- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
- Konu Sahibi Tugbatubatugba
-
Tebrik ederim.hamilesinMerhabalar dün adet olmam gerekirken tarihti olmadım geciktigi için dün akşam erken gebelik testi denilen testi yaptım başta geçersiz oldu(boş ekran) sonra tek çizgi oldu sabah kalktıgımda ikinci çizgi aşırı silikti bu yüzden sabah ilk işim testi tekrarlamak oldu ve bana göre silik olan alttaki fotograftaki sonuç çıktı sizce durum nedir coronadan dolayı kan testi için saglık çalışanlarını da kendimi de tehlikeye atmak istemiyorum.Sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2620543 Eki Görüntüle 2620543
O kadar iyi anliyorumki ben 8gun gectikten sonra yaptim kopkoyu cikti yinede inanamadimBen oldukça pembe olması gerekir diye biliyordum ilk defa çıktı ikinci cizgio yüzden emin olamamıştım
Adetin geçsin testi tekrar et bence canım bazen gebelik yok diyolar var çıkıyo var diyolar yok çıkıyoKafam çok karıştı geceden beri bakıp bakıp anlamaya çalışıyorumEki Görüntüle 2620592
Çok tşk ederim canım ilgin içinAdetin geçsin testi tekrar et bence canım bazen gebelik yok diyolar var çıkıyo var diyolar yok çıkıyoen güzeli adetini beklemek yani sabretmek oda bizde yok inşallah hamilesinizdir heyacanınızı çok iyi anlıyorum
Güzel bi heyecAn güzel bi duygudur allah olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok tşk ederim canım ilgin içinEvet beklemediğim bişey olmasına rağmen değişik bi heyecanmış. Planlarımın arasında yoktu çok şaşırdım
Bugün bi daha test yaptım bukez böyle çıktı. Dayanamadım kan testi yaptırdım sonucum 2 saate çıkcak cnm haber vereyim dedim.Şu an sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki
Sanki var gibi gebelikBugün bi daha test yaptım bukez böyle çıktı. Dayanamadım kan testi yaptırdım sonucum 2 saate çıkcak cnm haber vereyim dedim. Eki Görüntüle 2620952
Merhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİNBen adetten 3 gün önce yaptığımda böyle çıkmıştı sonra adet günü testi tekrarladım çift çizgi belirginleşti döllenme dönemine göre değişiyor sanırım bencede normal test al dene 10 dk içinde silik çizgi çıkarsa hamişsin demektir
Tamam bekliyorumSon bi saat kaldı haber vericem cnm ☺
Canım İlişki sırasında herhangi birşey olmadığını söylüyosun zaten kalmazdın. Üstüne bide ilaç içmişsin adetin gecikmesi bunla alakadır muhtemelen endişe etme bence gebelik falan olmaz bu şartlardaMerhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN
bugun bu testi yaptım bu da negatif olsa 1 bucuk ayda idrara gecmez miydi yaCanım İlişki sırasında herhangi birşey olmadığını söylüyosun zaten kalmazdın. Üstüne bide ilaç içmişsin adetin gecikmesi bunla alakadır muhtemelen endişe etme bence gebelik falan olmaz bu şartlarda
Gebelik yok zaten olması da imkansız demiştim sana çünkü ilişki sırasından bişey olmamış.bugun bu testi yaptım bu da negatif olsa 1 bucuk ayda idrara gecmez miydi ya
Tamam bekliyorum
Hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahHAMİLEYİM CANIMdarısı tez zamanda isteyen herkese inşallah
Eki Görüntüle 2621058 Eki Görüntüle 2621059
Bu testi hamile kalmaktan korktugum dönemlerde ve senin kadar hatta daha fazla geciktiginde korundugum halde korkup o kadar çok yaptım ki hepsi nefatif çıktı ve hiç pozitife dönmedi rahat ol dönmezde ben ilk defa korunmadım yumurtlama dönemini aktif geçirdim ancak öyle pozitife döndü ve tam adet günümde yaptıgım halde buraya yazdım testimi rahat ol gerildikçe daha Da uzar Adet olma zamanın aktarlarda adet söktürücüler satılıyor onlardan iç onlar çok etkili oluyor yada ulaşman zorsa maydonoz sapı kaynat iç sabah akşam adetin sökülür rahatlarsınbugun bu testi yaptım bu da negatif olsa 1 bucuk ayda idrara gecmez miydi ya
tesekkur ederimBu testi hamile kalmaktan korktugum dönemlerde ve senin kadar hatta daha fazla geciktiginde korundugum halde korkup o kadar çok yaptım ki hepsi nefatif çıktı ve hiç pozitife dönmedi rahat ol dönmezde ben ilk defa korunmadım yumurtlama dönemini aktif geçirdim ancak öyle pozitife döndü ve tam adet günümde yaptıgım halde buraya yazdım testimi rahat ol gerildikçe daha Da uzar Adet olma zamanın aktarlarda adet söktürücüler satılıyor onlardan iç onlar çok etkili oluyor yada ulaşman zorsa maydonoz sapı kaynat iç sabah akşam adetin sökülür rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?