Bir ya da bir buçuk hafta kadar ağrılarım oldu ilk öğrendiğim zamandan zaten 4 haftalıkken öğrenmiştim kramplar oluyodu böyle sanki adet oldum olcam gibi geçti tabi azalarakbiraz tarif edebilir misiniz ne kadar sürdü ? gelecek gibi hissediyorumşu an hala kan testi vermedim bir hafta beklemek istiyorum.
tebrikler bu arada umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz..Bir ya da bir buçuk hafta kadar ağrılarım oldu ilk öğrendiğim zamandan zaten 4 haftalıkken öğrenmiştim kramplar oluyodu böyle sanki adet oldum olcam gibi geçti tabi azalarak
Teşekkür ederim umarım ağrılarınız geçer ve rabbim gonlunuze göre verirtebrikler bu arada umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz..Benim de adet günlerim kasıklarım ve özellikle belime vuruyor ağrılar umarım geçer.
teşekkür ederim umarım hayırlı olsun.Hamilesiniz hayırlı olsun
Canım gebelik var hayrli olan şimdiden bence bir haftayı beklemeyin kan vermek için değerleri Kontrol ediyor doktor yükseliş var mı düşüş var mı yani normal gebelik mi kimyasal gebelik mi onu takip ediyor bence beklemeyin derimMerhabalar, Adetimin ilk günü sabah yapılan erken gebelik testte gördüm ama emin olamadım,
Hamile olduğunuz belli bayağı var benim daha acıktı rengi kan testinde çıkar mutlaka ama yinede git istersen için rahat etsinteşekkür ederim umarım hayırlı olsun.siz hamile misiniz ? tekrar test yapmamı önerir misiniz burda doğruluk payı nasıldır ?
Ekran görüntüsünü buraya yükleyebilir misin? Ama 10 haftalık dediyse kalp atışı falan her şeyi öğrenirsiniz.Hanımlar 81.600 hcg beta çıktı, sonuç nasıl okunuyor 81 mi? 81 bin küsür mü? 10 haftalık dedi mümkün değil ki. sonuçlar nasıl okunuyor tecrrübelerniz neler ?
Ekran görüntüsünü buraya yükleyebilir misin? Ama 10 haftalık dediyse kalp atışı falan her şeyi öğrenirsiniz.
ama 10 hafta olmadığına eminim
Henüz 1 ay oldu evleneli mümkün değil ki 81 olabilir mi?Evet değeriniz çok yüksek. 10 haftalık olabilir gerçekten. Üstüne görme falan yaşamış olabilirsiniz.
81 değil. Çoğul gebelik olabilir belki.Henüz
Henüz 1 ay oldu evleneli mümkün değil ki 81 olabilir mi?
1 aylık evliysen imkansız kesin çoğul gebeliktir ailede ikiz var mıyarına kadar belirsizimofff ben de karıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?