- 9 Ağustos 2022
- 43
- 17
- 18
- 25
- Konu Sahibi Ilknuraltintas
-
Cizgi var evet ama egri gibi fazla damlatmayla olusan cizgilere benziyor yaniKızlar adetim 3 gün var.Sabah ilk idrarla yaptım.Böyle çıktı.Sizce varmi ama adet olacak gibi ağrım var.
Eki Görüntüle 3111400
Damlatmalı değil ki bu.Idrarin içinde tuttum ama denildiği kadar fazla tutmadimC
Cizgi var evet ama egri gibi fazla damlatmayla olusan cizgilere benziyor yaniinsallah vardir amaAA
Çizgi hemen çıkmışsa bence varKızlar adetim 3 gün var.Sabah ilk idrarla yaptım.Böyle çıktı.Sizce varmi ama adet olacak gibi ağrım var.
Eki Görüntüle 3111400
Evet evet biliyorumDamlatmalı değil ki bu.Idrarin içinde tuttum ama denildiği kadar fazla tutmadim
Tamam teşekkürler Yarın ilk idrarla yine yapicam insallah vardirEvet evet biliyoruminsallah vardir olumlu dusunup ertesi gun yada bir sonraki gune tekrar yap bencee
Aslında onu tam olarak bilmiyorum.O kadar umutsuzdumki testi yapıp unuttum.Yarim saat sonra falan aklıma gelince baktım cizgi gördüm.Ama fotoğraftaki gibi değil o gözükmeyen üst kısım gerçekte gözüküyor tam fotoğraftaki gibi değil yanikaçıncı dakikasında çıktı çizgiiiii
Yarım saat sonra geçersiz olabilir, ilk 10 dk da hemen çıkanı dikkate alın derler. Siz yarın sabah tekrar yapınAslında onu tam olarak bilmiyorum.O kadar umutsuzdumki testi yapıp unuttum.Yarim saat sonra falan aklıma gelince baktım cizgi gördüm.Ama fotoğraftaki gibi değil o gözükmeyen üst kısım gerçekte gözüküyor tam fotoğraftaki gibi değil yani
Bana da yamuk geldi çizgi , test bozuk mu acaba
İroniSilik çizgi uzmanı mi
Durdukça koyulaştı teslim normal miTest bozuk tekrarlayın
Çok net belli oluyor bence hamilesinizKızlar adetim 3 gün var.Sabah ilk idrarla yaptım.Böyle çıktı.Sizce varmi ama adet olacak gibi ağrım var.
Eki Görüntüle 3111400
Bebiş doğacak neredeyse maşallahDurdukça koyulaştı teslim normal mi
Bakin 3 sene ugrastim bu islerle, bu testler guvenilir degil, gidin normal kaset test alip yapin simdi ilk idrar olmasa da cikiyor varsa. Ben 4-5 gun kala oyle ogrendim basit ucuz testlerleDurdukça koyulaştı teslim normal mi
Gebelik var cnm bnce hemn kan vermelisinDurdukça koyulaştı teslim normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?