Tebrikler benim ikinci çizgim bundan çok daha silikti. Kan testi pozitif çıktı. Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallahAdetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ?
Umarim hamileyimdir . test yaptrvam bi kac gun gecmesini bekliyorum .Tebrikler benim ikinci çizgim bundan çok daha silikti. Kan testi pozitif çıktı. Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah
Hamılesım canım benım bundanda acık renkdı cıZgı bugun test yaptırdım 54 cıktıAdetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ?
Ben de yaptığım testi burada sormuştum ve bir arkadaş doktora hemen gitme bekle biraz demişti. Ama dayanmak ne mümkün! Şimdiki aklım olsa 1 2 hafta beklemeyi tercih ederdim. Hayırlı olsun tekrardan canım. Bu iş sabır işiymiş. Ben bir haftada allak bullak oldum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Tüm anne adaylarının inşallahUmarim hamileyimdir . test yaptrvam bi kac gun gecmesini bekliyorum .
Siz test yaptirdiginiz da adetiniz gecmismiydi .Hamılesım canım benım bundanda acık renkdı cıZgı bugun test yaptırdım 54 cıktı
Ami insallah allah herkese saglikli bebekler nasip etsin insallah .Ben de yaptığım testi burada sormuştum ve bir arkadaş doktora hemen gitme bekle biraz demişti. Ama dayanmak ne mümkün! Şimdiki aklım olsa 1 2 hafta beklemeyi tercih ederdim. Hayırlı olsun tekrardan canım. Bu iş sabır işiymiş. Ben bir haftada allak bullak oldum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Tüm anne adaylarının inşallah
Insallah :)Test pozitif canim. Allah tamamina erdirsin insallah.
Hayir canim adet gunum yarin ve sonraki gunSiz test yaptirdiginiz da adetiniz gecmismiydi .
Anladim cok teskkur ederim .Hayir canim adet gunum yarin ve sonraki gun
Adetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ?
AminnnHayirli olsn Allah bizede nasip etsin
Hamilesin canim tebrikler ama kan testi de yaptir icin rahat olsun darisi basimizaAdetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?