Silik çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz 🙏

Bilmiyorum ne kadar doğru ama erken gebelik testleri güvenilir değil diyorlar kaset testlerle öğrenmiştim ben hem maliyet açısından daha uygun freely kaset test ile yapmıştım. Bu arada hafif gölgeyi gördüm inşallah pozitiftir, gönlüne göre olsun inşallah

Canım bende böyle öğrendim çok çok silik gölge gibi aynı sendeki gibiydi yani ben de sabah ilk idrarla yapmıştım öğlen dayanamayıp hastaneye gidip kan verdim 5,77 çıktı var bence
Teşekkür ederim içimi rahatlatıyor böyle yorumlar. Allah bağışlasggın yavrunuzu inşallah.

Kesinlikle cok haklisin ama bu sekilde denemekte daha zor olmaz mi kesin sonuc almak varken.

Merhaba benimde testim böyle silikti kanda 23 cıkmıştı

Teşekkür ederim, inşallah gebeymdirr

Saglikli bi gebelik haveriyle gel insallah mutlaka paylas
Ben dün akşamda awox marka test yaptım 5-10dk içinde aynı gölgelik çıktı. Sabah ilk yaptığımda yine awox hiç çizgi çıkmadı kafam karıştı şimdi az önce yaptım prodoctor bu şekilde çıktı normal mi acaba? Kusura bakmayın sizi çok samimi bulduğum için soruyorum

Eklentiler

• IMG_20240120_191313.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 83
Benimde aynı marka testle böyle çıktı az önce

Estagfurullah. ben hep kaset testte ogrendim bunlar pek bilmiyorum ki. Yasliyim ben insallah vardir canim. Kan versen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…