Kizlar selam, bebe time test 20 dkyı geçtikten sonra bu sonucu gördüm. Adetime 6 gün var ama bir kaç gün önce çok daha silik bir şekilde certain markada da silik çizgi gördüm ancak o da 10 dk dan sonra. Ancak bu testteki siliklik şekli acaba test mi bozuk diye düşündürttü. Bir de bu marka cok fazla kuruma cizgisi yapiyor diye 1 kişide okumuştum. Yorumlarınızı alabilir miyimm
İlk 5 dakika önemli testlerde sonrası kuruma çizgisi olabiliyor. Sabah ilk idrarla deneyin. Birde adetiniz geçsin o zaman yapın testi diğer türlü stres oluşur
Kizlar selam, bebe time test 20 dkyı geçtikten sonra bu sonucu gördüm. Adetime 6 gün var ama bir kaç gün önce çok daha silik bir şekilde certain markada da silik çizgi gördüm ancak o da 10 dk dan sonra. Ancak bu testteki siliklik şekli acaba test mi bozuk diye düşündürttü. Bir de bu marka cok fazla kuruma cizgisi yapiyor diye 1 kişide okumuştum. Yorumlarınızı alabilir miyimm
Merhaba Allah kalbine göre versin canm ama malesef negatif üzülme bekle 2 gün sonra tekrarla ama regl geçmesi de önemli benim 1 gün geçmesine rağmen çok silik çıkmıştı erken gebelikte
Merhabalar arkadaşlar bende test yaptım öğlen saat 13 gibi test yaptıktan sonra çok az silik çizgi gördüm gibi sonra bakmadım yaklasik 15 20 dakika sonra çizgi gördüm acaba test mi bozuk bilemedim adet 4 gün gecikti 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim