Gebeliğe Hazırlık Silik çıkan ovulasyon testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş ölçme yöntemini ben de meraktan deniyorum reglden beri. Regl döneminde 37’lere kadar çıktı eve. Ama adetten sonraki 17.gündeyim ve bu süreçte 36.60 ile bikaç gün giderken 36.30’lara indi yine 36.50 oldu vs. Tam bir yorumlama getirilemiyor. Uyanır uyanmaz yapıyorm ama insan yorgandan terliyor sonuçta onun etkisi var mıdır bilmiyorum. Şu an ovülasyon testine göre yumurtladığmda kaç derece ateşim olucak onu merak ediyorum.

Ya ben esimle iliskiye girdikten bir saat sonra kahverengi lekelenme oldu simdide kana benzer tam kirmizi degil ama bisiler geldi asiri alt karın agrim var adet mi oluyorum daha 19.günüm bugun ve bata 11 gun var 26 aralikti tahmini o da hayatimda en erken oldugum tarihti yani 29 gunde bir olmak bu sefer 19.gun mu olucam bu normal mi ya

Maşallah ne güzel. Ben mesela pcosum ve doktor bazı ay hiç yumurtlamayabilirsin bazı aylar 2 kez bile yumurtlayabilirsin demişti. Geçen ay yumurtlamadan regl olmanda belki böyle bir ihtimal vardır. Bu ayda da olmazsa doktorunu değiştirmelisin belki de

Canim suan adet oluyorum galiba 19.günüm daha aşırı agrım var cok moralim bozuldu iliskiye girdikten sonra kahverengi lekelenmem oldu kan rengi gibi az bisi bisiler geldi anlamadim cok üzgünüm şuan

Canim suan adet oluyorum galiba 19.günüm daha aşırı agrım var cok moralim bozuldu iliskiye girdikten sonra kahverengi lekelenmem oldu kan rengi gibi az bisi bisiler geldi anlamadim cok üzgünüm şuan
19.gün çok erken tabi. Ama acaba 14 günü çıkarınca adetin 5. Günü ilişki olmuştu da o gün mü yumurtladın acaba? O gün ovülasyon testi yapmamışsındır muhtemelen. Umarım hamilelik durumundandır bu lekelenme ve ağrı

6.gun başlamıştım canim sanmiyorum kan gelmeye basladi ama aşırı az gecen ay da cok az adet olmuştum hamilemiyim acaba diyemeden adet oluyorum 3 aydir baya bi erken erken

Ateş ölçeriniz standart çubuk gibi dijital ölçerlerden mi? Benim ölçerimde 36,30 36,50 gibi bir sonuç çıkmıyor hiç.

6.gun başlamıştım canim sanmiyorum kan gelmeye basladi ama aşırı az gecen ay da cok az adet olmuştum hamilemiyim acaba diyemeden adet oluyorum 3 aydir baya bi erken erken
Bu kadar erken regl olunca yumurtlama da epey erken gerçekleşiyor olmalı. Benim görümcem reglin son gününde hamile kalmış mesela. O gün yumurtlamış çünkü. Belki öyle bir durum oluyordur sende de

Ateş ölçeriniz standart çubuk gibi dijital ölçerlerden mi? Benim ölçerimde 36,30 36,50 gibi bir sonuç çıkmıyor hiç.
Evet dijital ateş ölçer. Dil altından yataktan kalkmadan yap demişti doktorum. Öyle yapıyorum alarm çalar çalmaz. Ama 36,30-36.50 şeklinde çıkıyor. Aslında bunların en iyisi eski civalı olanlarmış, onlardan al dedi de eczanelerde artık sağlıksız diye satılmıyormuş

Bence siz bir yanlislik yapiyorsunuz ölçümde ya da vücudunuzda iltihap var o sebeple reglde atesiniz yuksek çıkıyor. Yoksa reglde vücut ısısı düşer. Kan kaybediyoruz sonuçta.

Bence siz bir yanlislik yapiyorsunuz ölçümde ya da vücudunuzda iltihap var o sebeple reglde atesiniz yuksek çıkıyor. Yoksa reglde vücut ısısı düşer. Kan kaybediyoruz sonuçta.
Şu doğru olabilir, ben regl olmadan vajinit oldum mantar türü. Reglken devam etti. Muhtemelen o yüzden 37lerde çıktı. Sonra düştü zaten 36.5’lara

Şu doğru olabilir, ben regl olmadan vajinit oldum mantar türü. Reglken devam etti. Muhtemelen o yüzden 37lerde çıktı. Sonra düştü zaten 36.5’lara
Reglken düşer ısımız. Gebelikte ve yumurtlamada yukselir. Benim de iltihap var vücudumda. Yarin sabah ölçüp bakayim bi.

Ben hep derim güvenmeyin o trstlere. Her insanin ifrarindaki oran farkli bende silik gösterdi hep gecen ay beb akintima göre hareket ettn ve tuttu cok sükür. Akintini takip et derim yumurta aki gibiysd sünen cins o günlerin hepsini degerlendirin derim

Canim ben iki aydir erken adet oluyorum ve adet olmadan iki gun once o yumurta aki gibi akinti geliyor sivilcem cikiyor pat adet oluyorum saniyorumki yumurtladim ama degil.19.gun resmen adet oldum kirmizilari gördüm gece soktayim doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…