- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
- Konu Sahibi ecekaraakan
-
Yok bende yerleşme kanaması olmadı hiç, çatlatma ignesiyle tuttuğu için gününü iyi biliyorum yumurta döngümün 15. Günü çatladı, 11 gün sonra da silik çizgiyi gördüm çok silik bi cizgiydi kan verdim 12 çıkmıştı 2 gün sonra tekrarladim 56 olduDilos canım sende adete kaç gün kala idrarda pozitif çıktı ve yerleşme kanaması olmuş muydu
amiin inşallahh sabırsızlıkla çarşamba gününü bekliyoruzyukselisiniz cok iyi ven sadece iki kere kan verdim kafam karismasin diye doktorumda iyi yapmissin dedi zaten 1 kere duzenli yukselmezse artik yukselmez dedi.Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim
Bende bir şey soracağım kızlar. Yumurtlama günlerinde ilişki oldu benim vat 18 şubat 4 gün kaldı ama hiç belirti yok 3 gün önce sağ karın boşluğunda batma oldu 1 gün boyunca geçti sonra yüzümde hiç bir şey çıkmaz normalde böyle pütür pütür oldu yüzüm acaba bunlar belirti mi bunlardan başka bir şey yok çünkü test yapmak istiyorum ama belirtide yok diye cesaret edemiyorumamiin inşallahh sabırsızlıkla çarşamba gününü bekliyoruz
İki gün sonra 2 katı olursa sıkıntı yok inşallah. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişmerhaba 2 yıldır gebelik düşünüyorduk olmuyordu 2 defa aşılama yaptık olmadı.. en son adet tarihim 17 aralık. normalde 40-45 günde bir adet oluyorum.. gecikti test yaptım silik çizgi çıktı 2 tanesi de. sonra kan verdim hcg hormanı 187 çıktı.. böyle olup sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı korkmalımıyım bana yardımcı olurmusunuz
Canım bilemeyizki bunlar çok normal şeyler benimde agrilarim sivilcelerim oluyordu geçen ay ama gebelik yoktuBende bir şey soracağım kızlar. Yumurtlama günlerinde ilişki oldu benim vat 18 şubat 4 gün kaldı ama hiç belirti yok 3 gün önce sağ karın boşluğunda batma oldu 1 gün boyunca geçti sonra yüzümde hiç bir şey çıkmaz normalde böyle pütür pütür oldu yüzüm acaba bunlar belirti mi bunlardan başka bir şey yok çünkü test yapmak istiyorum ama belirtide yok diye cesaret edemiyorum
İnşallah vardır yine de adet gününün gelmesini bekle senCanım bilemeyizki bunlar çok normal şeyler benimde agrilarim sivilcelerim oluyordu geçen ay ama gebelik yoktu
Yarın erken gebelik testiyle yapacağım varsa da yoksa da bileyim en azından sürekli aklımda zaten belirti yok diye umudum da yok. Bazıları yazmış adetten önce bu kadar belirti falan ama bende hiç biri yokİnşallah vardır yine de adet gününün gelmesini bekle sen
bende sanci ve az lekelenme oldu belirti olarak yuzumde bisey cikmadi ama herkeste degisebiliyorBende bir şey soracağım kızlar. Yumurtlama günlerinde ilişki oldu benim vat 18 şubat 4 gün kaldı ama hiç belirti yok 3 gün önce sağ karın boşluğunda batma oldu 1 gün boyunca geçti sonra yüzümde hiç bir şey çıkmaz normalde böyle pütür pütür oldu yüzüm acaba bunlar belirti mi bunlardan başka bir şey yok çünkü test yapmak istiyorum ama belirtide yok diye cesaret edemiyorum
yumurtalama gunu ve sonraki gun onemli size tavsiyem o gunlerde dikkat edin insAllah Allah hayirli bebekler versinYarın erken gebelik testiyle yapacağım varsa da yoksa da bileyim en azından sürekli aklımda zaten belirti yok diye umudum da yok. Bazıları yazmış adetten önce bu kadar belirti falan ama bende hiç biri yok
Merhaba bu hafta sonu aynısı başıma geldi. Benim beta 240 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız . Hayırlı olsunmerhaba 2 yıldır gebelik düşünüyorduk olmuyordu 2 defa aşılama yaptık olmadı.. en son adet tarihim 17 aralık. normalde 40-45 günde bir adet oluyorum.. gecikti test yaptım silik çizgi çıktı 2 tanesi de. sonra kan verdim hcg hormanı 187 çıktı.. böyle olup sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı korkmalımıyım bana yardımcı olurmusunuz
Kimyasal canimİyi günler kızlar size bi sorum olacaktı benim adetim bitteli 1 hafta oldu ve benim kasiklarimda ağrı olduğu için doktora gittim benden kan aldılar saat 9 gibi sonra bthcg 66 cikti sonra saat gece 3 te kan aldılar tekrara 56 ya düşmüş sonra ben eve gelince gebelik testi yaptım ikinci cizgi silik cikti doktorundan sulandırıci yazdı oksavar 2 gün sonra kan testi vercem sizce gebelik varımdır bide bugün koku hassasiyeti basladi
Lekelenmen ne zaman oldu canimbende sanci ve az lekelenme oldu belirti olarak yuzumde bisey cikmadi ama herkeste degisebiliyor
Son 2 saattir kasıklarımda tuhaf bir ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ama adetime bugünle birlikte 4 gün var daha bende adet ağrısı sadece ilk gün olur öncesinde olmaz normalde anlamadım bir şey yaaabende sanci ve az lekelenme oldu belirti olarak yuzumde bisey cikmadi ama herkeste degisebiliyor
Canim bende öyleyim batima 6 gün var ama adet sancım çok fazla ve karın şişliği sertliği var bendeSon 2 saattir kasıklarımda tuhaf bir ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ama adetime bugünle birlikte 4 gün var daha bende adet ağrısı sadece ilk gün olur öncesinde olmaz normalde anlamadım bir şey yaaa
Şimdi geçti ağrım ama adet olmadım. Psikolojimiz bozuldu ya şu hale bakCanim bende öyleyim batima 6 gün var ama adet sancım çok fazla ve karın şişliği sertliği var bende
Test yaptın mı canimŞimdi geçti ağrım ama adet olmadım. Psikolojimiz bozuldu ya şu hale bakadet olmayı bekliyordum dün gece olmadım ama
Yok ya cesaret edemedim. Ama dün akşam adet olacağım gibi oldu ağrım oldu bir kere de sağ kasığıma iğne batar gibi oldu ama daha adetim cuma günü bende hep ilk gün ağrı olur böyle olmazdı. Dün 2 3 saat sürdü öyle erken adet olacağım sandım ama hala olmadım anlamadım bir şeyyyTest yaptın mı canim
Canım benimde pazartesi test yaptım negatif ağrı varYok ya cesaret edemedim. Ama dün akşam adet olacağım gibi oldu ağrım oldu bir kere de sağ kasığıma iğne batar gibi oldu ama daha adetim cuma günü bende hep ilk gün ağrı olur böyle olmazdı. Dün 2 3 saat sürdü öyle erken adet olacağım sandım ama hala olmadım anlamadım bir şeyyy
Senin adetin geçti miii?Canım benimde pazartesi test yaptım negatif ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?