Silik çizgi varmı

merhaba benim adetimden 3 gun gecti hamilelik testi yaptım silik çıktı peşinden çok fena sancım başladı normalde ağrı kesici bile içmedim ama o an içmek istedim 2 saat sonra pembe su gibi kan geldı sonra baya bi kan gelmeye başladı sandım adet oldum ama ertesi gun oldu tekrar yaptım test yine silik çıktı adetim halen devam ediyor 3 gun oldu parça gibi geliyo midem bulanıyo iştahım yok midem de bulanıyor devamlı uyumak istiyorum acaba doktora gitsemmi

Bende görüyorum Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin ama kan testi yaptırın mutlaka imkanınız varsa özelde bugün de yaptırabilirsiniz 1 saate sonuç çıkıyor
Allah razı olsun canım aminn tüm isteyenlere nasip olsun inşallah şuan benim imkanım yok hastaneler evime baya uzak canım yoksa uçmuştum şimdiye kadar eşimi bekliyorum erken gebelik testi alacak onlada yapıp sonra hastaneye gidecem

Eki Görüntüle 2889978
Benmde geçen ay böyle çıktı ama adet oldum aşırı silik oldumu insan acaba diyor tabi kan ver en iyisi. Önceki hamileliklerimde silikte olsa hamilelik vardı hep ama blmiyorum.
Bebe tıme mı kuzum buda valla bilmiyorum 5 tane test vardı elimde bebe tıme marka 3'ünü daha önce yaptım bi kaç gün öncelerde hiç birinde de böyle çıkmadı kuruma çizgisi bile çıkmadı bugün kasık ağrım vardı göğüslerimde de var bidaha yapayım dedim böyle çıktı hastane bi yakın olsaydı ta bi uçtan uca neyse inşallah akşam eşim gelince erken gebelik testi yapacam yada kan vermeye giderim

Reactions: H M
Evetgulum bebetime ama bende bebetime doğru çıktı oncekilerde belki değer yükselip düşmüştür bende bilemem adet oldufum için üstünde durmadım. İnşallah senin devam eder

Evetgulum bebetime ama bende bebetime doğru çıktı oncekilerde belki değer yükselip düşmüştür bende bilemem adet oldufum için üstünde durmadım. İnşallah senin devam eder
Kuzum kimyasal gebelik felanmı geçirmiştin acaba onda öyle oluyormuş galiba bide benim sağ tarafımda sabahtan beri iğne batıyor gibi bi ağrı oluyor ama sürekli değil arada sırada inşallah kötü bişeyler olmuyor dur

Ben adetim çok gecikti o yüzden yapmıştım blmiyorumki. Tedaviyle hep hamile kaldığım icin değişik zamanlarda kayıp yaşadım bliyordum bunda takip olmadığı için blmiyorum
Yokkotu düşünme ya ağrılar olur inşallah güzel şeyler oluyordur

İnşâAllâh canım bende geçen ay aşılama yaptırdım 22 haziranda 7 temmuzda da regl oldum ama az geldi rengi bi tuhaftı 3 gün sürdü nerdeyse sonra aşırı bi kasık ağrım oldu akşam geçti ondan beri test yapıyorum bugünde batma şeklinde olunca şüphelendim benim de normal olmuyor kuzum eğer varsa bi mucize şuan Rabbimin mucizesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…