• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi pozitif mi

Aliceinlyssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
512
Puanlar
33
16 aylık bebeğim var emziriyorum o yüzden adetim bazen bir hafta gecikebiliyor ama gününde gelseydi eğer 4 gün gecikmiş sayabiliriz. Bu ay şüpheli ilişki oldu yumurtlama zamanlarında. Testide yanlış yaptım o yüzden kafam karıştı kapta 10 sn bekletmek yerine daldır çıkar yaptım ve çizgiler oluşurken beklemeden hayalet çizgiyi gördüm hemen oluştu buraya atınca kalite bozulduğu için siyah beyazda yaptım. Sizce pozitif olabilir mi

Eklentiler

• IMG_9146.webp
    IMG_9146.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_9147.webp
    IMG_9147.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 64
Olabilir de olmayabilir de yarın bir kan verin varsa çıkar

Lütfen cevap verir misiniz. Bu arada testler ne kadar pahalanmış ben oğluma hamile kaldığımda 20 tl idi 😂 bu testi 200 tl ye aldım bir daha boşu boşuna almamak için size sordum 😅

Olabilir de olmayabilir de yarın bir kan verin varsa çıkar
Merkezden uzakta oturuyorum bebeğimle gitmemiz için eşimin izin alması gerekiyor o yüzden kan vermek için beklememiz gerekebilir cevabınız çok teşekkür ederim ☺️

Hemen çıktıysa pozitif olma olasılığı baya yüksek bekleyince koyulaşmadı mı?
Koyulaşma bir tık daha belirgin ama dikkatli bakmak gerekiyor kamerada çok belli olmuyor ya idrarın az olması sonucu etkiler mi acaba eğer pozitifse çok büyük güzel bir süpriz olur çok ümitlendim 🥹

Koyulaşma bir tık daha belirgin ama dikkatli bakmak gerekiyor kamerada çok belli olmuyor ya idrarın az olması sonucu etkiler mi acaba eğer pozitifse çok büyük güzel bir süpriz olur çok ümitlendim 🥹
Bence etkilemez çünkü kontrol çizgisi çok belirgin çıkmış demek ki yeterince idrar gelmiş. Biraz daha bekleyin bence 3-4 gün sonra tekrarlayın gidemiyorsanız

16 aylık bebeğim var emziriyorum o yüzden adetim bazen bir hafta gecikebiliyor ama gününde gelseydi eğer 4 gün gecikmiş sayabiliriz. Bu ay şüpheli ilişki oldu yumurtlama zamanlarında. Testide yanlış yaptım o yüzden kafam karıştı kapta 10 sn bekletmek yerine daldır çıkar yaptım ve çizgiler oluşurken beklemeden hayalet çizgiyi gördüm hemen oluştu buraya atınca kalite bozulduğu için siyah beyazda yaptım. Sizce pozitif olabilir mi
Testinizin markası neydi

Back
X