- 3 Mayıs 2024
- 69
- 66
- 8
- Konu Sahibi Maviyesil00
-
Evet ben değer 25 lerde bile olsa testte kuzenimde silik çizgiyi gördüm.Kuruma çizgisi vs hariç gebelik varsa mutlaka çıkıyor. İnşallah amin, çok teşekkür ederim. Allah herkese aratmadan sağlıklı evlatlar versin inşallahZaten olmasa tüm testlerde hayali çıkmaz herhalde ya tek duam artık kimyasal olmaması sizinde sağlıklı şekilde geçer inşallah gebeliğinizsağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Kan vermediniz mi tekrar gidip, ilk yaptığınızda kaç çıkmıştıYa neden koyulaşmıyor 3 gün oldu her gün test yaptım karın ağrısıyla uyandım test yaptım kızlar koyulaşmaması betanın yükselmediği anlamına mı geliyor kimyasal olacak yine galiba
Kan verdirmedi eşim ama karnım ağrıyor diye gideceğiz öğlene vermiş olurum kanı karnım yanıyor ağrıyor biraz geçti idrarım sıkışmış herhaldeKan vermediniz mi tekrar gidip, ilk yaptığınızda kaç çıkmıştı
Diğer gönderdiğin test resmine göre koyulaşma var gibi geldi banaYa neden koyulaşmıyor 3 gün oldu her gün test yaptım karın ağrısıyla uyandım test yaptım kızlar koyulaşmaması betanın yükselmediği anlamına mı geliyor kimyasal olacak yine galiba
İlk attığım resme göre mi diyorsunuz vardır da ben biraz daha kırmızı olacak dşye düşünmüştüm ilki kimyasal oldu renk artmayınca beta geriliyor mu acaba diye taktım dayanamicam en iyisi kan vereyim gidipDiğer gönderdiğin test resmine göre koyulaşma var gibi geldi bana
Bak benim böyle olmuştu koyulaşma süreci. Bşr anda koyulaşmıyor yani.İlk attığım resme göre mi diyorsunuz vardır da ben biraz daha kırmızı olacak dşye düşünmüştüm ilki kimyasal oldu renk artmayınca beta geriliyor mu acaba diye taktım dayanamicam en iyisi kan vereyim gidip
Aaa inşallah öyledir benimki de ilk yaptığınız testte reglinize kaç gün vardı ve son yaptığınız test hangi günüydü bat ınBak benim böyle olmuştu koyulaşma süreci. Bşr anda koyulaşmıyor yani.
Kan ile takip etmeniz en doğrusu. Kullandığınız markaya göre bile değişir bu durum. Artışı takip etmeniz lazım. Sağlıkla gelsin inşallahİlk attığım resme göre mi diyorsunuz vardır da ben biraz daha kırmızı olacak dşye düşünmüştüm ilki kimyasal oldu renk artmayınca beta geriliyor mu acaba diye taktım dayanamicam en iyisi kan vereyim gidip
Teşekkür ederimKan ile takip etmeniz en doğrusu. Kullandığınız markaya göre bile değişir bu durum. Artışı takip etmeniz lazım. Sağlıkla gelsin inşallah
Benim tüp bebek canım o yüzden regl tarihinin etkisi yokAaa inşallah öyledir benimki de ilk yaptığınız testte reglinize kaç gün vardı ve son yaptığınız test hangi günüydü bat ın
Şöyle cıktıgında değerim yüzmüş sız düşünün bu testlerin nasıl cıkarttıgınAaa inşallah öyledir benimki de ilk yaptığınız testte reglinize kaç gün vardı ve son yaptığınız test hangi günüydü bat ın
Bizede haber et kan verdeTeşekkür ederimİnşallah
Ciddi misin benimki de böyle 3 gündür 5 test yaptım hepsi aynı ayy hadi inşallah öğlen gidecem bende acile bakalım değer kaçŞöyle cıktıgında değerim yüzmüş sız düşünün bu testlerin nasıl cıkarttıgın
Tamam canım öğlene giderim sonuç çıkınca yazarımBizede haber et kan verde
Şöyle cıktıgında değerim yüzmüş sız düşünün bu testlerin nasıl cıkarttıgın
Maşallah yarın kan ver şubat anneleri kalabalığız
Kan verdiniz mi bize de haber verin :)Tamam canım öğlene giderim sonuç çıkınca yazarım
Eşim günüm geçmeden hastahaneye götürmicem diyor ben yarın iş çıkışı gidecem ama akşam 8 de vermiş olurum moralimi çok bozdularKan verdiniz mi bize de haber verin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?