Açılıyor sorun yok ben hafif bir gölge gördüm hemen çıktıysa pozitif gibi duruyor yarın tekrar yapar koyulaşmasına bakarsın
Teşekkür ederimAçılıyor sorun yok ben hafif bir gölge gördüm hemen çıktıysa pozitif gibi duruyor yarın tekrar yapar koyulaşmasına bakarsınyada direk kan testi ver
İnşallahTeşekkür ederim5 dakika içerisinde göründü yine yok diye çöpe atacaktım flaş tutunca gördüm. regl gününe kadar yapmaya devam edicem koyulaşma görürüm umarım
Ya ne güzel dediniz çok teşekkür ederim inşallah benimde öyle olurRegle 5 "gün kala bende böyle silik çizgiyle öğrendim cama tutunca net görebiliyordumaynı gün beta hcg verdim 25 çıktı sizinde yeni yükseliyodur hayırlı olur inşallah
Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinEvet ikinci cizgi gorunuyor hemen ciktiysa mutlaka vardir. Saglikla gelsin
Rica ederim. Ben iki cocugumu da heo silik cizgi ile ogrendim demek ki boyle oluyormus dedim. Hic bi zaman ikinci cizgiyi kipkirmizi goremedim ama kk da o kadar gebe kalmakta sorun yasayan bi umut bekleyen var ki pozitif yazmaya bile korkuyorumTeşekkür ederim güzel yorumunuz içininşallahh
Öyle yapacağım, teşekkür ederimyarın sabah tekrar et var gibi
Bende regl gününe kadar her sabah yapıcam az da olsa koyulaşma görürsem inşallah kan veririmRica ederim. Ben iki cocugumu da heo silik cizgi ile ogrendim demek ki boyle oluyormus dedim. Hic bi zaman ikinci cizgiyi kipkirmizi goremedim ama kk da o kadar gebe kalmakta sorun yasayan bi umut bekleyen var ki pozitif yazmaya bile korkuyorum
Anladim. İnşallah regl görmeyiizz güzel haberler olurBende böyle bir testten sonra koyulaşmasını bekledim ama bu testten sonraki iki testinde çizgi bile çıkmadı. Ama adetimde dün gelmesi gerekiyordu gelmedi. inşallah sizde olur
Direk kan versen daha kolay olacak sankiBende regl gününe kadar her sabah yapıcam az da olsa koyulaşma görürsem inşallah kan veririmAllah bağışlasın darısı bana inşallah
Henüz erken değil mi kan için çizgi bile koyu değilken? Negatif çıkmasından endişeliyim.Alakası var mı bilemedim amaDirek kan versen daha kolay olacak sankitesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Aaa bilmiyor olamazsin dimi? Once kanda belli olur sonra idrara yansir. Kesin sonuc icin kanda bakilir.Henüz erken değil mi kan için çizgi bile koyu değilken? Negatif çıkmasından endişeliyim.Alakası var mı bilemedim ama
Ben çok yorum okudum da böyle silik çıkıp kanda negatif gören olmuş ondan endişelendimAaa bilmiyor olamazsin dimi? Once kanda belli olur sonra idrara yansir. Kesin sonuc icin kanda bakilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?