İnşallah haber veririx güzel haberleriBeraber bekleyelim inşallah güzel haberlerimizi alırız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah haber veririx güzel haberleriBeraber bekleyelim inşallah güzel haberlerimizi alırız![]()
Yanii acaba hangisinde regl gelecek belli olmuyor mu yaaOkuduğum kadarıyla ilk yumurtlamadan 14 gün sayıyorsun . İkinci yumurtlama tarihinden de 14 gün sayıyorsun canım kafadan 1 ay beklemekle geçiyorhadi bile geç döllenme olursa 5-6 haftalıkken öğrenirsin
![]()
Hiç bilmiyorum canım . İkiside tutarsa ikiz olur onu biliyorumYanii acaba hangisinde regl gelecek belli olmuyor mu yaa![]()
Evet adete az kala göğüslerim çok acıyordu sertleşmişti beklenen adet günümden sonra tüm acısı geçtiGebe kaldığınız ay mı böyle olmuştu
Hadi bakalım inşallahEvet adete az kala göğüslerim çok acıyordu sertleşmişti beklenen adet günümden sonra tüm acısı geçti
Ayyy o neymiş öyleee. Kötüyü düşünmeyelimHiç bilmiyorum canım . İkiside tutarsa ikiz olur onu biliyorumyada biri tutup diğeri tutmaz ise vücut eritiyor gibi okumuştum yanlışım varsa düzeltsin biri
![]()
6 günün kalmış adetine canım. Uygulama değil yumurtlama tarihin doğru olan. Çizgi hemen çıktıysa bence varUygulamaya göre 10 gün var ama buradan bir arkadaş yumurtlama tarihime göre siklusuna 6 gün var dedi yani ben de tam bilmiyorum ama 15 mayıs yumurtlama
İnşAllahAyyy o neymiş öyleee. Kötüyü düşünmeyelim![]()
Ayy maşaAllah maşaAllah tü tü tü nazara gelme kuzumİnşAllahben 2 aydır çift yumurtluyorum doktor ikiz dogurtmadan göndermeyeceğim seni diyor . Benim çift yumurta ikizim var erkek tabi o
2 gebeliğimde ikiz olma olasılıgı yüksek
Allah herkese çift çift versinAyy maşaAllah maşaAllah tü tü tü nazara gelme kuzum![]()
Hemen çıkmadı canım ama yine de umudum olmasın mı daha negatife dönmez mi6 günün kalmış adetine canım. Uygulama değil yumurtlama tarihin doğru olan. Çizgi hemen çıktıysa bence var![]()
Özür dilerim pozitife dönmez miHemen çıkmadı canım ama yine de umudum olmasın mı daha negatife dönmez mi![]()
Hayırlısı diyelimAllah herkese çift çift versin![]()
Umut her zaman var kuzumHemen çıkmadı canım ama yine de umudum olmasın mı daha negatife dönmez mi![]()
İnşallahh çok teşekkür ederimUmut her zaman var kuzuminşallah bebeğin seninledir
![]()
Bugün test yaptınız mıİnşallahh çok teşekkür ederim![]()
Bide ilk idrarla denemek için kaset test vardı onu yaptım canım ama çizgi falan görmedim regl günümü beklemeye karar verdimBugün test yaptınız mı
En iyisi o canım bende beklemedeyim Salı günü regl günüm inşallah gebeyizdirBide ilk idrarla denemek için kaset test vardı onu yaptım canım ama çizgi falan görmedim regl günümü beklemeye karar verdim
Amin kuzum inşallahEn iyisi o canım bende beklemedeyim Salı günü regl günüm inşallah gebeyizdir