Silik çizgi çıkıp hamile olan var mı

Erken gebelik testi aldım bat 2 gün sonra ama dayanamadım akşam test yapmak istedim hatta sabah yapmayı düşünüyordum daha iyi sonuç çıkıyor diye testi 2 e kestim sabahta yaparım diye böyle sonuç çıktı

Teste göre var gibi duruyor. 2gün sonra regl olmazsanız kaset test yapın

Benimde silik çıktı ve 2 gün var regle. Yarın sabah kan vermeye gideceğim, tebrik ederim sizinkini de

Benimde silik çıktı ve 2 gün var regle. Yarın sabah kan vermeye gideceğim, tebrik ederim sizinkini de
Merhaba testi adete iki gün kala mi yaptınız? Erken test mi acaba ? İnşallah sağlıkla ilerler kanda da pozitif görürsünüz

Merhaba testi adete iki gün kala mi yaptınız? Erken test mi acaba ? İnşallah sağlıkla ilerler kanda da pozitif görürsünüz
Adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım orda hayali gördüm, 3 gün kala da kaset test yaptım pozitifti. Kanı 1 gün kala vereceğim

Ay maşallah Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah Hayırlı olsun canım benim güzel haberlerle inşallah

Merhaba testiniz pozitif görünüyor İnşallah sağlıkla.. Testi ikiye ayırmak gerçekten çok zekice Peki diğer testi kullandınız mı atın lütfen buraya sabah ki idrarla daha koyu çıkabilir
Kullandım çok daha kırmızı belirgin çoktı

Ben bir hafta kala yaptım çok silikti tek ben görebiliyordum 2 gün kala yaptığımı paylaşmiştim 1 gün kala yaptığım çok daha netti hepsi erken gebelik testi

bugün bat günüm silince çok açık pembe akıntı geliyor ama normal yumurtlama akıntısı gibi rengi çok çok açık turuncu gibi uçuk pembe gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…