silik çizgi pozitif mi ?

Adetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ?

evet hamilesin tebrikleeeeeer.. benim de ilk böyle oldu sonra çizgi daha da belirginleşmişti. Emin olmak için adetin 2 gün geciktikten sonra bi kez daha test yap ,ben o zaman yapmıştım daha belirgindi,ama hamile gözüküyorsun.

ya kızlar ekliyorum ama msj geliyormu size bilmiyorum 30 günde bir adet oluyorum ama birkaç aydır yumurtlama kanaması yasıyorum bu ayda 21. gün hafif kanamam oldu o günden sonra 14 gün gecmesi gerekir adet için oda yarın normalde 30 günüm gectide bu kanamadan 14 gün sonrayı hesaplarsak yarın olucak dayanamayıp akşam test yaptım bu şekilde cıktı sizce hamılelık olabilirmi yoksa heveslenmemelimiyim

Eklentiler

• IMAG0561.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 64
canim kizimda banada böyle olmusdu adetime 3 gün kala yapmisdim silik di ve hamileyim sonrada adet olmadim ztn tebrikler

ya inşalllah kızlar eger olduysa 2. olucak bu nasip umutlanmak ıstemiyorum ama ıns inş inş kızım 8 yaşında ve bir kardesi olmasını cokkk ıstıyor rabbim herkeze nasip etsin

ya inşalllah kızlar eger olduysa 2. olucak bu nasip umutlanmak ıstemiyorum ama ıns inş inş kızım 8 yaşında ve bir kardesi olmasını cokkk ıstıyor rabbim herkeze nasip etsin

bence de hamilesin çizgi gözüküyor..birkaç gün sonra tekrar yaparsan çizgi daha belirgin olur bence.

Adetime 2 gun var dun test yaptim ikinci cizgi olustu ama tam kirmizi degil sizce hamilemiyim ?
Masallahhh ne guzel bir haber buu
Hayirli olsun canimmmm
Bebiss yolda :)
Ne gibi belirtiler vardi sende benimde adete 5 gun var

Allah hayirliisyla tamamina erdirsin canim.benimmm
Ne gibi belirtiler yasadin

ya kızlar şimdi yine aynı marka testen yaptım 2. silik çizgiden eser yok ilki yanlıştı herhalde böyle birşey yaşan var mı ?

canimm benimki aynisiiydi, hatta sonrakki bi hafta boyunca her gün test yaptim yine böyle silik cikti.. ve sonuc hamileyim, hadi hayirli olsun canim...

canim clearblue diye bi test var onu al bencebiraz pahali da olsa kesinnn cözüm , cünkü kac günlük hamile oldugunu bile yaziyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…