Silik çıkan gebelik testinde(resimli)

Gebelik var mı

• Evet

OY: 25 56,8%
  • Hayır

OY: 19 43,2%

• Ankete Katılan
    44
Bi bakar mısınız ?

Eklentiler

• 2F07DA24-A8CD-4948-AB8D-40A415F09D08.webp
    2F07DA24-A8CD-4948-AB8D-40A415F09D08.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 661
Adet olucam galiba bende kasıklarda ağrım başladı yine pfffff
1 ci hamilelikmi sizde??gebeluktete boy(÷ agrilar oluyor yani umuysuzluga kapilma ben ilk hamileliyimden bilirim .ayiptir soylemesi tuvalete gittiginde insan korka korka kalir .agridigin icin her an neyse gelicekmis hissi olur vir sure 2 3 aydan sonra gider agri

1 ci hamilelikmi sizde??gebeluktete boy(÷ agrilar oluyor yani umuysuzluga kapilma ben ilk hamileliyimden bilirim .ayiptir soylemesi tuvalete gittiginde insan korka korka kalir .agridigin icin her an neyse gelicekmis hissi olur vir sure 2 3 aydan sonra gider agri

Evet ilk olucak inşallah. Yarın adet günüm kasıklarımda ağrı var şimdi sanki ben gelicem heveslenme der gibi:( İnşallah benimde sizinki gibi olur, olsun artık lütfen dua edin, bende ediyorum kendimle birlikte tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin

Amin İnşallah Hepberaber sevinelim, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
InsAllah sagsalim kucagimiza almagi rabbim kismet eder.Agridan korkma derim bana kalsa.cokta umut vermek istemiyorum .Allah yardimcimiz olsun .ama agri oldugunda bebek rahime yerlesiyor oyle bilirim .yani adet agrilariyla ayni olur gogusunde damarlar belirginlestimi?ayaklarima vuruyordu agrisi bende dayanamiyordum agridan gayetde saglikliydi herseyim hicbir problemim yoktu yani

Peki bişey sorucam adet zamanına yakın mı ağrı olur hamileyken? Kasıklarım ara ara batıyordu
InsAllah sagsalim kucagimiza almagi rabbim kismet eder.Agridan korkma derim bana kalsa.cokta umut vermek istemiyorum .Allah yardimcimiz olsun .ama agri oldugunda bebek rahime yerlesiyor oyle bilirim .yani adet agrilariyla ayni olur gogusunde damarlar belirginlestimi?ayaklarima vuruyordu agrisi bende dayanamiyordum agridan gayetde saglikliydi herseyim hicbir problemim yoktu yani

Göğüslerimde de çok ağrı var özellikle benekler var ya etrafında çok acıyor dokunamıyorum. Peki sizde ağrı adet öncesi mi olmuştu?

Back
X