Burda bek tek silik çizgi görüyorum. Siz de öyle mi görüp yorum yapıyorsunuz? Yoksa ikinci çizgiyi mi görüyorsunuz kafam karıştıBenimde böyleydi çok iyi gebesiniz ama daha yenii ve beta az çıkar, gerçi bu erken değil normal gebelik testi ona rağmen böyleyse 350 400 çıkar tebriklerr
Açık test yanlış sonuç verebilir hava falan almıştır. Hayırlısı olsun inşallahHamilelik testi açıktaydı paketini açmıştım yaklaşık 3 ay önce aldığım bir testti. Acaba testte mi bi sorun var diye düşündüm. 2 ay önce kürtaj oldum düşük yaptım. Regl düzensizliği diye düşünüyorum ama bi yandan da 1 haftadır regl sancısı çekiyorum gelen giden yok. Afedersiniz pedle dolaşıyorum. Bi kaç gün daha bekleyip bir test daha yapıcam artık . Bu arada prezervatifle korunuyoruz imkansıza yakın ama kayganlaştırcı ile kullanmıştık o da prezervatife zarar verebiliyormuş o beni tedirgin eden. Bir an önce olurum umarım
Biri koyu çizgi o testin doğru çalıştığını gösteriyor. Diğeri silik o da beta hcg yüksekliğini görüyor. Betanız var ki silik çıkmış. Bşr daha yapsanızaBurda bek tek silik çizgi görüyorum. Siz de öyle mi görüp yorum yapıyorsunuz? Yoksa ikinci çizgiyi mi görüyorsunuz kafam karıştı
Sonucunuz ne çıktı merak içerisindeyimİnşallah duanı esirgeme polikistik över rahatsızlığım olduğu için adet gecikmesi normal
Merhaba canım. Şuan gebeyim seni üzmek istemem ama bundan önce ki ayy böyle bir durumdan şüphelendim bende test yaptım hevesini kırmak istemem ama bende de aynı durum oldu maalesef kuruma çizgisi o ilk 10 dakika içinde ki sonuç doğru gerisi maalesef yanlışKızlar Polikistik över rahatsızlığım var tedavi olmuyorum bugün test yaptım 2 saat sonra bu çizgi çıktı başına gelen varmı sizce hamile miyim.
Kuruma çizgisi ince olmazmi canım Bu kalın ve nebilim içime doğdu sankiMerhaba canım. Şuan gebeyim seni üzmek istemem ama bundan önce ki ayy böyle bir durumdan şüphelendim bende test yaptım hevesini kırmak istemem ama bende de aynı durum oldu maalesef kuruma çizgisi o ilk 10 dakika içinde ki sonuç doğru gerisi maalesef yanlışama umarım vardır
Benim de böyle çıktı testim bekliyorum gebelik kayplarım da var rabbim yardımcımız olsunKızlar Polikistik över rahatsızlığım var tedavi olmuyorum bugün test yaptım 2 saat sonra bu çizgi çıktı başına gelen varmı sizce hamile miyim.
Aynısı oldu benim de keşke atmasaydım atardım. Herşeyin hayırlısı işte nolur benim şuan ki gebeliğim de riskte kanamam var bana da dua edin nolurKuruma çizgisi ince olmazmi canım Bu kalın ve nebilim içime doğdu sanki
Allah yardımcın olsun canımAynısı oldu benim de keşke atmasaydım atardım. Herşeyin hayırlısı işte nolur benim şuan ki gebeliğim de riskte kanamam var bana da dua edin nolur
Sen ne zmn yaptın testi canım kaç saat sonea çift olduBenim de böyle çıktı testim bekliyorum gebelik kayplarım da var rabbim yardımcımız olsun
Benim ki hemen çıktı ama silik tabi en son iki gün önce yapmıştım o kadar zor süreçler ki sürekli diken üstündeyim acaba kanamam var mı diye bakıp duruyorumSen ne zmn yaptın testi canım kaç saat sonea çift oldu
Ama ben senin testinin kesinlikle pozitif olarak görüyorum bu kadar belirgin olamaz bence koruma çizgisiSen ne zmn yaptın testi canım kaç saat sonea çift oldu
Aaa hemen çıktıysa pozitif ben 2 saat sonra çıktı sandımBenim ki hemen çıktı ama silik tabi en son iki gün önce yapmıştım o kadar zor süreçler ki sürekli diken üstündeyim acaba kanamam var mı diye bakıp duruyorum
Evet hemen çıktı bekliyorum bende rabbim sağlıklı evlat nasip etsinAaa hemen çıktıysa pozitif ben 2 saat sonra çıktı sandım
Canım eğer sende istersen özelden konuşabilir miyiz buna çok ihtiyacım var özelden yazbailirmisinAma ben senin testinin kesinlikle pozitif olarak görüyorum bu kadar belirgin olamaz bence koruma çizgisi
Sorabilirsin istediğini sorun değil yaz istersenCanım eğer sende istersen özelden konuşabilir miyiz buna çok ihtiyacım var özelden yazbailirmisin
Sorabilirsin istediğini sorun değil yaz istersen
Beta 2 çıktıysa bir anlam ifade etmiyor benim 78 çıkmıştı gönderdiler sonra tekrar verdim. Ne dedi doktorKızlar Kan testi verdim Sonuç ne sizce ilk defa veriyorum.yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?