Silik çizgi uzmanı arkadaşlarım bakabilirler mii

Okuduğum kadarıyla ilk yumurtlamadan 14 gün sayıyorsun . İkinci yumurtlama tarihinden de 14 gün sayıyorsun canım kafadan 1 ay beklemekle geçiyor 😀hadi bile geç döllenme olursa 5-6 haftalıkken öğrenirsin😀
Yanii acaba hangisinde regl gelecek belli olmuyor mu yaa😁😁

Yanii acaba hangisinde regl gelecek belli olmuyor mu yaa😁😁
Hiç bilmiyorum canım . İkiside tutarsa ikiz olur onu biliyorum 😀 yada biri tutup diğeri tutmaz ise vücut eritiyor gibi okumuştum yanlışım varsa düzeltsin biri☹️

Hiç bilmiyorum canım . İkiside tutarsa ikiz olur onu biliyorum 😀 yada biri tutup diğeri tutmaz ise vücut eritiyor gibi okumuştum yanlışım varsa düzeltsin biri☹️
Ayyy o neymiş öyleee. Kötüyü düşünmeyelim 😳😳

Uygulamaya göre 10 gün var ama buradan bir arkadaş yumurtlama tarihime göre siklusuna 6 gün var dedi yani ben de tam bilmiyorum ama 15 mayıs yumurtlama
6 günün kalmış adetine canım. Uygulama değil yumurtlama tarihin doğru olan. Çizgi hemen çıktıysa bence var♥️

Ayyy o neymiş öyleee. Kötüyü düşünmeyelim 😳😳
İnşAllah 🥲 ben 2 aydır çift yumurtluyorum doktor ikiz dogurtmadan göndermeyeceğim seni diyor . Benim çift yumurta ikizim var erkek tabi o 😀 2 gebeliğimde ikiz olma olasılıgı yüksek

İnşAllah 🥲 ben 2 aydır çift yumurtluyorum doktor ikiz dogurtmadan göndermeyeceğim seni diyor . Benim çift yumurta ikizim var erkek tabi o 😀 2 gebeliğimde ikiz olma olasılıgı yüksek
Ayy maşaAllah maşaAllah tü tü tü nazara gelme kuzum🤗❤️

Back
X