Tebrikler canım bence net gorunuyoMerhaba hanımlar bat 16 Ağustos kasıklarımda ağrı, batma ve bel ağrım olduğu için şüphelendim ve test yaptım 5 dakika bekledikten sonra çok silik bir çizgi belirdi 10 dk sonra biraz daha belirginleşti yorumlarınızı alabilir miyim?
Bu 5 dk sonrası
Eki Görüntüle 3113391
Bu da 10 dk sonrası…
Eki Görüntüle 3113395
Çok bariz çizgi, tebrik ederim canımMerhaba hanımlar bat 16 Ağustos kasıklarımda ağrı, batma ve bel ağrım olduğu için şüphelendim ve test yaptım 5 dakika bekledikten sonra çok silik bir çizgi belirdi 10 dk sonra biraz daha belirginleşti yorumlarınızı alabilir miyim?
Bu 5 dk sonrası
Eki Görüntüle 3113391
Bu da 10 dk sonrası…
Eki Görüntüle 3113395
Bence hemen kan vermeye git beta hcg kac cikicak bakalim tebrik ederim simdiden hayirlisi olsun canimMerhaba hanımlar bat 16 Ağustos kasıklarımda ağrı, batma ve bel ağrım olduğu için şüphelendim ve test yaptım 5 dakika bekledikten sonra çok silik bir çizgi belirdi 10 dk sonra biraz daha belirginleşti yorumlarınızı alabilir miyim?
Bu 5 dk sonrası
Eki Görüntüle 3113391
Bu da 10 dk sonrası…
Eki Görüntüle 3113395
Merhaba çok net görünüyor, sonuç ne oldu?Merhaba hanımlar bat 16 Ağustos kasıklarımda ağrı, batma ve bel ağrım olduğu için şüphelendim ve test yaptım 5 dakika bekledikten sonra çok silik bir çizgi belirdi 10 dk sonra biraz daha belirginleşti yorumlarınızı alabilir miyim?
Bu 5 dk sonrası
Eki Görüntüle 3113391
Bu da 10 dk sonrası…
Eki Görüntüle 3113395
Merhaba kan testi yaptırdınız mı? sonuç kaç çıktı?Merhaba hanımlar bat 16 Ağustos kasıklarımda ağrı, batma ve bel ağrım olduğu için şüphelendim ve test yaptım 5 dakika bekledikten sonra çok silik bir çizgi belirdi 10 dk sonra biraz daha belirginleşti yorumlarınızı alabilir miyim?
Bu 5 dk sonrası
Eki Görüntüle 3113391
Bu da 10 dk sonrası…
Eki Görüntüle 3113395
Teste neden tırnak attınızMerhabalar, adetime 5 gün var. Miratech early test yaptım. Sanki silik çizgi gördüm. Sizce?
Ay ben de gördüm sanki, hadi hayırlısı olsunMerhabalar, adetime 5 gün var. Miratech early test yaptım. Sanki silik çizgi gördüm. Sizce?
Hayirli olsunMerhabalar, adetime 5 gün var. Miratech early test yaptım. Sanki silik çizgi gördüm. Sizce?
Emin olamayıp içini açtım içini açarken tırnaklamışımTeste neden tırnak attınızhayırlı olsun ben görüyorum çift çizgi
Hahah bizden kaçmazMerhabalar, adetime 5 gün var. Miratech early test yaptım. Sanki silik çizgi gördüm. Sizce
Emin olamayıp içini açtım içini açarken tırnaklamışımDikkatinize hayran kaldım
Peki sizce yarın kan versem çıkar mı?
Hahah bizden kaçmaz
Hahah bizden kaçmaztabi ki çıkar benim testimde böyle çıkmıştı yarın erkenden kan verin mutlaka ama doktora da tırnak atmayın heyecandan bizede haber vermeyi
İlginize çok teşekkür ederim. Tırnaklarımı keseyim bari gecedenHahah bizden kaçmaztabi ki çıkar benim testimde böyle çıkmıştı yarın erkenden kan verin mutlaka ama doktora da tırnak atmayın heyecandan bizede haber vermeyi unutmayın
İlginize çok teşekkür ederim. Tırnaklarımı keseyim bari geceden
Tabi ki veririm
Darısı başımıza inşallahBugün test verdim. Beta hcg 10.49. Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Böylelikle adetten 5 gün önce öğrenmiş oldum.
Net görünüyor bence hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 3120729 Kızlar merhaba 5dk içinde görünen bu sizce umut var mıdır adete 3 gün var henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?