- 24 Ağustos 2016
- 3.766
- 6.311
- 158
Adetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ?
Hamilesin cnm ama bi kan testi yaptir emin olmak icin
Amin insya inşalllah kızlar eger olduysa 2. olucak bu nasip umutlanmak ıstemiyorum ama ıns inş inş kızım 8 yaşında ve bir kardesi olmasını cokkk ıstıyor rabbim herkeze nasip etsin
ya inşalllah kızlar eger olduysa 2. olucak bu nasip umutlanmak ıstemiyorum ama ıns inş inş kızım 8 yaşında ve bir kardesi olmasını cokkk ıstıyor rabbim herkeze nasip etsin
Adetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ?[/QUOT
Masallahhh ne guzel bir haber buuAdetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ?
Allah hayirliisyla tamamina erdirsin canim.benimmmya kızlar ekliyorum ama msj geliyormu size bilmiyorum 30 günde bir adet oluyorum ama birkaç aydır yumurtlama kanaması yasıyorum bu ayda 21. gün hafif kanamam oldu o günden sonra 14 gün gecmesi gerekir adet için oda yarın normalde 30 günüm gectide bu kanamadan 14 gün sonrayı hesaplarsak yarın olucak dayanamayıp akşam test yaptım bu şekilde cıktı sizce hamılelık olabilirmi yoksa heveslenmemelimiyim
Hamilesin canım ben ne silik çizgiler gördüm hamile çıktılar sizinki baya belliAdetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ?
Kesin hamilesin hiç canını sıkma benim ikinci cizgi çok az belli olmasına rağmen hamileymişim hadi şimdiden gözünaydın :)tamam canım inş birden cook ümitlenmiştim ama simdi birşey cıkmayınca morelım bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?