Gebeliğe Hazırlık Silik çıkan ovulasyon testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama çok güzel hadi inşallah Allahım nasip etsin hiç stres yapma kendine ilaçtan başka bir şey kullanıyor musun bitkisel olarak
Yok canim o vitamin takviyesinden baska hicbir sey kullanmadim bir onceki ay incir kuru yapmistim ama o da 19.gun adet olmustim cok erkenden ona yormustum baska birsey yapmadim stres yapmamaya calisiyorum canim.ama sunu soyleyebilirim ben adet gunum gectikten sonra ilacim da bitti dedimki adet olursam alirim bosuna para vermeyeyim sonra ovulasyon testi vardi elimde baktim koyulasma var daha once de koyulasma vardi ama tam olgunlasma olmamisti demekki sonra piki yakaladim rahat birakinca yumurtlama oldu anlıcan kafa rahat olmali.ama hayatimda hic olmadigi kadar akintim oldu bence vitamin takviyesinden hatta hamileyim sandim test yaptirdim megersem yumurtlama oluyormus

Yok canim o vitamin takviyesinden baska hicbir sey kullanmadim bir onceki ay incir kuru yapmistim ama o da 19.gun adet olmustim cok erkenden ona yormustum baska birsey yapmadim stres yapmamaya calisiyorum canim.ama sunu soyleyebilirim ben adet gunum gectikten sonra ilacim da bitti dedimki adet olursam alirim bosuna para vermeyeyim sonra ovulasyon testi vardi elimde baktim koyulasma var daha once de koyulasma vardi ama tam olgunlasma olmamisti demekki sonra piki yakaladim rahat birakinca yumurtlama oldu anlıcan kafa rahat olmali.ama hayatimda hic olmadigi kadar akintim oldu bence vitamin takviyesinden hatta hamileyim sandim test yaptirdim megersem yumurtlama oluyormus
Clife sitesini duydun mu canım orada çok pkolu olan var bir ay macun kullanıp hamile kalanlar bende sipariş ettim inşallah bana da şifa olur bende de amh düşük bende kafaya çok takıyorum bekliyorum yumurtlama gününü çok zor biliyorum ama Allah’tan ümit kesilmez bir de macun deneyeceğim bakalım siteye bir göz at istersen canım

Clife sitesini duydun mu canım orada çok pkolu olan var bir ay macun kullanıp hamile kalanlar bende sipariş ettim inşallah bana da şifa olur bende de amh düşük bende kafaya çok takıyorum bekliyorum yumurtlama gününü çok zor biliyorum ama Allah’tan ümit kesilmez bir de macun deneyeceğim bakalım siteye bir göz at istersen canım
Sagol canim bakayim bende

Arkadaşlar merhaba. Benim gibi olan var mi diye actim bu konuyu.Ben uzun suredir adet duzensizligi yasiyorum fakat doktora gittigimde biseyimin olmadigi soyleniyor. Cok doktara gittim bazen tarlusal icmeden adet olamiyordum. 3 ay oncesinde cocuk dusunmeye basladim o zaman da adet olamamıştım 2 aydır. Sonra doktora gittim ilk defa vajinal muayene oldum bisey bulamadi tahlil yaptirdim adetin 2.gunu tabi tarlusal ictim adet olunca onlarda normaldi 1 yil dene olmazsa genel rahim filmi cekeriz dedi. Neyse sonra korunmadik ama ilk ay olmadi 32 de adet oldum kendiligimden.daha sonra labaquick marka ovulasyon testi siparis verdim yapmaya basladim 2. Ay hep silik cıktı testlerim 29 gun sonra adet oldum hic bu kadar erken adet oldugumu bilmem yani.neyse 3.ayim bu ay 19.gunum adetten itibaren ovulasyon testlerimde yine hala piki göremedim.benim gibi olan var mi ya hic piki goremeyen ya da goremeyip hamile kalan gercekten ne oldugunu anlamak istiyorum....
Aynen benim de öyle oluyor hep silik çıkıyor ikincisi ben de merak ediyorum bu konuyu

Bende pco var canim suan klomen kullaniyorum ve aninda kopkoyu oluyor test bozuk degilse yumurtlaman olmuyor demek doktora görün
Sorun da orda doktora gitmiştim bu arada ben de kullaniyorum klomen 2 güne yumurta çatlayacak dedi test yaptı yine aynı silik hayır yani doktora gitmesem dicem ki yumurtlama olmuyor o yüzden teste.guvenemedim

Sorun da orda doktora gitmiştim bu arada ben de kullaniyorum klomen 2 güne yumurta çatlayacak dedi test yaptı yine aynı silik hayır yani doktora gitmesem dicem ki yumurtlama olmuyor o yüzden teste.guvenemedim
Canim iki saat oncesinden sıvı alımını kesmen gerekiyor onu yapiyor musun?

Back
X