İlk fotoğrafta biraz belli. Erken gebelik testi yapsana canımKızlar 2 yıldır gebelik istiyorum ama düzenli bir Ovülasyon takibi falan yapmıyorum bu ay reglim 1 gün gecikti bende az önce test yaptım laboquick marka kaset test çok çok hayali bir çizgi var gibi ama beynim mi görmek istiyor emin olamadım foto da belli olması için efekt yaptım görebilecekmisiniz bakabilir misiniz
Ay belli dimi ben hayal görmüyorum Allah'ım ağzına sağlık canım benim birazdan çıkıp alcam az sakinleşmeyi bekliyorum aşırı heycanlandımİlk fotoğrafta biraz belli. Erken gebelik testi yapsana canım
Ay belli dimi ben hayal görmüyorum Allah'ım ağzına sağlık canım benim birazdan çıkıp alcam az sakinleşmeyi bekliyorum aşırı heycanlandım
Zaten 7 yada 8. Dakika da gördüm belki daha erken çıkmıştır ama banyodan çıkıp salona camın yanına geçip öyle bakınca gördüm 5 dakikayı o an da geçmişti kuruma çizgisi dediğiniz gibi çıkmıyor diye bu testten 10 tane almıştımBen göremedim ama laboquick kuruma çıkartmıyor sen görüyorsan vardır canım. Erken gebelik yap da at bakalım
İnşallah hayırlı haberini verirsin canımAy belli dimi ben hayal görmüyorum Allah'ım ağzına sağlık canım benim birazdan çıkıp alcam az sakinleşmeyi bekliyorum aşırı heycanlandım
Sabah ilk idrarla yaptım yine çok silik hayali resmen regl gecikmesinin 3. Günü bugünYaptın mi bidaha kiz
Bugün çıkıp alacağım ben görebiliyorum da fotoda daha da silikleşiyorBen göremedim canım erken yapsana
Laboquick kaset test 3 tane yaptım dünden bu yana hepsi aynı siliklikteTestin markası ne
Herkes güveniyor diye 10 lu almıştım 1 tane kaldı onu da yarın sabaha saklarım artık bugün erken gebelik yapayım bariValla bu markaya millet güveniyor ben hiç yapmadim
Ben görüyorum var gibi şuan kan testi ver en iyisiKızlar benimkini de yorumlar mısınız regle 3 gğn var
Bu marka hep boyle çıkartıyor zaten kendileri de diyor pembe olmayan çizgileri dikkate almayın diye ben gri gibi gördüm çizgiyi pembe mi acaba çıplak gozleKızlar benimkini de yorumlar mısınız regle 3 gğn var
Ay bana yazdınız sandım pardonBu marka hep boyle çıkartıyor zaten kendileri de diyor pembe olmayan çizgileri dikkate almayın diye ben gri gibi gördüm çizgiyi pembe mi acaba çıplak gozle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?