Silik çizgi hamile miyim?

Benimde böyleydi çok iyi gebesiniz ama daha yenii ve beta az çıkar, gerçi bu erken değil normal gebelik testi ona rağmen böyleyse 350 400 çıkar tebriklerr
Burda bek tek silik çizgi görüyorum. Siz de öyle mi görüp yorum yapıyorsunuz? Yoksa ikinci çizgiyi mi görüyorsunuz kafam karıştı

Açık test yanlış sonuç verebilir hava falan almıştır. Hayırlısı olsun inşallah

Burda bek tek silik çizgi görüyorum. Siz de öyle mi görüp yorum yapıyorsunuz? Yoksa ikinci çizgiyi mi görüyorsunuz kafam karıştı
Biri koyu çizgi o testin doğru çalıştığını gösteriyor. Diğeri silik o da beta hcg yüksekliğini görüyor. Betanız var ki silik çıkmış. Bşr daha yapsanıza

Kızlar Polikistik över rahatsızlığım var tedavi olmuyorum bugün test yaptım 2 saat sonra bu çizgi çıktı başına gelen varmı sizce hamile miyim.

Eklentiler

• IMG20230308222155.webp
    30 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar Polikistik över rahatsızlığım var tedavi olmuyorum bugün test yaptım 2 saat sonra bu çizgi çıktı başına gelen varmı sizce hamile miyim.
Merhaba canım. Şuan gebeyim seni üzmek istemem ama bundan önce ki ayy böyle bir durumdan şüphelendim bende test yaptım hevesini kırmak istemem ama bende de aynı durum oldu maalesef kuruma çizgisi o ilk 10 dakika içinde ki sonuç doğru gerisi maalesef yanlış ama umarım vardır

Kuruma çizgisi ince olmazmi canım Bu kalın ve nebilim içime doğdu sanki

Benim de böyle çıktı testim bekliyorum gebelik kayplarım da var rabbim yardımcımız olsun

Kuruma çizgisi ince olmazmi canım Bu kalın ve nebilim içime doğdu sanki
Aynısı oldu benim de keşke atmasaydım atardım. Herşeyin hayırlısı işte nolur benim şuan ki gebeliğim de riskte kanamam var bana da dua edin nolur

Benim ki hemen çıktı ama silik tabi en son iki gün önce yapmıştım o kadar zor süreçler ki sürekli diken üstündeyim acaba kanamam var mı diye bakıp duruyorum
Aaa hemen çıktıysa pozitif ben 2 saat sonra çıktı sandım

Kızlar Kan testi verdim Sonuç ne sizce ilk defa veriyorum.yardimci olurmusunuz

Eklentiler

• IMG20230317135120.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…