan emin olun hepsinin farkında.
Okuyan herkesin gözlerine sağlık ...

Haklısınız sonuna kadar. Çok yüzeysel davranıyoruz malesef. Bizim için gelip geçici şeyler karşımızdakini çok incitebiliyor. Boş boğaz çok görev edinmiş bazısı bunu. Çok sağlıklı bı tavsiye olmayacak belki ama bunu ne kadar düşünürseniz o kadar gözünüze batacak. Ciddiye almayın kaldı ki daha 28 yaşınız. Boşanmak kolay bı şey değil çoğu kadın malesef kurulu düzenini bozmamak adına bile bosanmayip mutsuzlasiyor. Siz daha mutlu olmak adına bosanmissiniz birkaç boş boğaz için sıkmayin canınızı

Konuşma hakkı verme o tür insanlara...
Kendi hayatın kendi seçimin , sanki biz acı çekerken yanımızdalardı. Şimdi niye çocuk yok derler , olsaydıda ayy keşke bebek olmasaydı yazık boşanmışınız diyeceklerdi.
Umursama ...

Haklısınız sonuna kadar. Çok yüzeysel davranıyoruz malesef. Bizim için gelip geçici şeyler karşımızdakini çok incitebiliyor. Boş boğaz çok görev edinmiş bazısı bunu. Çok sağlıklı bı tavsiye olmayacak belki ama bunu ne kadar düşünürseniz o kadar gözünüze batacak. Ciddiye almayın kaldı ki daha 28 yaşınız. Boşanmak kolay bı şey değil çoğu kadın malesef kurulu düzenini bozmamak adına bile bosanmayip mutsuzlasiyor. Siz daha mutlu olmak adına bosanmissiniz birkaç boş boğaz için sıkmayin canınızı
Onun bu davranışı beni çok eskilere götürdü. O kadın doğumcularda çatallara oturmalarım , canımın dahası ruhumun yanmaları.. Kimsenin bunlar umurunda değil , çok acımasız bir hayat.

Herkesin her konuda fikri var, ben tersleyip susturma taraftarıyım. “Ay bişey dememiştim ki”, “ay şaka yaptım alınma” diye diye terazinin dengesini kaçırıyorlar. Susturun, tersleyin.

Herkesin her konuda fikri var, ben tersleyip susturma taraftarıyım. “Ay bişey dememiştim ki”, “ay şaka yaptım alınma” diye diye terazinin dengesini kaçırıyorlar. Susturun, tersleyin.
Teşekkür ederim evet öyle yapacağım inşallah

Böyle düşüncesiz insanlar yüzünden üzülmeyin lutfen,sırf laf olsun diye konusyorlar....hoşunuza gitmeyen bi konu açıldığında,direk bunları konuşmak istemiyorum diyip geçin

Bazi insanlardaki bu fazla meraki anlamiyorum gercekten gereksiz herseyde burunlari var.

Boşanmış insana çocuk soruyor birde çocuk olsa evliliğin oturmadan neden çocuk yaptın diyecekti herhalde.anlaşamadık ayrıldık de en kestirme yol.fazla uzatırsa özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum de.bende boşandım konuşmak isteyeni tersliyorum işyerinde namım yürümüş konuşmak istemiyor diye kimse soru soramıyor kafam rahat.herkes önce kapısının önünü süpürsün.

birsey sora bilirmiyim. benim yakin aile dostumuzun kizi evlendi 22 yasinda. ama 4 kücük kardesi vardi hep onlara bakti yillarca. bende hep hemen cocuk yapmayin gezin tozun diye tiplerdenim sonra bol bol yaparsiniz. o kizada öyle dedim nasilsa bu zamana kadar cok baktin dedim. annem beni cok fircaladi cok dengesiz davranmisim :( ama ben onu kardesim gibi gördügüm icin dedim gercekten dengesiz miyim?

Canim arkadaşım üzülme , inan bizim gibi çok kadın var .
Bir de boşanmak isteyip sonra ne olurum diyip cesaret edemeyip dışarıya karşı mutluymuş gibi yapan kadınlar var .
Biz bunu aştık hic atma içine konuşmak istemediğin kişilerin direkt yüzüne konuşmak istemiyorum bu konuları diyin .
Samimi bulduklarinizla paylaşın inanki çok rahatliyorsunuz .
Ayrılma aşamasında yanimda olmayan eş dost zannettiğim insanalr karşı çok sertim şuan , hic bir şekilde bahsetmiyorum ne evliliğimden ne boşanma sebebimden , ama samimiyetine inandığım kişilerle konuşuyorum yaşananları .
Bence sen de tutma içinde bununla başa çıkabilirsin

Bizim millet soru sormazsa sohbet edemez, tikanir.. illa her detayi alacaklar senden, yoksa baskalariyla yapacaklari muhabbet de kalmaz.. ne konusacak son cikan kitaplari mi? Takmayin kafaniza, yeri geldikce alttan alttan bozun insanlari.. yilmis ve bikmis insanlarin yeni iletisim sekli bozmak :)

Evlilere bile neden çocuk yapmıyosun demeyin Allah rızası için :bicak:

Offf...
Bıktım bu sorudan.
5 senelik evliyim ilk seneler "çocuk yok mu"sonraki seneler "neden yapmıyorsun,yapsan bilmem kaç yaşında olurdu,sanada can şenliği olurdu" son dönemlerde de en sık duydugum"olmuyor mu?" yada sanki olmuyorrr demisim gibi "amaaan olur daha gencsiniz" gibi sacmalıklar....

Bu tarz soruların gelecegi ortamlara girmemeye calısıyorum artik.
Denk gelirsem de konuyu karsi taraf acmadan,hazır kalabaligi yakalamisken"millette dengesiz mi nee,habire cocugun yok mu diye soruyor lüzumsuz gereksiz insanlar"deyip sinyali veriyorum.

Back
X