- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
10 haftalık mi ? ultrason görüntüsü falan var mı doktora gittiniz miHanımlar 81.600 hcg beta çıktı, sonuç nasıl okunuyor 81 mi? 81 bin küsür mü? 10 haftalık dedi mümkün değil ki. sonuçlar nasıl okunuyor tecrrübelerniz neler ?
Niye belirsiz oluyorsunuz ki belki de çoğul gebelik o yüzden bu kadar yüksek çıktı hayırlısı olsun bugün niye muayene olmadınız son adet tarihiniz neydi ilk ilişkiniz ne zaman oldu yani düğün günüyse tarih bilirsinizyarına kadar belirsizimofff ben de karıştım
belirsizim korkuyorum biraz çünkü ilk olacağı için endişeliyim.Niye belirsiz oluyorsunuz ki belki de çoğul gebelik o yüzden bu kadar yüksek çıktı hayırlısı olsun bugün niye muayene olmadınız son adet tarihiniz neydi ilk ilişkiniz ne zaman oldu yani düğün günüyse tarih bilirsiniz
yanlış yazmışım bir ay önce evlendim sat ekim 22belirsizim korkuyorum biraz çünkü ilk olacağı için endişeliyim.bir ay önce ilişki yaşadım yumurtlama dönemime denk geldi sanırım. ailede ikiz yok, bugün dr’ um yoktu yarın muayene olacağım ayrıca enfeksiyon varmış idrar yollarında.
belirsizim korkuyorum biraz çünkü ilk olacağı için endişeliyim.bir ay önce ilişki yaşadım yumurtlama dönemime denk geldi sanırım. ailede ikiz yok, bugün dr’ um yoktu yarın muayene olacağım ayrıca enfeksiyon varmış idrar yollarınsa
bence de bi yanlışlık varErken gebelik testinde o şekilde çıkıp nasıl.80binlerde olur ki4 haftalık olması gerekirdi. Bence kan testi yanlış yada 80 çıkması lazimdi valla karıştı ortalık
Sonuctan haberdar edersiniz bizi. Hayirli olsun sonudya gebesiniz kendinize iyi bakinMerhabalar, tekrar kan verdim sonucu bekliyorum. herhangi bir şey çıkmadı Yani test sonucu yanlış kese görünmeyebilir erken olduğu için dedi dr.
teşekkür ederimSonuctan haberdar edersiniz bizi. Hayirli olsun sonudya gebesiniz kendinize iyi bakin
Bes haftalikken gorunur deger ise 3000i gectiginde gorulur karindan bakildiginda 5000i bulmasi lazim. Degeriniz suanda o kadar olmamali. Sonucunuz cikinca yine de muayene olun. Bekliyoruzteşekkür ederim
en erken kese ne zaman görülür peki erken mi gerçekten ?
Herkese merhabalar
16/11/2021 de donmuş emrıo transferi oldum bugün dayanamayıp test yaptım cuma güni kan vermem gerekıyor ama kafam karıştı minik gelıyor mu gelmiyor mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?