Silik çizgi ben görüyorum siz de görüyor musunuz?

biraz tarif edebilir misiniz ne kadar sürdü ? gelecek gibi hissediyorum şu an hala kan testi vermedim bir hafta beklemek istiyorum.
Bir ya da bir buçuk hafta kadar ağrılarım oldu ilk öğrendiğim zamandan zaten 4 haftalıkken öğrenmiştim kramplar oluyodu böyle sanki adet oldum olcam gibi geçti tabi azalarak

Bir ya da bir buçuk hafta kadar ağrılarım oldu ilk öğrendiğim zamandan zaten 4 haftalıkken öğrenmiştim kramplar oluyodu böyle sanki adet oldum olcam gibi geçti tabi azalarak
tebrikler bu arada umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz.. Benim de adet günlerim kasıklarım ve özellikle belime vuruyor ağrılar umarım geçer.

Merhabalar, Adetimin ilk günü sabah yapılan erken gebelik testte gördüm ama emin olamadım,
Canım gebelik var hayrli olan şimdiden bence bir haftayı beklemeyin kan vermek için değerleri Kontrol ediyor doktor yükseliş var mı düşüş var mı yani normal gebelik mi kimyasal gebelik mi onu takip ediyor bence beklemeyin derim

Hanımlar 81.600 hcg beta çıktı, sonuç nasıl okunuyor 81 mi? 81 bin küsür mü? 10 haftalık dedi mümkün değil ki. sonuçlar nasıl okunuyor tecrrübelerniz neler ?

Hanımlar 81.600 hcg beta çıktı, sonuç nasıl okunuyor 81 mi? 81 bin küsür mü? 10 haftalık dedi mümkün değil ki. sonuçlar nasıl okunuyor tecrrübelerniz neler ?
Ekran görüntüsünü buraya yükleyebilir misin? Ama 10 haftalık dediyse kalp atışı falan her şeyi öğrenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…