- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Sadece02matilda
Testim yok elimde şuan netten sipariş verdim . Almadım da başka eczaneden .inşallah allah gönlümüze göre versin :) sen hergün bu testleri yapmaya devammı edeceksin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testim yok elimde şuan netten sipariş verdim . Almadım da başka eczaneden .inşallah allah gönlümüze göre versin :) sen hergün bu testleri yapmaya devammı edeceksin :)
Testim yok elimde şuan netten sipariş verdim . Almadım da başka eczaneden .
Elindeki marka için iyi diyorlar . Dene istersen bi :) İnşallah alalım artık :):) hadi inşallah güzel haberlerini alalım :) bende giderken alayım bari eczaden hangi marka güvenilir sence peki. bende laboquick var normal gebelik testi. 1 tane var ama giderken alayım 3 5 daha
Elindeki marka için iyi diyorlar . Dene istersen bi :) İnşallah alalım artık :)
Valla canım adete ne kadar var inşallah çıkar . Üzülmek çok kötü çünküdur bi hemen elimdekini gidip yapıp gelim o zaman![]()
Valla canım adete ne kadar var inşallah çıkar . Üzülmek çok kötü çünkü
Kimilerinin bir hafta önce de çıkıyor canım . İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap :)1 ekim bat. yapmasammı
Kimilerinin bir hafta önce de çıkıyor canım . İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap :)
Yapınca buraya da atozaman ovi testi yapım :) sabırsızlıktan deli gibi davrananlar![]()
Yapınca buraya da at![]()
Pes etme tabi hem daha sonra bakalım tekrar :)atacak bişe çıkmadıhem ovü yaptım hem gebelik ikiside bembeyaz. ama ben pes etmedim peçeteye sarıp çantama koydum. bi kaç saat sonra koyulaşan varmışya
![]()
Canım var büyük ihtimalleEki Görüntüle 2191961 Kızlar bat a 2 gün var, böle çıktı benimkide
Canım var büyük ihtimallegörülüyor Kan testi ver istersen hatta bat günü yaparsan daha belirgin çıkar . :)
Kizlar bendede boyle cikti adetim 10 gun gecikti.Yaaaaaaaaa Çok teşekkür ederim inşallah vardır2 gün sabredicem o zaman