Sildim demesine ragmen kızlarla takiplesmesi

İnanın bende üzgünüm belkide hic konusmamıstır bile sadece takiplesmistir. Ama benim sözümü ezdi bu yeterli , bu saatten sonra hep süphelenicem ister istemez. Bu bile yeter insana cehennem olarak. İnsan sevdigine esi bilecegi kisiye güvenmek ister. Hayırlısı olsun İnsallah

Çok haklısın tabii güven herşeyin temelii.. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.

Merhaba kızlar

Nisanlım benden rica etti sosyal medya kullanmamamı bende kabul etmistim. Zaten artık sosyal medyadan bıktıgım icin. 1 senedir kullanmıyorum Kendisinin 5-6 ay evvel tesadüfen kızlarla takiplesitigini görüp uyardım tartıstık hatta . Ben instagrama mı bakıyorum sosyal medya altı üstü ne abarttın gibi cümlelerle geçiştirip tamam siliyorum dedi. Bende bakmadım bidaha aradan aylar gecti gecen gün hesabını herkese actıgında arkadasım haber verdi bende gördüm tekrar tanımadıgı kadınlarla kızlarla takiplesmis üstelik eskiden takip ettigi 1-2 kisi de var. Kavgalıyız hala abartıyorsun diyor. İnanın kadın is arkadaslarına kendi arkadaslarına asla karısmıyorum oturduguna kalktıgına, telefonuna asla bakmam sosyal medya hesaplarına bakmam öyle hastalıklı kıskanc biri asla degilim. Ama tanımadıgı biri icin neden nisanlının sözünü ezip yine bunları yaparsın ? Kızlar bunun fotoğraflarını begenmis, bu begenmemis ama mesajlasıp mesajlasmadıklarından nasıl emin olabilirim bilmiyorum. Ayrılmalı mıyım bilmiyorum ne düsünücegimi de bilmiyorum karıstım biraz
Kendi rahatça sosyal medyada takılmak için sizden kapatmanızı istemiş benim hissettiğim kadarıyla durum bu. Ki ayrıca sosyal medya hesabı olupta sorun yaşamayan bir çift görmedim ben. Ya çok relax olmak gerek ya da göz yummak. Ee bunlarda biraz geniş olmayı gerektirdiği için en önemlisi ya hesap kullanan o güveni yıkmayacak şekilde hesabı kullanacak, ya da iki tarafta hesap kullanmayacak, sonuçta ölüm kalım meselesi değil, sosyal medya hesabı olmazsa kimse ölmez.o güveninizi hakrtmiyor sanırım.

Kendi rahatça sosyal medyada takılmak için sizden kapatmanızı istemiş benim hissettiğim kadarıyla durum bu. Ki ayrıca sosyal medya hesabı olupta sorun yaşamayan bir çift görmedim ben. Ya çok relax olmak gerek ya da göz yummak. Ee bunlarda biraz geniş olmayı gerektirdiği için en önemlisi ya hesap kullanan o güveni yıkmayacak şekilde hesabı kullanacak, ya da iki tarafta hesap kullanmayacak, sonuçta ölüm kalım meselesi değil, sosyal medya hesabı olmazsa kimse ölmez.o güveninizi hakrtmiyor sanırım.

İşi sebebiyle kendisinin kullanması gerektigini iddia ediyor .....

İşi sebebiyle kendisinin kullanması gerektigini iddia ediyor .....
Tamam kullansın kullanması anormal bir durum değil zaten, ama yalansız dolansız hatasız yanlışsız kullansın. İşi sebebi ile olan insan işi ile alakalı insanlarla muhattap olur, tanımadığı bayanlarla takipleşmez. Sen sevdiğin için objektif düşünemeyebilirsin, ama bana biraz hatalı bir durum gibi geldi açıkcası.

Merhaba kızlar

Nisanlım benden rica etti sosyal medya kullanmamamı bende kabul etmistim. Zaten artık sosyal medyadan bıktıgım icin. 1 senedir kullanmıyorum Kendisinin 5-6 ay evvel tesadüfen kızlarla takiplesitigini görüp uyardım tartıstık hatta . Ben instagrama mı bakıyorum sosyal medya altı üstü ne abarttın gibi cümlelerle geçiştirip tamam siliyorum dedi. Bende bakmadım bidaha aradan aylar gecti gecen gün hesabını herkese actıgında arkadasım haber verdi bende gördüm tekrar tanımadıgı kadınlarla kızlarla takiplesmis üstelik eskiden takip ettigi 1-2 kisi de var. Kavgalıyız hala abartıyorsun diyor. İnanın kadın is arkadaslarına kendi arkadaslarına asla karısmıyorum oturduguna kalktıgına, telefonuna asla bakmam sosyal medya hesaplarına bakmam öyle hastalıklı kıskanc biri asla degilim. Ama tanımadıgı biri icin neden nisanlının sözünü ezip yine bunları yaparsın ? Kızlar bunun fotoğraflarını begenmis, bu begenmemis ama mesajlasıp mesajlasmadıklarından nasıl emin olabilirim bilmiyorum. Ayrılmalı mıyım bilmiyorum ne düsünücegimi de bilmiyorum karıstım biraz
Hem sana rica ediyor kullanma diye hemde kendisi acip kullaniyor bu ne yaman celiski. Sifresini falan alirdm ben normal bi durum degl

Ben olsam aslaa nişanlim dedi ,eşim dedi diye sosyal medyami kapatmazdim bu bir.ıkincisi hem benimki kapali olucak o kullanicak :)) inanilir gibi degil.Cok taviz vermişsiniz.Yapmayin hanimlar vermeyin şu tavizleri şunlara ya! Sonra dozu arttirarak neler yapiyorlar ortada

Merhaba kızlar

Bu adam nişanlın bilmiyorum sevgili
Merhaba kızlar

bu adam nişanlın sevgili olsa bile kabul edilemez sana sosyal medya yasak o takipler kızların beğenmesi ortak fotoğraflarınız varmı peki gördünüzmü beraber ikinizin yaptığı yanlış karar sizin inşallah toparlarsınız ama biraz çapkın geldi

Bende ayni sebeplerden soz attim
Herseferinde yeminler oyle bos bulunup ekledim gorustugum konustugum yok ayaklari...
Aldatmak sadece fiziksel mi olur karşındakini değersizleştirmek aldatmak degil midir? Bilemedim anlayamadim cok sevdiğim halde vazgectim arada bakiyorum fake hesaptan hala ekliyor huylu huyundan vazgecmez ne yazikki
Hakkinizda hayırlısı olsun

Bu adam nişanlın bilmiyorum sevgili

bu adam nişanlın sevgili olsa bile kabul edilemez sana sosyal medya yasak o takipler kızların beğenmesi ortak fotoğraflarınız varmı peki gördünüzmü beraber ikinizin yaptığı yanlış karar sizin inşallah toparlarsınız ama biraz çapkın geldi

İnstagramımı sadece nisanlım dedigi icin kapatmadım ama evet o zamanlarda yine laf ediyodu bi daha asla ettirmem kimseye Fotografımız yok koyar mı ... benim ilk iliskim bu sebepten aldanmış olma olasılığım çok yüksek kabullenmem zaman aldı sanırım ...

Bende ayni sebeplerden soz attim
Herseferinde yeminler oyle bos bulunup ekledim gorustugum konustugum yok ayaklari...
Aldatmak sadece fiziksel mi olur karşındakini değersizleştirmek aldatmak degil midir? Bilemedim anlayamadim cok sevdiğim halde vazgectim arada bakiyorum fake hesaptan hala ekliyor huylu huyundan vazgecmez ne yazikki
Hakkinizda hayırlısı olsun

Bende cok seviyorum, ikimizinde o kadar emegi var ki bu iliskide yazık etti bize. Benimle de olamadıysa baska biriyle mutlu olabilecegini sanmıyorum. Suan konusmuyoruz bakalım 2-3 gün sonra bulusacagız sizinde hakkınızda hayırlısı olur İnsallah. Allah sizden baskasına asla tamah etmeyecegini bildiginiz birini cıkarsın karsınıza

Siz konusmadigini mi saniyorsunuz? :işsiz:

Bence konusmuyor olsa 1 dakika durmaz siler.

Onun instagram hesabinda nisanli oldugunu belli eden birseyler var mi? ornegin ikinizin fotografi?

Ama suç sizde ki. Siz kullanmiyorsunuzda o neden kullaniyor ? Ikiniz birakin sosyal medyayi madem

Valla o da ayrı bir trajikomik olay, bizi ayırmaya calısan bi kız vardı sürekli beni ve arkadaslarımı taciz ediyodu sosyal medyadan nisanlımda kapat gec bari basın agrımasın dedi bende tamam zaten sevmiyorum kullanmayı diyip kapattım
Bence kızlarla takipleşmesini görme diye kapattırmış

Neden siz o istedi diye sosyal medyanızı kapatasınız ki. Ben böyle bir şeyi güvenmemek olarak algılarım.

Bende bunu anlamıyorum. Sonuçta kimi eklediğini sevgilin ya da nişanlın görüyor. Neden ekliyorsun ki🤷‍♀️

Merhaba kızlar

Hemen insta hesabını açıp hoş erkek celebrityleri eklerim ben olsam. Seri şekilde de fotolarını beğenirim. Kısasa kısas. Yaparım ben. Affetmem.

Back
X