- 7 Mayıs 2024
- 212
- 52
- 13
- 34
- Konu Sahibi Maviyesil00
-
Peki sarı ve beyaz akıntı oluyor muydu?Teşekkür ederimadet belirtileri ile aynı ama kasık ağrısından çok batma hissiyatı vardı ve ekstra kaşıntı oldu vücudumda
Hayır olmadı hiçPeki sarı ve beyaz akıntı oluyor muydu?
Salı günü kan verdim şimdi beta hcg artışı için bekliyoruz bi hafta sonra yine kan ver dedi doktorumSilik değil çizgi aslında çok net.
Kan verin bence
Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıp koyu renk görürsem akşam acile gidip kan verecem bende teşekkür ederim inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin AllahBenim ilk testim bu şekildeydi iki gün sonra tekrar test yaptım o daha belirgin olunca ertesi gün kan verdim adetim de üç gün gecikmişti zaten ve pozitif çıktı sizde o şekil ilerleyebilirsiniz
Amin inşallahYarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıp koyu renk görürsem akşam acile gidip kan verecem bende teşekkür ederim inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin Allah
Kaç Cıktı değerSalı günü kan verdim şimdi beta hcg artışı için bekliyoruz bi hafta sonra yine kan ver dedi doktorum
182 çıkmıştıKaç Cıktı değer
ay valla silik çizgi ama bende cok çıktı negatifi ama bu kasetler erken gebelik için değil demi bnce olabilirMerhaba hanımlar adetime bir iki gün var daha ama test yapmak istedim sanki silik çizgi çıktı gibi sizce de öyle mi normal adet belirtileri var hassasiyet gibi o yüzden emin olamadım eğer olursa bu ikinci gebeliğim olacak
Bu testten sonra erken gebelik testi yaptım onda daha koyu çıktıay valla silik çizgi ama bende cok çıktı negatifi ama bu kasetler erken gebelik için değil demi bnce olabilir
ayy gebeyseniz dua edinn yaaa çok sevindim sizin adınızaEki Görüntüle 3428481
Merhaba benim testimde sizinkine benziyor ilk 5 dk da çıktı hamile miyimdir bende
Tabiki ben Mart ayında kimyasal geçirdim iki günde bir kontrol etmem gerekiyordu Gidip diyordum betama baktırmam lazım doktor yerinde yok zaten acil doktoruna hamilelik şüphem var demen yeterliAmin inşallahacilde bakıyorlar mı beta hcg ye ?
Öyle mi bilmiyorumdum teşekkür ederim aklım da bulunsun o zamanTabiki ben Mart ayında kimyasal geçirdim iki günde bir kontrol etmem gerekiyordu Gidip diyordum betama baktırmam lazım doktor yerinde yok zaten acil doktoruna hamilelik şüphem var demen yeterli
hayrlı olsun inşallahBu testten sonra erken gebelik testi yaptım onda daha koyu çıktı
Amin inşallahhayrlı olsun inşallah
Ben de regle 5 gün kala öğrendim, idrar testinde varsa kanda çıkıyor ama düşük çıkıyor. O zaman insan stres oluyor, bekleyebiliyorsan güzelGünümü beklicem kan vermek inşallah hayırlısıyla sağolun
Sorma ben14 ile öğrendim iki güne bir kan mahvoldumBen de regle 5 gün kala öğrendim, idrar testinde varsa kanda çıkıyor ama düşük çıkıyor. O zaman insan stres oluyor, bekleyebiliyorsan güzel
Ben de 28 ile öğrenmiştim şimdi 15 hafta olduSorma ben14 ile öğrendim iki güne bir kan mahvoldum
Ay maşallah darısı bize sağlıkla kucağına al inşallah bende 6. Gün öğrenelıBen de 28 ile öğrenmiştim şimdi 15 hafta oldu
İçini ferah tut canım sağlıkla alırsın umarım kucağınaAy maşallah darısı bize sağlıkla kucağına al inşallah bende 6. Gün öğrenelı
Amın bugün de 105 degerım çok şükür artıyor ıkı katıİçini ferah tut canım sağlıkla alırsın umarım kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?