- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
- Konu Sahibi mavispreyboya
-
Canım foto yok görünmüyor, tekrar ekleKızlar benmi artık kafayı yiyorum sizce ikinci çizgi varmı
test beklemiş gibi kuruma çizgisi gibiKızlar sonradan atabildim kusura bakmayın
Beklemedi canım 5 tane almıştım test kaç gündür yapıyorum hiç böyle çıkmamıştıtest beklemiş gibi kuruma çizgisi gibi
o zaman varBeklemedi canım 5 tane almıştım test kaç gündür yapıyorum hiç böyle çıkmamıştı
Ben regl oldum ama çok az sürdü bide kasık ağrım hiç geçmedi kasık ağrısı dan şüphelendim yaptım 2 gün önce hiç bişey çıkmadı bugün sabah göğüs ağrısıda var gibiydi bide kasığım da bıçak batması gibi oluyor ağrı test yapım dedim sabah ilk idrarla böyle çıktıRegl gununuz gecti mi ? Cok hafif bir cizgi gozukuyor
Belki yerlesme kanamasiydi yasadiginiz. Silik cizgi gozukuyo kan verin netlestirin o zamanBen regl oldum ama çok az sürdü bide kasık ağrım hiç geçmedi kasık ağrısı dan şüphelendim yaptım 2 gün önce hiç bişey çıkmadı bugün sabah göğüs ağrısıda var gibiydi bide kasığım da bıçak batması gibi oluyor ağrı test yapım dedim sabah ilk idrarla böyle çıktı
Var gibi görünüyor kuruma çizgisi değilse kan ver. Allah gönlüne göre versin inşallah
Amin kuzum inşallahKan tahlili ver canım inşallah nasip olur
İnşâAllâh değildir canım kaç gündür yapıyorum hiç böyle çıkmıyordu inşallah boş yere heveslenmiyorum durVar gibi görünüyor kuruma çizgisi değilse kan ver. Allah gönlüne göre versin inşallah
Yok kuzum gitmedim yok diye baya üzülüyorum ama bugün böyle bişey oldu işte hayırlsı olsun erken gebelik testi alacam onuda yapım sonra kan vermeye mecbur giderim varsa ama kaç gündür 3 tane test yaptım hiç birşey çıkmadı kuruma çizgisi bile çıkmadı bugün iki tane yaptım ikisindede böyle silik çıktıVar gibi canım inşallah bebişin seninledir. Doktora gidecektin gittin mi en son. Bence hemen kan ver inşallah kanda da çıkar,
Ayy süper canım ya hadi inşallah güzel haberler alırız. Mutlaka at sonucuYok kuzum gitmedim yok diye baya üzülüyorum ama bugün böyle bişey oldu işte hayırlsı olsun erken gebelik testi alacam onuda yapım sonra kan vermeye mecbur giderim varsa ama kaç gündür 3 tane test yaptım hiç birşey çıkmadı kuruma çizgisi bile çıkmadı bugün iki tane yaptım ikisindede böyle silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?