Ne güzel bi yazıdır bu motivasyon koçluğu flan yapmalısınız. Cesaret verdiniz gerçekten.HaaaayıııııırGeç falan kalmadın
Okumanın yaşı olur mu?
Oğlun artık 4 yaşında, seninle bu zamana kadar bolca vakit geçirdi, ama artık o delikanlı oldu annesiii
Onun kreşe gitmesi lazım, oyun gruplarına gitmesi lazım.
O yaşıtlarıyla sosyal iletişim ve uyum becerilerini geliştirirken annesi de yarım bıraktığını tamamlayıp daha güçlü olacak, oğlu için daha sağlam adımlar atacak.
Prensiyle beraber hayallerinin peşinden koşacak, olursa ne ala, olmazsa elinden geleni yapmış olacak.
Minik ailesinin etrafındaki art niyetli gereksiz insanları temizlemiş, maddi açıdan bağımsız, tahsilli ve oğluna düşkün güçlü bir anne olmuş olacak
Ütopik mi, asla !
Oglumu bi sure bile olsa brakmak düşündürüyordu beni ama daha güçlü bir anne olabilmem için önce kendimi tamamlam gerektiğini düşünuyormOkumak her yaşta güzel, ayrıca konu sahibesi gayet genç.. Bence tam zamanı
Bende istemem oglusumdan 1 gün bile ayrı kalmak ama o 10 adımı atabildigimde oglum için maddi olarak yeterli manevi olarak ta istediğini başarabilmiş ruhu doymuş bi anne olcamYurtdışına gitme İşin eğitimin için o üç dört ay seni 10 adım ileriye götürecekse bile boşver oğlun yanında sabret çalış o 10 adımıçalışarak sabrederek oğlunun da yanında olarak belki 1-2 senede atarsın Ama olsun Değmez Eğitimçok önemlidir ama oğlun daha önemli
Bende 28 yaşındayım, 3 yaşında oğluyla yaşayan bekar anneyim:). Ben 3. Üniversiteme başladım. Henüz çalışma hayatım yok. Bir 4 yıl daha okumayı planlıyorum. Seni destekliyorum, eğitimine odaklan:)Merhaba kızlar 28 yaşında 4 yasında oğlu olan bir anneyim. Esimle oğlum 2 aylıkken ayrıldık (şiddetli geçimsizlik) yani 4 senedir ayrıyız bu süreçte farklı işlerde calstm oğluma baktım şükür. Ayrca babası da maddi anlamda destek veriyor maddi açıdan rahat ve yurtdışnda yaşıyor. Oğlum ve ben ailemle beraberiz.
Çok uzatıp sıkmym sizi
Evlilik nedeniyle okulumu yarım bıraktım ve oğlum oldu şükür hiç pişman değilim oglumun varlığına. Yalnz gel gelelim yaşım ilerledikçe dönüp baktgmda hayatım uçmuş gitmiş fark etmemişim bile.
Hep bir sürüklenme hali bu surede hayatıma iyi kötü insanlar girdi ama sonuç değişmedi. Suan isimden ayrıldım hayatımda gereksiz olan ne kim varsa çıkardım nadas dönemi diorm
Durup ilk defa düşündüm ben ne yapmak istiyorm die evlenmek ya da birliktelik değil istediğim okuluma devam ya da bir moda okulu (kendi okulumda aynı alandaydi) sonrasnda kısa da olsa yurtdışı.
Cok mu ütopik düşünüyorum dersiniz gecmi kaldm tüm bunlar için bir cvp bulamıyorum
Çünkü hakediyorsunuz güzel ve genç bayanNe güzel bi yazıdır bu motivasyon koçluğu flan yapmalısınız. Cesaret verdiniz gerçekten.
Cok güzel enerji verdiniz bana yapabilirim dimi
Merhaba kızlar 28 yaşında 4 yasında oğlu olan bir anneyim. Esimle oğlum 2 aylıkken ayrıldık (şiddetli geçimsizlik) yani 4 senedir ayrıyız bu süreçte farklı işlerde calstm oğluma baktım şükür. Ayrca babası da maddi anlamda destek veriyor maddi açıdan rahat ve yurtdışnda yaşıyor. Oğlum ve ben ailemle beraberiz.
Çok uzatıp sıkmym sizi
Evlilik nedeniyle okulumu yarım bıraktım ve oğlum oldu şükür hiç pişman değilim oglumun varlığına. Yalnz gel gelelim yaşım ilerledikçe dönüp baktgmda hayatım uçmuş gitmiş fark etmemişim bile.
Hep bir sürüklenme hali bu surede hayatıma iyi kötü insanlar girdi ama sonuç değişmedi. Suan isimden ayrıldım hayatımda gereksiz olan ne kim varsa çıkardım nadas dönemi diorm
Durup ilk defa düşündüm ben ne yapmak istiyorm die evlenmek ya da birliktelik değil istediğim okuluma devam ya da bir moda okulu (kendi okulumda aynı alandaydi) sonrasnda kısa da olsa yurtdışı.
Cok mu ütopik düşünüyorum dersiniz gecmi kaldm tüm bunlar için bir cvp bulamıyorum
Iki deniz kizinin fikirleri de ayni olurmuş demekki :) kesinlikle katiliyorum.Okumak her yaşta güzel, ayrıca konu sahibesi gayet genç.. Bence tam zamanı
Merhaba kızlar 28 yaşında 4 yasında oğlu olan bir anneyim. Esimle oğlum 2 aylıkken ayrıldık (şiddetli geçimsizlik) yani 4 senedir ayrıyız bu süreçte farklı işlerde calstm oğluma baktım şükür. Ayrca babası da maddi anlamda destek veriyor maddi açıdan rahat ve yurtdışnda yaşıyor. Oğlum ve ben ailemle beraberiz.
Çok uzatıp sıkmym sizi
Benim babam 65 yasinda fransizca ogreniyor :)
Damadim ve ailesiyle iletisim kurabileyim diye diyor :)
O yuzden ogrenmenin yasi yoktur. Okuyun mutlaka
Maşallah ne güzel azim28 çok genç bi yaş
geç kalmamışsınız kesinlikle
kesinlikle..Çok sagolun kızlar destek verdiğiniz için kararlarima buna ihtiyacım vardi.
28 yasnda ve anne olmak engel değil
Bunları duymak çok motive ediyor canm çok teşekkürler. Henuz aileme acmadm durumu ama engel olmycaklardrArkadaşım boşandı ve eşi çocuğuna hiç destek olmadı, annesi bebeğe baktıo çalıştı ve ayrıca bir kursa gitti moda tasarımı 12 ay süren bir eğitim ve çok iyi bir yer yurtdışına falan gittiler. Şu an iyi bir maaşla çalışıyor. Onun da modaya merakı vardı. Gayet mutlu şu anda. Neden olmasın ki bence sende yaparsın :)
Edit:
Çok yakın bir arkadaşımın sınıfın da 40 lı yaşlarda birisi vardı adam o yaştan sonra puanı çok yüksek bir bölüm kazanmış ve okuyordu. Bir de erkek ve evli. Eşi bakıyordu eve :) Bence harika planların var ve gerçekleştirebilirsin.
İnşallah insan bi yaştan sonra ben ne yaptm bugüne kadar neyi istedim diyor. Bazılarının benm gbi geç oluyor istekesinlikle..
kardeşimin sınıfında 30 yaşında öğrenci vardı çocuklu ve de (tıp bölümünde)
neden olmasın ki sizin de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?