Sil baştan

hippym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
543
944
33
Merhaba kızlar 28 yaşında 4 yasında oğlu olan bir anneyim. Esimle oğlum 2 aylıkken ayrıldık (şiddetli geçimsizlik) yani 4 senedir ayrıyız bu süreçte farklı işlerde calstm oğluma baktım şükür. Ayrca babası da maddi anlamda destek veriyor maddi açıdan rahat ve yurtdışnda yaşıyor. Oğlum ve ben ailemle beraberiz.
Çok uzatıp sıkmym sizi
Evlilik nedeniyle okulumu yarım bıraktım ve oğlum oldu şükür hiç pişman değilim oglumun varlığına. Yalnz gel gelelim yaşım ilerledikçe dönüp baktgmda hayatım uçmuş gitmiş fark etmemişim bile.
Hep bir sürüklenme hali bu surede hayatıma iyi kötü insanlar girdi ama sonuç değişmedi. Suan isimden ayrıldım hayatımda gereksiz olan ne kim varsa çıkardım nadas dönemi diorm
Durup ilk defa düşündüm ben ne yapmak istiyorm die evlenmek ya da birliktelik değil istediğim okuluma devam ya da bir moda okulu (kendi okulumda aynı alandaydi) sonrasnda kısa da olsa yurtdışı.
Cok mu ütopik düşünüyorum dersiniz gecmi kaldm tüm bunlar için bir cvp bulamıyorum

Kesinlikle geç kalmadın evliliği ve anneliği çok erkenden yaşamışsın bence şimdi sıra kendin için birşeyler yapmaya gelmiş, çok hoşuma gitti düşünceleriniz kesinlikle uygulayın
Cook teşekkür ederim. Bende aynı şekilde tersten yaşıycam sanrm diorm durumları. Henüz hiç kimseyle paylaşmdm.Çünkü sizlerin tarafsız yorum yapacağınıza iniyorm.
Anne olduğum için Vazgeçmem mi gerekiyor acaba die düşünüyorum ikilemde kalkıyorm

Oglumdan uzak gecirecegim 3 ya da 4 ay olacak ama haksızlık mi ediyorm die içim içimi yiyor

Oglumdan uzak gecirecegim 3 ya da 4 ay olacak ama haksızlık mi ediyorm die içim içimi yiyor
Tabi ki insanın yaşı kaç olursa olsun okuyabilir Bir anne de okuyabilir Yurtdışında okumak da ütopik bi hayal değil yapabilirsiniz tabi ki Ama yapmayın 3-4 ay bir anne ve küçük bi çocuk için uzun bi ayrılık Okuyun ama oğlunuzdan uzağa gitmeyin

32 yasinda kendi istediğim alanda devlette calismaya başladım.
Dusun ben 32 de ayiktim :)
Hayat sana hep iyi şeyler getirsin insallah.

Düşünüyorum bende bu yüzden ikilemde kaliyorm ama bilmiyorm.

Anne olduğunuz için vazgeçeceksiniz diye bir şey yok, ben şuan 22 yaşındayım ve annemde ben küçükken okumaya başlamıştı bende onunla beraber derslerine az gitmedim hatırlıyorum hala derslerini dinlediğim zamanları kendisi bu şekilde üniversiteyi bitirdi ve ilkokulu bile okutmamışlarken şimdi yıllardır öğretmen :) Ben hala gurur duyuyorum onunla maşaAllah çok zeki kadın :)
Ama mümkünse oğlunuzdan çok uzak kalmayacağınız biryerde kazanın okulu çünkü yıllarca ayrı kalmak çok zor olabilir çocuk için, tam gelişim çağında annesiz kalmasını tavsiye etmem.

Düşünüyorum bende bu yüzden ikilemde kaliyorm ama bilmiyorm.
Yurtdışına gitme İşin eğitimin için o üç dört ay seni 10 adım ileriye götürecekse bile boşver oğlun yanında sabret çalış o 10 adımıçalışarak sabrederek oğlunun da yanında olarak belki 1-2 senede atarsın Ama olsun Değmez Eğitimçok önemlidir ama oğlun daha önemli

Ne güzel byle hikâyeleri duyunca mutlu oluyorm:)
Yıllarca ayrı kalmak imkânsz benm içinde yapamam zaten sadece 3. Ay beni dusunduren bu

Oglum herşeyden önemli haklsnz yalnz bi de baba etkeni var zaten bi kaç ay kendisiyle kalmasını isteyen. Çünkü hiç beraber vakit geçiremediler oglum çok küçüktü ayrldgmzda.
Eski eşim evli şuan o da farklı bi ülkede çok arap saçı oldu herşey galiba

Babası güvenilir çocuğa gereken özeni gösterecek biriyse belki tamam daa Sonuçta babası amaa yine de annenin yerini tutamaz Siz daha iyi bilirsiniz ama eğitim gibi konulardaki güzel azminizi hırsa dönüştürmeyin Güzellikler sizin olsun inşallah

Ne güzel byle hikâyeleri duyunca mutlu oluyorm:)
Yıllarca ayrı kalmak imkânsz benm içinde yapamam zaten sadece 3. Ay beni dusunduren bu

3 ay çok kısa bir süre, göz açıp kapayana kadar biter, ilerde hatırlamayacak dahi o zamanları :) ben uzun zamandan bahsettiniz sandım, o halde kesinlikle yapmanız lazım :)

Haaaayıııııır Geç falan kalmadın
Okumanın yaşı olur mu?
Oğlun artık 4 yaşında, seninle bu zamana kadar bolca vakit geçirdi, ama artık o delikanlı oldu annesiii
Onun kreşe gitmesi lazım, oyun gruplarına gitmesi lazım.
O yaşıtlarıyla sosyal iletişim ve uyum becerilerini geliştirirken annesi de yarım bıraktığını tamamlayıp daha güçlü olacak, oğlu için daha sağlam adımlar atacak.
Prensiyle beraber hayallerinin peşinden koşacak, olursa ne ala, olmazsa elinden geleni yapmış olacak.

Minik ailesinin etrafındaki art niyetli gereksiz insanları temizlemiş, maddi açıdan bağımsız, tahsilli ve oğluna düşkün güçlü bir anne olmuş olacak
Ütopik mi, asla !

Coook guzel soylemissiniz kesinlikle katiliyoruuum

3 ay çok kısa bir süre, göz açıp kapayana kadar biter, ilerde hatırlamayacak dahi o zamanları :) ben uzun zamandan bahsettiniz sandım, o halde kesinlikle yapmanız lazım :)
Cok güzel enerji verdiniz bana yapabilirim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…