Sil baştan

Ne güzel bi yazıdır bu motivasyon koçluğu flan yapmalısınız. Cesaret verdiniz gerçekten.

Bende istemem oglusumdan 1 gün bile ayrı kalmak ama o 10 adımı atabildigimde oglum için maddi olarak yeterli manevi olarak ta istediğini başarabilmiş ruhu doymuş bi anne olcam

Bende 28 yaşındayım, 3 yaşında oğluyla yaşayan bekar anneyim:). Ben 3. Üniversiteme başladım. Henüz çalışma hayatım yok. Bir 4 yıl daha okumayı planlıyorum. Seni destekliyorum, eğitimine odaklan:)

Ne güzel bi yazıdır bu motivasyon koçluğu flan yapmalısınız. Cesaret verdiniz gerçekten.
Çünkü hakediyorsunuz güzel ve genç bayan
Oğlunuz için yarı zamanlı oyun gruplarını düşünürseniz 3-4 aylık zamanı aza indirgemiş olursunuz.
Hem geçici bir durum bu, geleceğe yatırım gibi.
Ne güzel oğlunuzla yurtdışı görüp gezmek, küçük yaşta onu kültürlendirmek
Ve seni caydırmaya çalışanları duymaaa dinlemeeee

50 yasından sonra okuyanlar var 28 kesinlikle geç değil hiç düşünmeyin bence bunu ve devam edin okulunuza ama oglunuzla birlikte mümkünse.

canım ne kadar güzel düşüncelerin kesinlikle ütopik değil
insan bir kez karar verip inandı mı ve çabaladı mı herşey olur
umarım herşey gönlünce olur

Arkadaşım boşandı ve eşi çocuğuna hiç destek olmadı, annesi bebeğe baktıo çalıştı ve ayrıca bir kursa gitti moda tasarımı 12 ay süren bir eğitim ve çok iyi bir yer yurtdışına falan gittiler. Şu an iyi bir maaşla çalışıyor. Onun da modaya merakı vardı. Gayet mutlu şu anda. Neden olmasın ki bence sende yaparsın :)

Edit:

Çok yakın bir arkadaşımın sınıfın da 40 lı yaşlarda birisi vardı adam o yaştan sonra puanı çok yüksek bir bölüm kazanmış ve okuyordu. Bir de erkek ve evli. Eşi bakıyordu eve :) Bence harika planların var ve gerçekleştirebilirsin.

Tabıkı gec klmadın turlü sebeplerden bu yaslarda hayata baslayanlar var.. Okul için hele hıc gec degıl.. Bnm sınıfımda 40 yasında ınsanlar vardı

Benim babam 65 yasinda fransizca ogreniyor :)
Damadim ve ailesiyle iletisim kurabileyim diye diyor :)
O yuzden ogrenmenin yasi yoktur. Okuyun mutlaka

Çok sagolun kızlar destek verdiğiniz için kararlarima buna ihtiyacım vardi.
28 yasnda ve anne olmak engel değil

Çok sagolun kızlar destek verdiğiniz için kararlarima buna ihtiyacım vardi.
28 yasnda ve anne olmak engel değil
kesinlikle..
kardeşimin sınıfında 30 yaşında öğrenci vardı çocuklu ve de (tıp bölümünde)
neden olmasın ki sizin de:)

Bunları duymak çok motive ediyor canm çok teşekkürler. Henuz aileme acmadm durumu ama engel olmycaklardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…