Silik çizgi ben görüyorum siz de görüyor musunuz?

Erken gebelik testinde o şekilde çıkıp nasıl.80binlerde olur ki 4 haftalık olması gerekirdi. Bence kan testi yanlış yada 80 çıkması lazimdi valla karıştı ortalık

Hanımlar 81.600 hcg beta çıktı, sonuç nasıl okunuyor 81 mi? 81 bin küsür mü? 10 haftalık dedi mümkün değil ki. sonuçlar nasıl okunuyor tecrrübelerniz neler ?
10 haftalık mi ? ultrason görüntüsü falan var mı doktora gittiniz mi

yarına kadar belirsizim offf ben de karıştım
Niye belirsiz oluyorsunuz ki belki de çoğul gebelik o yüzden bu kadar yüksek çıktı hayırlısı olsun bugün niye muayene olmadınız son adet tarihiniz neydi ilk ilişkiniz ne zaman oldu yani düğün günüyse tarih bilirsiniz

belirsizim korkuyorum biraz çünkü ilk olacağı için endişeliyim. bir ay önce ilişki yaşadım yumurtlama dönemime denk geldi sanırım. ailede ikiz yok, bugün dr’ um yoktu yarın muayene olacağım ayrıca enfeksiyon varmış idrar yollarında.

yanlış yazmışım bir ay önce evlendim sat ekim 22

Hayırlısı olsun inşallah

Ne yaptınız gittiniz mi doktora

Öncelikle hayırlı olsun :) bende sonuca bazı yerlerin referans değeri farklı olabiliyor testi 2 yarın tekrarla bakalım ne çıkacak :)

Ya böyle olayın en heyecanlı yerinde yok oluyorlar ya fitil oluyorum:) hadi bizi de bilgilendirin yahuuuuu

Ay karışmış buralar. bence de çoğul gebelik kan testinde haya olabilir mi bu değerleri Manuel mi yazıyorlar acaba. Yazarken yanlış yazılmıştır ya da çoğul gebelikte ikiz üçüz falan

Merhabalar, tekrar kan verdim sonucu bekliyorum. herhangi bir şey çıkmadı Yani test sonucu yanlış kese görünmeyebilir erken olduğu için dedi dr.

teşekkür ederim
en erken kese ne zaman görülür peki erken mi gerçekten ?
Bes haftalikken gorunur deger ise 3000i gectiginde gorulur karindan bakildiginda 5000i bulmasi lazim. Degeriniz suanda o kadar olmamali. Sonucunuz cikinca yine de muayene olun. Bekliyoruz

Değeriniz kaç cikti

Herkese merhabalar
16/11/2021 de donmuş emrıo transferi oldum bugün dayanamayıp test yaptım cuma güni kan vermem gerekıyor ama kafam karıştı minik gelıyor mu gelmiyor mu bilemedim

Eklentiler

• 5ABE806D-4508-4D04-8D6D-B4471CC408A0.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…