- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Ilknuraltintas
-
Kaset test alıp tekrarlayınDurdukça koyulaştı teslim normal mi
Başka marka erken gebelik testi yaptım gün içinde onda silik cizgi bile çıkmadı anlamadım var mı yok muGebelik var cnm bnce hemn kan vermelisin
Hangi marka yaptın cnm ikinciyiBaşka marka erken gebelik testi yaptım gün içinde onda silik cizgi bile çıkmadı anlamadım var mı yok mu
Heal point erken gebelik testi.Hayalet cizgi bile çıkmadıHangi marka yaptın cnm ikinciyi
Saglik ocağına geldim simdi kan vericem.Insallah vardırSabah uyaninca yeni test yapın idrara bağlı da olabilir
Bence var tatilden dönünce tekrar test yapın kan verin hatta isterseniz direkt dönünceBende adete 3 gün kala yapmıştım ilk foto hemen çıkan; ikinci beklemiş hali var mıdır acaba.bu adet günüm normalde ama tatildeyim ve test yok elimde. Bi tane ovulasuon testi var sadece ondan yapsam çıkar mı?
bence var gibiiii testi tekrar edin hayırlısı olsun :)Kızlar adetim 3 gün var.Sabah ilk idrarla yaptım.Böyle çıktı.Sizce varmi ama adet olacak gibi ağrım var.
Eki Görüntüle 3111400
gebelik var gibi duruyor, ovulasyın testi yanıltır sızı malesefBende adete 3 gün kala yapmıştım ilk foto hemen çıkan; ikinci beklemiş hali var mıdır acaba.bu adet günüm normalde ama tatildeyim ve test yok elimde. Bi tane ovulasuon testi var sadece ondan yapsam çıkar mı?
Saglik ocağına geldim simdi kan vericem.Insallah vardırSabah uyaninca yeni test yapın idrara bağlı da olabilir
Haber vericem mutlakaİnşallah bekliyoruz güzel haberinizi
Maalesef canım hamile değilmişim.Bu kadar net cizgi ama yanlış, insanı umutlandiriyorlar yazik günah ya.Bu productor testini almayın.İnşallah bekliyoruz güzel haberinizi
Üzülme inşallah bir dahaki ay olur Eylül uğur getirirMaalesef canım hamile değilmişim.Bu kadar net cizgi ama yanlış, insanı umutlandiriyorlar yazik günah ya.Bu productor testini almayın.
Bu marka hata veriyor hep.Kızlar adetim 3 gün var.Sabah ilk idrarla yaptım.Böyle çıktı.Sizce varmi ama adet olacak gibi ağrım var.
Eki Görüntüle 3111400
Aynen öyle geçen ay da silik çıkmıştı ama negatiftiBu marka hata veriyor hep.
Ovulasyonda böyle çıktı.Bugün 32.günüm normal adet olmam gereken tarih yani.gebelik var gibi duruyor, ovulasyın testi yanıltır sızı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?