Aykiz1986 Sen benim dünyamsin kızım❤ Kayıtlı Üye 26 Ekim 2016 872 504 103 26 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Larocroft #41 Benimkide daha silik cikmisti tebrikler hamilesin
vera duru Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2016 303 98 48 27 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Larocroft #42 Larocroft .!.: Adetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ? Genişletmek için tıkla... Bu gebelik henüz oluşma aşamasında demek yani hamilesiniz
Larocroft .!.: Adetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ? Genişletmek için tıkla... Bu gebelik henüz oluşma aşamasında demek yani hamilesiniz
G Gam12ze Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2016 7 1 1 32 27 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Larocroft #43 Larocroft .!.: Adetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ? Genişletmek için tıkla... Diger yorumlari okumadan yaziyorum belki yazan olmustur ama tebrikler kesinlikle hamilesin :)
Larocroft .!.: Adetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ? Genişletmek için tıkla... Diger yorumlari okumadan yaziyorum belki yazan olmustur ama tebrikler kesinlikle hamilesin :)