İlk anda çıktıysa var gibi ama kurumadan sonra çıktıysa çok zor. İki aydır benim sürekli çıktı kuruma ama hamile değildim.Yani sonuç nedir sizce
Stres yapıyor insan gün geçmiyor sanki sizi çok iyi anlıyorum. Ben de geçen öyleydim . Ama sonra pişman oldum başka şeylere odaklanmaya çalışın . Her sabah ilk idrarla test yapın derim . Hatta bir erken gebelik bir de normal kaset test yapıyordum benBenim kuruma çizgisi çok oldu ilk anda çıkması ilk defa başıma geliyor kimyasal falan mı acaba bilemedim. Keşke regl gecikmesini bekleyecek kadar sabırlı olabilsem en garantisi o malesef
Aslında yakın zamanda çıkması lazım sizin . Sanki testler sıkıntılı sankiEkim23 de oldum kasımın 23 de oldum Aralık'ta 2 de oldum ocakta daha olmadım
Bu sabah tekrarliycamAslında yakın zamanda çıkması lazım sizin . Sanki testler sıkıntılı sanki
Kronometre açıp bekleyin bence ilk 10 dk içinde olan geçerli . İnşallah sabah olumlu sonuç alırsınız haberinizi bekliyorumBu sabah tekrarliycam
Çevremdeki eczanelerde kaliteli olan erken gebelik testi yok predictor olandan, diğerleri kasetten daha az hassasiyete sahip iki kere aldım sonra farkettim. Elimdeki kasetlerle devam edeyim belirgin çizgi görürsem kan vermeye gideceğim, önceden kan verip sonuç olumsuz gelmişti ilk ay insan daha çok üzülüyor öyle. Denediğimiz 3. ay bu ne kadar zormuş senelerce bekleyenler var çok zor cidden.Stres yapıyor insan gün geçmiyor sanki sizi çok iyi anlıyorum. Ben de geçen öyleydim . Ama sonra pişman oldum başka şeylere odaklanmaya çalışın . Her sabah ilk idrarla test yapın derim . Hatta bir erken gebelik bir de normal kaset test yapıyordum ben
Evet gerçekten olumsuz sonuç ilk ayda bile üzüyor . Uzun zaman deneyenlere rabbim sabır versin .Çevremdeki eczanelerde kaliteli olan erken gebelik testi yok predictor olandan, diğerleri kasetten daha az hassasiyete sahip iki kere aldım sonra farkettim. Elimdeki kasetlerle devam edeyim belirgin çizgi görürsem kan vermeye gideceğim, önceden kan verip sonuç olumsuz gelmişti ilk ay insan daha çok üzülüyor öyle. Denediğimiz 3. ay bu ne kadar zormuş senelerce bekleyenler var çok zor cidden.
Evett gözünüz aydınBende 3 gün geciktim az önce 2 tane test yaptım hamilemiyim şimdi beeen
Sizce varmı şuan yaptım uyanır uyanmaz beş dakika olmadı yapalı nolur yardımcı olunKronometre açıp bekleyin bence ilk 10 dk içinde olan geçerli . İnşallah sabah olumlu sonuç alırsınız haberinizi bekliyorum
Beş dakika olmadı varmıdır birşey bu sabah yaptım yardımci olurmusunuzİlk anda çıktıysa var gibi ama kurumadan sonra çıktıysa çok zor. İki aydır benim sürekli çıktı kuruma ama hamile değildim.
Var ama çok yeni.1 hafta gecikince yapmanız daha doğru olur.kimyasal gebelik olmaması için.inşallah sağlıcakla gelişir minik bir bebiş olurBeş dakika olmadı varmıdır birşey bu sabah yaptım yardımci olurmusunuz
Normelde ekimin 23 kasımın 23 aralığın 2 oldum bide ama ocakta olmadım dahaVar ama çok yeni.1 hafta gecikince yapmanız daha doğru olur.kimyasal gebelik olmaması için.inşallah sağlıcakla gelişir minik bir bebiş olur
Benimkide şuan böyle beş dakika içinde çıktı böyle oldu sizce varmidirKızlar dün sabah yaptım bu testi ilk başta çok silikti sonra şu damlattım gidicekmi silik liği diye bi baktım dahada belirgin ve pembeleşmiş resmen pozitif gibi duruyor
Bende ilk dakikalar silikti sonrasında yanlış mı değilmi diye şu damlattım daha belli oldu şuan pozitif duruyor yarın kan vericem sanırımBenimkide şuan böyle beş dakika içinde çıktı böyle oldu sizce varmidir
Bence var çok sevindimSizce varmı şuan yaptım uyanır uyanmaz beş dakika olmadı yapalı nolur yardımcı olun
Kaç dakika içinde çıktı acabaKızlar benimkine de bakabilir misiniz ben adetim gecikince test yapmıştım negatif çıkınca tarlusal kullandım tarlusalın bittiği gün adet oldum yaklaşık 6-7 gün normal adet kanaması gördüm. Adetim bittikten 2 gün sonra sabah ilk idrarla bu testi yaptım silik çizgi hemen çıkmadı sonradan baktığımda oluşmuştu, tarlusal kullanıp adet de oldum ama bu silik çizgi çok kafamı karıştırdı sizce bende var mı bi ihtimal??
Yani ben testi yaptım sonra uzun uzun bakmadım ilk dakikalarda çıkmadı, sabah 7 gibi yapmıştım testi daha sonra ilk dakikalarda çıkmayınca atmadım tekrar bakarım diye akşam 5 gibi baktığımda ikinci çizgiyi gördüm çok da emin değilim tarlusal kullanıp adet de oldum kuruma çizgisi midir diye de düşünmüyor değilimKaç dakika içinde çıktı acaba
O zaman kuruma çizgisi olabilir . Çok uzun zaman geçmiş . Bence siz tekrar test alıp deneyinYani ben testi yaptım sonra uzun uzun bakmadım ilk dakikalarda çıkmadı, sabah 7 gibi yapmıştım testi daha sonra ilk dakikalarda çıkmayınca atmadım tekrar bakarım diye akşam 5 gibi baktığımda ikinci çizgiyi gördüm çok da emin değilim tarlusal kullanıp adet de oldum kuruma çizgisi midir diye de düşünmüyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?