- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi ecekaraakan
-
Yok canım bat pazartesiSenin adetin geçti miii?
Daha varmış erken yapmışsın sen 1 2 güne tekrar dene benceYok canım bat pazartesi
Canım olsaydı çıkardı bence yaDaha varmış erken yapmışsın sen 1 2 güne tekrar dene bence
1 hafta kala çıkmaması normal bence benim 3 gün kaldı hala yapmadım yarın yaparım dedim 2 gün kala bana herkes öyle dedi çünküCanım olsaydı çıkardı bence ya
kaset testte 4 gun kala silik cikmişti bnm.ben erken gebelik testlerine guvenmiyorum kac kere yaptim yanlis yanit verdi yaniltti beni1 hafta kala çıkmaması normal bence benim 3 gün kaldı hala yapmadım yarın yaparım dedim 2 gün kala bana herkes öyle dedi çünkü
Bende yarın sabah test alıp yapacağım cuma bat 2 gün kalmış oluyor. Düşünüyorum etken gebelik testi mi alsam normal mi diye arada kaldımkaset testte 4 gun kala silik cikmişti bnm.ben erken gebelik testlerine guvenmiyorum kac kere yaptim yanlis yanit verdi yaniltti beni
size tavsiyem bu ay gecti ama insAllah olur olmazsa internetten kaset test alin coklu ucuz hem kaset testte cikar varsa silikte olsaBende yarın sabah test alıp yapacağım cuma bat 2 gün kalmış oluyor. Düşünüyorum etken gebelik testi mi alsam normal mi diye arada kaldım
Ben labaquick marka kaset test aldım ama negatif çıktısize tavsiyem bu ay gecti ama insAllah olur olmazsa internetten kaset test alin coklu ucuz hem kaset testte cikar varsa silikte olsa
Yani doğruluğu kesinse eğer benim bata 5 gün felan kaldı negatif neyse hayırlısı inşallahsize tavsiyem bu ay gecti ama insAllah olur olmazsa internetten kaset test alin coklu ucuz hem kaset testte cikar varsa silikte olsa
Öyle yaparım her seferinde teste para veriyorum erken olanlar birde 25 30 lira olmazsa önümüzdeki ay dediğin gibi yapacağımsize tavsiyem bu ay gecti ama insAllah olur olmazsa internetten kaset test alin coklu ucuz hem kaset testte cikar varsa silikte olsa
5 gün kala kesin sonuç vermezmiş banada öyle dediler diye bekledimYani doğruluğu kesinse eğer benim bata 5 gün felan kaldı negatif neyse hayırlısı inşallah
Canım beş gün kaldı ben yaptım negatif ve bütün belirtilerimde geçti karın ağrım felan vardı neyse kısmetbenimde 5 günüm var test alıp yapmak istiyorum ama moralim bozuluyor önerebileceğiniz erken gebelik testi var mı
Allah ne zaman nasip ederse :) hayırlısı olsun Allah bekleyen herkese versinCanım beş gün kaldı ben yaptım negatif ve bütün belirtilerimde geçti karın ağrım felan vardı neyse kısmet
Sonuç neymiş?5 gün kala kesin sonuç vermezmiş banada öyle dediler diye bekledim
HamileyimSonuç neymiş?
Sevindim:)Hamileyim
Pedi dolduracak kadar oldu mu leke?bende sanci ve az lekelenme oldu belirti olarak yuzumde bisey cikmadi ama herkeste degisebiliyor
Teşekkür ederimSevindim:)
Kişiye göre değişir bu sabırlı, sabırsız için:)Teşekkür ederimkan testi 2 gün önce yaptım bir daha pazartesi yapacağım geç mi oluyor acaba 4 gün sonra yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?