Silik çizgi varmı

Ben tüp bebek İnşallah sağlıkla olsun bir daha yap 2 gün sora

Ben tüp bebek İnşallah sağlıkla olsun bir daha yap 2 gün sora
Olsun kuzum kucağındaysa sağlıklıysa gerisinin hiç önemi yok banada 2 buçuk sene olacak artık bizde çaresiz kaldık tüp bebeğe mi geçsekki diyorduk eğer yoksa test yanlışsa tedaviye devam taki Rabbim hayırlı olanı nasip edene kadar bakıyım kuzumda erken gebelik testi yapsam onda daha net çıkarmı acaba varsa eğer yarın sabah ilk idrarla yaparım onuda

8nci yilimdayim Kucağımda hiç yok maalesef kısmet değilmiş 4 kere transfer oldum kucağıma nasip olmadı hiç biri. en son 3 aylık kalbi durdu ileri hafta olarak tek. Yeni tedaviye başlayacağım.
Bence normal test yap varsa çıkar artık sen bilirsin cnaim

İnşâAllâh kuzum inşallah markası neydi acaba erken gebelik testi alacam varsa onda daha net çıkar demi
Canim internete ovulasyon testin yaninda geldi laboquik yani basit bir testi
Testimi attim cnm boyleydi cizgi cok zor görünüyordu
Cikar insllah cnm ama kan testi kesin cikar

Eklentiler

• Screenshot_20210717-192350_Snapchat.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 51
Canim internete ovulasyon testin yaninda geldi laboquik yani basit bir testi
Testimi attim cnm boyleydi cizgi cok zor görünüyordu
Cikar insllah cnm ama kan testi kesin cikar
Tamam kuzum benim yarın giderim büyük ihtimal hastaneye acilden beta baktırırım

Canim benim rabbim insllah saglikla hayirla bir evlat nasip etsin insllah bebisin seninle olacak aklima geldikce hep dua ediyorum sana rabbim bekletiyorsa guzellesitiriyordur. Sen sabrinin mükafatını alacaksin insllah guzel arkadasim

Reactions: H M
Canim benim rabbim insllah saglikla hayirla bir evlat nasip etsin insllah bebisin seninle olacak aklima geldikce hep dua ediyorum sana rabbim bekletiyorsa guzellesitiriyordur. Sen sabrinin mükafatını alacaksin insllah guzel arkadasim
İnşallah kuzum Allah razı olsun senide sağlıkla.kavustursun inşallah.

Kuzum özür dilerim ben yukarıda var dedin zannettim kusuruma bakma kırdıysam çok hassas konular çünki bunlar inşallah yeni tedavin hayırla sonuçlanır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah gerçekten çok üzüldüm

Reactions: H M
Yok yok seninle alakalı birşey değil olsun inşallah canım benim amin herkesinkini

Canım sence burada silik çizgi var mı bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_20210718_084111.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…