Gebeliğe Hazırlık silik çizgi kan test hcg hormonu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dilos canım sende adete kaç gün kala idrarda pozitif çıktı ve yerleşme kanaması olmuş muydu
Yok bende yerleşme kanaması olmadı hiç, çatlatma ignesiyle tuttuğu için gününü iyi biliyorum yumurta döngümün 15. Günü çatladı, 11 gün sonra da silik çizgiyi gördüm çok silik bi cizgiydi kan verdim 12 çıkmıştı 2 gün sonra tekrarladim 56 oldu
Adetimden de 3 4 gün öncesine denk gelmişti

amiin inşallahh sabırsızlıkla çarşamba gününü bekliyoruz
Bende bir şey soracağım kızlar. Yumurtlama günlerinde ilişki oldu benim vat 18 şubat 4 gün kaldı ama hiç belirti yok 3 gün önce sağ karın boşluğunda batma oldu 1 gün boyunca geçti sonra yüzümde hiç bir şey çıkmaz normalde böyle pütür pütür oldu yüzüm acaba bunlar belirti mi bunlardan başka bir şey yok çünkü test yapmak istiyorum ama belirtide yok diye cesaret edemiyorum

İki gün sonra 2 katı olursa sıkıntı yok inşallah. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş

Canım bilemeyizki bunlar çok normal şeyler benimde agrilarim sivilcelerim oluyordu geçen ay ama gebelik yoktu

bende sanci ve az lekelenme oldu belirti olarak yuzumde bisey cikmadi ama herkeste degisebiliyor

Yarın erken gebelik testiyle yapacağım varsa da yoksa da bileyim en azından sürekli aklımda zaten belirti yok diye umudum da yok. Bazıları yazmış adetten önce bu kadar belirti falan ama bende hiç biri yok
yumurtalama gunu ve sonraki gun onemli size tavsiyem o gunlerde dikkat edin insAllah Allah hayirli bebekler versin

Merhaba bu hafta sonu aynısı başıma geldi. Benim beta 240 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız . Hayırlı olsun

Kimyasal canim

bende sanci ve az lekelenme oldu belirti olarak yuzumde bisey cikmadi ama herkeste degisebiliyor
Son 2 saattir kasıklarımda tuhaf bir ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ama adetime bugünle birlikte 4 gün var daha bende adet ağrısı sadece ilk gün olur öncesinde olmaz normalde anlamadım bir şey yaaa

Canim bende öyleyim batima 6 gün var ama adet sancım çok fazla ve karın şişliği sertliği var bende

Test yaptın mı canim
Yok ya cesaret edemedim. Ama dün akşam adet olacağım gibi oldu ağrım oldu bir kere de sağ kasığıma iğne batar gibi oldu ama daha adetim cuma günü bende hep ilk gün ağrı olur böyle olmazdı. Dün 2 3 saat sürdü öyle erken adet olacağım sandım ama hala olmadım anlamadım bir şeyyy

Canım benimde pazartesi test yaptım negatif ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…