Silik çizgi kanda negatif

eliiiffle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
42
1
1
24
Selam kızlar size çok muzdarip olduğum bı konuyu anlaticam ben pkosluyum ve adetlerim düzensiz ilk defa 2 aylık bı gecikme yaşadım kaç kere kan veridigimi inanın hatırlamıyorum bile en son duphaston kullandım ve dün adet oldum çok koyu renk lekelenmen oldu sökülemedim hala bu testler bı bende mi hep böyle silik yoksa sizde de böyle mi çıkıyor onu merak ediyorum belki bişey varsa hatıra olur diye bı kutuda toplamistim bugün atmak için çıkardığım da gene canım sıkıldı neden bunlar da hep silik oluyor da kan da negatif ve buharlaşma falan da olduğunu düşünmüyorum çünkü daha anında silik çizgi cikiyor

Eklentiler

• 1000037150.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba cnm. Bende pcosluyum. Benimde testlerim hep silik çıkıo ama baya bi belirgin çıkıo. Ama negatif kanda. Yani yanlız değilsin. Ben artk çubuk test almayı bıraktm. En son geçen ay 4 gün gecikti adetim 4.gün sabah yaptm gene pozitife yakın bi silik çizgi. Ve akşamına adet oldum

Benim adetime 14 gün var ve iki hafta önce bakır spiral taktırdım.Eşimle rahat davrandık taktırdığım ertesi günü ve bundan 4 gün önce Duratest marka erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok hafif silik çıktı.Normal mi ama daha önce de yaşamadım böyle bir şey ya çok kafam karıştı

Daha çok erken cnm zaten normal bi insanın adet döngüsü 28 30 günde birdir. Sende tam şuan yumurtlama döneminde oluyorsun. Olmuş olacak olsa bugünlerde olması lazm. Ki senin sprailin varsa olma olasılığı çok düşük. Şöyle söyleyim olmuş olsa bike adet döneminde anlarsın gecikirse. Bir de bu gebelik testlerine güvenme şüphelendiğin zaman direk kan ver. Bu şekl olunca insanın kafası karışıo.

Evet bencede canım onlara güvenme olsa bile daha çıkmaz bide bu testler artık hep silik çıkıyor en garantisi kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…