Silik çıkan gebelik testinde(resimli)

Gebelik var mı

• Evet

OY: 25 56,8%
  • Hayır

OY: 19 43,2%

• Ankete Katılan
    44
Benim de bir gün arayla baktığım testler

Eklentiler

• 3045CCE5-75EF-4CD8-BE3F-A4DDA84E5B4F.webp
    3045CCE5-75EF-4CD8-BE3F-A4DDA84E5B4F.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 832
Onu dün akşam yaptım canım hayırlısı . Al bi testi ne kadar güvenilir bilmiyorum
1 ekimse senin çok var daha. erken gebelik testi alsaydın keşke internetten.
ben neden erken gebelik testi yapmadım
Çünü internette 15 TL olan test bizim eczanede 37 TL açıkçası çok geldi bu kadar fark vermek istemedim. normal testin tanesi de yine internette 1,5 tl iken eczane 6 TL ye satıyor ki bence bu farkta çok yersiz.
her neyse ben normal testlerimi bekliyorum. markası oncomed. yarın elimde olur çarşamba günü de yaparım sabah uyanınca.

1 ekimse senin çok var daha. erken gebelik testi alsaydın keşke internetten.
ben neden erken gebelik testi yapmadım
Çünü internette 15 TL olan test bizim eczanede 37 TL açıkçası çok geldi bu kadar fark vermek istemedim. normal testin tanesi de yine internette 1,5 tl iken eczane 6 TL ye satıyor ki bence bu farkta çok yersiz.
her neyse ben normal testlerimi bekliyorum. markası oncomed. yarın elimde olur çarşamba günü de yaparım sabah uyanınca.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız canım ben de o yüzden almadım pahalı eczane de . Netten sipariş verdim bekliyorum ben de

Benımde bat 1 ekim daha idrar testi yapmaya başlamadım. yumurtlama ne zaman oldu :) ben direk kan testi verme taraftarıyım :D silik ama var bence senın testte. hayırlısı olsun inşallah. ay bendede 1 tane var yapsammıki heyecanlandırdın benıde :D

Benımde bat 1 ekim daha idrar testi yapmaya başlamadım. yumurtlama ne zaman oldu :) ben direk kan testi verme taraftarıyım :KK70: silik ama var bence senın testte. hayırlısı olsun inşallah. ay bendede 1 tane var yapsammıki heyecanlandırdın benıde :KK70:
Allah duysun canım benim inşallah vardır ya geçen ay da çıktı ama kanda negatifti . O yüzden pek bel bağlamıyorum . İnşallah vardır anne adayı olmuşuzdur ❤️

Allah duysun canım benim inşallah vardır ya geçen ay da çıktı ama kanda negatifti . O yüzden pek bel bağlamıyorum . İnşallah vardır anne adayı olmuşuzdur ❤️

ama idrar testinde çıkması için çok erken yinede vardır inşallah çizgi görünüyor :) benım kızım var 2,5 yaş. bende yarın evdeyim yapamam ama çarşamba kesin test yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun

ama idrar testinde çıkması için çok erken yinede vardır inşallah çizgi görünüyor :) benım kızım var 2,5 yaş. bende yarın evdeyim yapamam ama çarşamba kesin test yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun
Aminn inşallah ❤️Oyy maşallah Allah bağışlasın. Benim nasip olursa ilk olacak inşallah.❤️Yapınca ben de haber bekliyorum inşallah vardır . :)

Back
X