- 4 Kasım 2021
- 53
- 45
- 8
- 26
- Konu Sahibi bebeksahibiolmak
-
5dk cikti bu cizgi sonradan boyle oldu normalmiki? belki yeterli hcg yapmamisimdir.. olabilirmiÇizgi görünüyor adetin geçmesini bekleyip kan testi vermelisiniz
Çizgi görünüyor adetin geçmesini bekleyip kan testi vermelisiniz
İlk 5 dakikada mı çıktı? Sonradan çıktıysa kuruma çizgisi olabilir diyeceğim ama benim hiç bi testimde kuruma çizgisi çıkmıyor. Sabah ilk idrarla yine dene5dk cikti bu cizgi sonradan boyle oldu normalmiki? belki yeterli hcg yapmamisimdir.. olabilirmi
evet 5 dk cikti bir 10 defa felan baktim gercek mi diye ama adetten 3 gun test yaptigim icin silik cikti galibaİlk 5 dakikada mı çıktı? Sonradan çıktıysa kuruma çizgisi olabilir diyeceğim ama benim hiç bi testimde kuruma çizgisi çıkmıyor. Sabah ilk idrarla yine dene
evet bunu aksam idrarla yaptim yarin bi sabah idrarla yapim asiri derecede goguslerim agriyor yaBence kuruma çizgisi değil adetinize daha olduğu için silik çıkması çok normal bide sabah ilk idrar ile yapsanız daha net bir sonuc alırsınız bence
Hakkınızda hayırlısı olsun çok küçük hcgyi bile ölçüyor kaset testler varsa kesin çıkar zatenevet bunu aksam idrarla yaptim yarin bi sabah idrarla yapim asiri derecede goguslerim agriyor ya
evet insAllahHakkınızda hayırlısı olsun çok küçük hcgyi bile ölçüyor kaset testler varsa kesin çıkar zaten
sirt agrim var mide yanmasi gogus agrilariHakkınızda hayırlısı olsun çok küçük hcgyi bile ölçüyor kaset testler varsa kesin çıkar zaten
İnsallah güzel haberi alınca beni de etiketleyinsirt agrim var mide yanmasi gogus agrilari
simdi test yaptim heyecandan bakİnsallah güzel haberi alınca beni de etiketleyin
Test yaptınız mı yinesimdi test yaptim heyecandan bak
Ne çıktı acabasimdi test yaptim heyecandan bak
İnsallah güzel haberi alınca beni de etiketleyin
test yaptim silik cikti emin olmak icin kan verdim negatif dediler acaba erken diyemi?Ne çıktı acaba
Pozitif gibi görünüyor canımtest yaptim silik cikti emin olmak icin kan verdim negatif dediler acaba erken diyemi?
Bence çizgi görünüyor, belli bir değer altını negatif deyip geçiyorlar örneğin 3 4 falanda öyle denmiş olabilir sanki.benik 3 kala adete hiç çizgi yokdu.yok yine kesin dedim 1 gün gecikince kanda 58 cikdi.var gibi geldi bana hemen cikdiysatest yaptim silik cikti emin olmak icin kan verdim negatif dediler acaba erken diyemi?
walla yarin regl gunum bir bakalimBence çizgi görünüyor, belli bir değer altını negatif deyip geçiyorlar örneğin 3 4 falanda öyle denmiş olabilir sanki.benik 3 kala adete hiç çizgi yokdu.yok yine kesin dedim 1 gün gecikince kanda 58 cikdi.var gibi geldi bana hemen cikdiysa
İnşallah vardır.walla yarin regl gunum bir bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?