- 16 Nisan 2020
- 140
- 174
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tugbatubatugba
-
Evet silik görünüyor adet günün geçsin tekrar et testi iki gün sonraMerhabalar dün adet olmam gerekirken tarihti olmadım geciktigi için dün akşam erken gebelik testi denilen testi yaptım başta geçersiz oldu(boş ekran) sonra tek çizgi oldu sabah kalktıgımda ikinci çizgi aşırı silikti bu yüzden sabah ilk işim testi tekrarlamak oldu ve bana göre silik olan alttaki fotograftaki sonuç çıktı sizce durum nedir coronadan dolayı kan testi için saglık çalışanlarını da kendimi de tehlikeye atmak istemiyorum.Sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2620543 Eki Görüntüle 2620543
Normal gebelik testi yapın birde hamilesiniz büyük ihtimalleMerhabalar dün adet olmam gerekirken tarihti olmadım geciktigi için dün akşam erken gebelik testi denilen testi yaptım başta geçersiz oldu(boş ekran) sonra tek çizgi oldu sabah kalktıgımda ikinci çizgi aşırı silikti bu yüzden sabah ilk işim testi tekrarlamak oldu ve bana göre silik olan alttaki fotograftaki sonuç çıktı sizce durum nedir coronadan dolayı kan testi için saglık çalışanlarını da kendimi de tehlikeye atmak istemiyorum.Sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2620543 Eki Görüntüle 2620543
Yaaaa inşallah yarın sabah tekrarlayacagım ama dayanamadım sormak istedimNormal gebelik testi yapın birde hamilesiniz büyük ihtimalle
Ben adetten 3 gün önce yaptığımda böyle çıkmıştı sonra adet günü testi tekrarladım çift çizgi belirginleşti döllenme dönemine göre değişiyor sanırım bencede normal test al dene 10 dk içinde silik çizgi çıkarsa hamişsin demektirBol bol sabır diyorsunuz yani
Rabbim gönlüne göre versin inşallahYaaaa inşallah yarın sabah tekrarlayacagım ama dayanamadım sormak istedim
Yaaaa inşallahHamilesiniz
Amin inşallah rabbim gönlünüze göre versin inşallahSizinki oldukça koyuymuş saglıkla alın kucagınıza inşallah darısı bana tüm isteyenlere
Yaaaa inşallah çok mutlu oldum hayali zorlama çizgi görüyorum sanırım diyordum kendi kendimeHamilesin bence
Hayali deyilki basbaya gozukuyor pembe iki gün gecsin kan verin bence ya da normal bir test yapinYaaaa inşallah çok mutlu oldum hayali zorlama çizgi görüyorum sanırım diyordum kendi kendime
Ben oldukça pembe olması gerekir diye biliyordum ilk defa çıktı ikinci cizgiHayali deyilki basbaya gozukuyor pembe iki gün gecsin kan verin bence ya da normal bir test yapin
Bide normal test al yap yarın haber verBen oldukça pembe olması gerekir diye biliyordum ilk defa çıktı ikinci cizgio yüzden emin olamamıştım
Şu an sizi o kadar çok iyi anlıyorum kiBenimde böyle çıktı kızlar daha regl olmama 2 gün var. Bazı belirtler yaşadım şüphelendim. Sizce bende durum nedir ? Eki Görüntüle 2620590 Eki Görüntüle 2620591
Ya kafayı yicem şimdiŞu an sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?