Benimde böyleydi çok iyi gebesiniz ama daha yenii ve beta az çıkar, gerçi bu erken değil normal gebelik testi ona rağmen böyleyse 350 400 çıkar tebriklerr
Merhaba canım. Merak ettim sonuç ne oldu
Merhaba ben görüyorum gayet normal bence, hiç görünmeyenlerden bile gebelik haberleri geliyor. Kaç gün geçti regliden yada daha gelmedi mi zamanıÇok umutlandim ama çok az resimde bile nerdeyse çıkmayacak bir silik aklım karıştı
Benim daha belirgindi şimdi atacağım 2Sabah test Yaptım çok silik bir çizgi çıktı sizce hamilemiym
Benim daha belirgindi şimdi atacağım 2
. Yaptığım ama beta 78 çıktı kanda ister istemez çıkıyor. Hemen bir kan verin bence
Merhaba ben görüyorum gayet normal bence, hiç görünmeyenlerden bile gebelik haberleri geliyor. Kaç gün geçti regliden yada daha gelmedi mi zam
Ben polikistik över rahatsızlığım var 1 yıldır evliyim o yüzden umutsuz oldum görünce de belki de vardır diye düşündüm.adetim 1 hafta gecti ama polikistik overde adet gecimesi normalMerhaba ben görüyorum gayet normal bence, hiç görünmeyenlerden bile gebelik haberleri geliyor. Kaç gün geçti regliden yada daha gelmedi mi zamanı
Ay inşallah 1 hafta uzun bir süre inşallah vardır senin için dua edeceğimBen polikistik över rahatsızlığım var 1 yıldır evliyim o yüzden inanmadımAdetim 1 hafta gecti
İnşallah duanı esirgeme polikistik över rahatsızlığım olduğu için adet gecikmesi normalAy inşallah 1 hafta uzun bir süre inşallah vardır senin için dua edeceğimhaberdar et bizi de
Geçmesi normalde silik çıkmaz hcg yükselmediği sürece, siz karamsar olmayın. Benimde 2 yıl oldu tüp bebekte gördüm, 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Bu ayda 35 gün oldu reglim gelmedi. Ama testim negatif. Bende polikistik over sendromuyum. Sizin bir umudunuz var ona tutunun lütfenBen polikistik över rahatsızlığım var 1 yıldır evliyim o yüzden umutsuz oldum görünce de belki de vardır diye düşündüm.adetim 1 hafta gecti ama polikistik overde adet gecimesi normal
Sağdakinde göremedim ama soldakinde baya belli üstelik daha 13. GünCanlar selam ben ayın 11inde çatlatma iğnesi vuruldum yani bugün 13.gunum dün yaptım.belli belirsiz çıktı bugün yaptım biraz daha belli oldu sizdede böyle oldumu acaba iğne etkisi olabilir mi ama olsada gene az görülürdü bugün biraz daha belirgin çıkmış
Evet sagdakinde ışıkla belli oluyordu gene yakından bakınca belli oluyor bugün yaptım biraz daha belli çıkmış pazartesi günü vericem kan inşallahSağdakinde göremedim ama soldakinde baya belli üstelik daha 13. Gün
Hamilelik varsa koyu 2 cizgi çıkıyor bazende 2. Cizgi silik çıkıyor. Hamilelik yoksa tek ve koyu çizgi çıkıyor. Fazla sıvı tüketimi olduğu zaman testi etkileyebiliyor ama tek çizgide etkiler mi onu bilmiyorum normalde 2. Cizgi çıkacaksa onu etkiler diye düşünüyorumArkadaşlar tek ve silik çizginin bir anlamı var mı ? Yoktur değil mi? Yani hamile isek çift çizgi ve ikisi de koyu ya da ikincisi silik olmalı. Eğer hamile değilsek tek ve koyu çizgi olması gerekmez mi? Gün içersinde çok su tüketip yapılınca test tek silik çizgi olabilir mi ? Bunun hamilelik ile bi ilgisi yoktur heralde
Testinizi yenileyin bence daha sağlıklı olur ama var gibiSabah test Yaptım çok silik bir çizgi çıktı sizce hamilemiym
Hamilelik testi açıktaydı paketini açmıştım yaklaşık 3 ay önce aldığım bir testti. Acaba testte mi bi sorun var diye düşündüm. 2 ay önce kürtaj oldum düşük yaptım. Regl düzensizliği diye düşünüyorum ama bi yandan da 1 haftadır regl sancısı çekiyorum gelen giden yok. Afedersiniz pedle dolaşıyorum. Bi kaç gün daha bekleyip bir test daha yapıcam artık . Bu arada prezervatifle korunuyoruz imkansıza yakın ama kayganlaştırcı ile kullanmıştık o da prezervatife zarar verebiliyormuş o beni tedirgin eden. Bir an önce olurum umarımHamilelik varsa koyu 2 cizgi çıkıyor bazende 2. Cizgi silik çıkıyor. Hamilelik yoksa tek ve koyu çizgi çıkıyor. Fazla sıvı tüketimi olduğu zaman testi etkileyebiliyor ama tek çizgide etkiler mi onu bilmiyorum normalde 2. Cizgi çıkacaksa onu etkiler diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?