Sıla - Atv

ben seyrediyorum basindan buyana benim dikkatimi ceken yalnizca toreler yani tore ugruna oldurulen kizlar kadinlar son bolumunu izladiniz mi bilmem orda kizin birisi okuldan bir erkek arkadasiyla telefonda konustu diye olume mahkum ediliyor ve boranin cabalarina ragmen kizi bulup kopruden atiyorlar kizlar telefonda konusuyor diye oldurulurken erkekler istedigi her seyi yapiyorlar bu nasil tore oluyor bunasil namus anlayisi analmiyorum ornekte cok acimasiz olan cihan

BORAN HAPİSTE!

Cihan’la buluşmak, Sıla’nın hem Boran’a güvenini zedeler hem de gururunu kırar. Cihan Sıla’nın hiç beklemediği şeyler söylerken, Cihan da Sıla’nın kendisiyle ilgili yaptığı yorumlara çok öfkelenir. Halim’in hala İstanbul’da olması Cihan’ı gerer. Bir an evvel gitmesi için Halim’i tehdit eder ama Halim Cihan’dan gizli İstanbul’da kalır. Savcının elindeki güçlü deliller Boran’ın tutuklu yargılanmasına neden olur. Bu haber Sıla için bir yıkımdır. Sıla Boran’ı yeniden kaybettiğini düşünür.Celil ve Azad yaşadıkları sıkıntılardan bunalır ve İstanbul’dan gitme kararı alırlar. Kenan Sıla’yla hala konuşmamaktadır. Doktorlar Emre’yi yeni bir ameliyata hazırlarlar.

alıntıdır

SILA’NIN SÜRPRİZ KARARI!

Sıla, Boran ve Emre arasında sıkışıp kalmıştır. Bir yanda kendini sorumlu hissetmenin vicdan azabı, diğer yanda artık aramıza kımse giremez diye verdiği söz... Sıla hayatının en zor kararlarından birini verir... Bedar ve Narin, evde esen vazgeçmişlik havasından rahatsızlardır. Azad yaptığı atılımın sonuçlarını hazmedememiştir. Bütün gün dolanıp durmaktadır. Narin onun bu haline çok üzülür ve Azad’la ciddi bir konuşma yapar. Azad gururu ve karısı arasında kararsız kalır. Celil eli boşluktan ne yapacağını şaşırmış bir halde sokaklarda dolanır. Vakit geçirmek için girdiği kahvede başına geleceklerden habersiz yeni arkadaşlar edinir. Halim cezaevine sevk edilir ve ilk ziyaretçisi Kenan olur. Kenan Halim’den beklediklerini duyamaz. Boran da Halim’le görüşmek için cezaevine gider ama Halim’in başına gelenleri duyunca şok olur. Boran bu işin sorumlusu olarak Cihan’ı görür ama amcası aynı fikirde değildir. Üstelik Zinar abisiylede konuşmuştur. Aşirette büyük bir gerginlik vardır. Kimliği gizlenen ve toprakları üstünde hakimiyet kurmaya çalışan şirket hakkında Boran’ı sert bir dille uyarır. Boran bu şirketi açığa çıkarmak için Gizem’le çalışmalara hız verir. Boran Sıla’nın çok mutlu olacağını bildiği hazırlıklar yapar. Ama bunun karşılığında hayatının en büyük süprizi de Boran’ı beklemektedir.

ben sılayı ilk bölümünden beri izliyorum beğenerek izliyordum ama artık baydı hem çok yavaş ilerliyo hemde cansu dere sıkıyor yani konu boranla sılanın aşkına döndü bide tüm set nerdeyse istanbula taşındı anlamadım ki ben bu işi ya

Sıla Boran'ın teklifi karşısında ne diyeceğini bilemez. Boran karısı ve bebeği için aşiretle ve törelerle savaşmaları gerektiğini, bunu da Mardin'e giderek yapabileceklerini anlatır. Törelere Boran'la birlikte karşı gelme fikri Sıla'nın hoşuna gitse de, orada yaşayacakları sıkıntılar gözünü korkutur. Boran tek başına Mardin'e doğru yola çıkar. Sıla da Emre'nin yanına gider. Sıla Emre'yi yeni buldukları bir doktora götürmek için ikna etmeye çalışır. Emre'nin isteksiz de olsa evet demesi Şule ve Kenan'ın yüzünü güldürür. Muayene bitmiş herkes umutla doktoru beklerken, Emre yüzü asık bir halde odadan çıkar. Ellerinde küçücük bir umut vardır ama Emre buna tutunmayı ret eder. Sıla mücadeleden vazgeçmeye niyetli değildir. Boran Mardin'e varır ama onu hiç de hoş olmayan haberler bekler. Şivan kahya Firuz'un Boran'a eve adım atmamasını söylediğini iletir. Boran çok üzülür ama büyük meclisi toplamakta kararlıdır. Sıla kulağı seste Boran'dan haber beklerken, Mardin'den toprak satmak için gelen misafirleri olduğunu ve mutlaka kendisi ile görüşmek istediklerini öğrenir. Cihan Boran'ın herkesten habersiz Mardin'e dönmesine bozulur ve babasını bu konuda kışkırtmaya çalışır. Ancak Zinar abisinden kesin emir almıştır ve bundan sonra bu işe kimse karışmayacaktır. Özellikle de Cihan. Çünkü Firuz bu işi bitirmek için Mardin'den başka birilerini yollamıştır. Meclis toplanır ve Boran için zor bir mücadele başlar. Gerginliğin had safhada olduğu toplantıda Gencolara bağlı çoğu aşiretlerin ağası, Boran'ı artık başlarında istemediklerini belirtirler. Çetrefilli bir süreçten sonra karar çıkar. Boran bunu Sıla ile paylaşır. Celil kumar batağının son raddesine erişmiş ve karakola düşmüştür. Bedar her şeyden habersiz onun can güvenliğinden endişeli beklerken, Celil bu durumdan sıyrılmak için uğraşır. Sıla Mardin'den gelenlerle görüşmek için toplantı yerine gider. Toplantı başladığı gibi sakin bitmez ve sonunda silahlar konuşur. Sıla bu mahşer yerinden kurtula bilecek mi?

alıntıdır

ben bu diziyi kaçırmadan izliyorum ilk heyecanı kalmasada beeğnerek izliyorum son bölümde cihan sılayı mardine kaçırdı ve sanırım bebek düştü

Sıla ve benzeri dizileri vermeye çalıştıkları mesajtan ötürü çok takdir ediyorum. Bu ülkede kadın olmak, kız olmak gerçekten zor.. Kadın olmak zaten birçok kişinin beyninde 1-0 mağlup başlamak demek hayata..Hele de belli bölgelerde doğduysan vay haline..
Söyleyecek sözün yok demektir, sözün yok sen kadınsın ne anlayabilirsin ki! Aklın erer mi hiç senin.. Töre adındaki saçmalıkları yenmek adına verilen mesajlar çok iyi alınmalı, insanım demek için gerekli sanırım..

BORAN’DAN REST; AĞA OLAN BENİM!

Cihan alnına dayanan silahın soğuk namlusunu hissederken, Boran da içinde büyük bir nefret yaşar. Diğer tarafta Sıla Kevser’e karşı gelemez ve evden çıkar. Boran eve dönerken Sıla’yı ayakta görünce şok olur. Boran; anne ve babasıyla arasındaki ipleri iyice gerer. Ailesine ve aşiretteki herkese kendisinin ağa olduğunu ve onun sözünün üstüne kimsenin tartışamayacağını açık bir ifadeyle gösterir. Sıla evde kendisine sergilenen tavırdan Boran’a bahsetmez. Ne olursa olsun Boran’ın yanında kalmaya kararlıdır. İkisi içinde zor bir mücadele söz konusudur.

alıntıdır

yaw akşam izleyemedim izleyen varmı nolur yazsın

en son bölümünü mü izleyemedin canım?hemen anlatıyım.valla ben dizinin başından sonuna salya sümüktüm.sıla number one bence.başka dizi tanımam.

son bölümde azat ölüyor.herkes mahfoluyor tabi.çok acıklı bi bölümdü.narine geliyolar biraz:)

tabi boran cihanın peşine düşüyo.polise felan gidiyor.daha çok azatın ölümüyle ilgili olaylar oluyor.işte defnedilmesi duygusal anlar felan.sıla işte kanını yerde bırakmycam diye yeminler etmeye başlıyor.

o arada cihanın karısı ilaç alıp hastanelik oluyor.cihan onun başından ayrılmıyor.diğer sevgilisylede ilişkisini bitiriyor.kadının adını unuttum ama onunlada ilerde sorun yaşıycak gibi görünüyor.çünkü kadın midyattan gitmiyor.

boran dizinin sonlarında cihanı yakalıyor.yanındaki adamla birlikte cihanın peşine düşüyolar.o hengamede cihanın kardeşi vuruluyo ve galiba ölüyor.boranda vuruluyor.en son teke tek kaldılar cihanla boran ve orda bitti bölüm:)

bilmiyorum düzgün anlatabildimmi ama olayın özü buduryerimseniben

bende diziyi severek izliyorum cansu dere gayet güzel oynuyo o şartlarda napsaydı ölüm korkusuyla yaşıyo kendinden çok başkalarını düşünüyo göbek atacak hali yok yaşadıkları ortada rolü neyi gerektiriyosa onu yapıyo bence karkterlerin hepsi iyi .

sıla çok güzel yaa çok güzel mesajlar veriyor azad öldü ağladım valla kıslar çok acıklıydısenağlama

güzelim çok güzel bi klib kim söyliyor biliyomusun hemen indirmek lazımda

evet arkadaşım bende dinlediğim gibi hemen indirdim sana yardımcı olayım aslı güngör kalp kalbe karşı yaz hemen iniyor bu arada beğendiğin için tşk ederim..a.s.

30. Bölüm özet:

Herkes Boran’ın verdiği karar karşısında şok olur. Cihan bu atak karşısında boş durmaz ve Sıla’nın hala toprak alımı yaptığını iddia eder. Boran bunu Sıla’ya sorar. Sıla kesinlikle böyle bir alım yapmadığını söyler ama Boran yine de buna pek ikna olmaz.Evden de aşiretten de kovulan Cihan gider ama bu işin burada bitmeyeceği bellidir. Cihan yeni silahlar kuşanmaya niyetlidir.Zinar da kendine ait hisseleri alarak aşiretten ayrılacağını söyler. Boran bu duruma aldırmaz. Kevser kızına olan özlemini anlatınca Boran bu duruma dayanamaz. Kevser ve Narin’i gizlice görüştürür. Ama bunu duyan Firuz ortalığı ayağa kaldırır. Celil ise toprakları ekecek işçilerle konuşur ve iş başı yaparlar. Sıla özellikle Kevser’den gördüğü kötü davranışlara rağmen direnmeye gayret eder.Artık iyileşmiş hamileliği de ilerlemiştir. Celil’in yaptığı atılım Cihan’ı sinirlendirir ve ona gözdağı vermeye karar verir. Bu sıra da Sıla bebeğinin cinsiyeti konusunda endişe duyarken Firuz da torununun erkek olması halinde yapacaklarını planlamaya başlar

Alıntıdır

BORAN VE CİHAN’DAN SON NOKTA!
Boran ve Sıla’nın arasındaki gerginlik gittikçe artmaktadır. İkisi de bu durumdan kurtulmak için çözümler ararlar kendince. Sıla, Mardin’deki tüm işlerin yönetimini babası ve Narin’e bırakır. Cihan adamları sayesinde bir şeyler döndüğünü anlar ve bunu kendi çıkarları doğrultusunda kullanmak niyetindedir. Sıla ve Boran’ın planlamadıkları bir şey olur. Sıla’nın yaşadığı gerginlik ve korkudan, aniden sancıları başlar. Sıla Boran’dan gizli hastaneye gider. Ama Boran ve Cihan bunu öğrenir. Boran Sıla’yı Cihan ve aşiretten korumak için kendini siper eder. Bu karmaşada Sıla kaybolur. Boran ve Cihan silahları çekerler ve beklenen sonunda gerçekleşir.

alıntıdır

Back
X