- 7 Aralık 2020
- 26
- 14
- 8
- Konu Sahibi ecekaraakan
-
teşekkür ederim yarın bir daha vercem çok korkuyorumKorkulacak bir şey yok hamılesin allahın izniyle ,
hayırlı olsun
teşekkür ederim katlamazsa sıkıntı dimiHamilesin canım hayırlı olsun. Ama iki günde bir kan vermelisin ikiye katlamasi lazım değerin.
Korkma stres yapma uzan dinlen bol bol. Boy bol meyve ye sağlıklı beslen. Hayırlısı ileteşekkür ederim yarın bir daha vercem çok korkuyorum
Ben 12 değer ile öğrendim önemli olan 2 günde artış olması, hayirli olsunmerhaba 2 yıldır gebelik düşünüyorduk olmuyordu 2 defa aşılama yaptık olmadı.. en son adet tarihim 17 aralık. normalde 40-45 günde bir adet oluyorum.. gecikti test yaptım silik çizgi çıktı 2 tanesi de. sonra kan verdim hcg hormanı 187 çıktı.. böyle olup sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı korkmalımıyım bana yardımcı olurmusunuz
korkmayin çoğu gebelik sağlikli oluyor sağliksiz zaten yukselmiyor.duzenli iki gunde bir test yaptirin iki katina yakinsa sorun yoktur.Allah hayirlisiysa kucaginiza almayi nasip etsinmerhaba 2 yıldır gebelik düşünüyorduk olmuyordu 2 defa aşılama yaptık olmadı.. en son adet tarihim 17 aralık. normalde 40-45 günde bir adet oluyorum.. gecikti test yaptım silik çizgi çıktı 2 tanesi de. sonra kan verdim hcg hormanı 187 çıktı.. böyle olup sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı korkmalımıyım bana yardımcı olurmusunuz
sizin kimyasal buyuk ihtimal sokturucu yazilmasi bu yuzdenSonradan yükseldiği degeriniz
Neden korkuyorsun gayet iyi çıkmışmerhaba 2 yıldır gebelik düşünüyorduk olmuyordu 2 defa aşılama yaptık olmadı.. en son adet tarihim 17 aralık. normalde 40-45 günde bir adet oluyorum.. gecikti test yaptım silik çizgi çıktı 2 tanesi de. sonra kan verdim hcg hormanı 187 çıktı.. böyle olup sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı korkmalımıyım bana yardımcı olurmusunuz
verdim çok şükür artıııHamilesin canım hayırlı olsun. Ama iki günde bir kan vermelisin ikiye katlamasi lazım değerin.
kaç çıktı güzelimverdim çok şükür artııı
İyi günler kızlar size bi sorum olacaktı benim adetim bitteli 1 hafta oldu ve benim kasiklarimda ağrı olduğu için doktora gittim benden kan aldılar saat 9 gibi sonra bthcg 66 cikti sonra saat gece 3 te kan aldılar tekrara 56 ya düşmüş sonra ben eve gelince gebelik testi yaptım ikinci cizgi silik cikti doktorundan sulandırıci yazdı oksavar 2 gün sonra kan testi vercem sizce gebelik varımdır bide bugün koku hassasiyeti basladi
amiiiin inşalllaahhhkorkmayin çoğu gebelik sağlikli oluyor sağliksiz zaten yukselmiyor.duzenli iki gunde bir test yaptirin iki katina yakinsa sorun yoktur.Allah hayirlisiysa kucaginiza almayi nasip etsin
479 çıktıı 187 den 479 yükselmişkaç çıktı güzelim
Çok iyi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah479 çıktıı 187 den 479 yükselmiş
çoook teşşekür ederimm inşşalahhh bu duyguyu yaşamak isteyen herkese Allahım yaşatsın çook çoook amiiinnnÇok iyi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
yukselisiniz cok iyi ven sadece iki kere kan verdim kafam karismasin diye doktorumda iyi yapmissin dedi zaten 1 kere duzenli yukselmezse artik yukselmez dedi.Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim479 çıktıı 187 den 479 yükselmiş
Dilos canım sende adete kaç gün kala idrarda pozitif çıktı ve yerleşme kanaması olmuş muyduBen 12 değer ile öğrendim önemli olan 2 günde artış olması, hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?